32

Анонимен

преди 5 години

До: "Че ще направи нещо е сигурно. Дали ще ги притисне финансово, или ще се разправя със всеки поотделно ще видим. Я ще ги обвинява, че са гюленисти, я че са изменница."Я обясни как ще ги различни кой е гласувал в кварталите против него??? На твойто чело изписва ли се за кой си гласувал... Кви ги ръсите вие бе... паронояци...

31

Радист

преди 5 години

Изключително радиомълчание имаме вече 1 седмица откъм Президентството ! Ни вопъл ,ни стон от зеления чорап - държават обидена от турците ,но чорапът се е скрил плътно в килера - душица сладка е зеленото чорапче ! Той е на пазар с жена си. А може и в Истанбул да е , на Капалъ чарши. Или носи някъде шербет ?

30

Анонимен

преди 5 години

Като се сетя какви истерии организира, когато не му разрешиха да прави митинги на Запад, сега в Турция ще се развихри.

29

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаНали знаеш, че Венецуела има 100+ милиарда дългове към Русия и китай.Е там и отиват парите.Не се инвестират вътре, а се връщат към Русия и САЩ.За венецуалците пари няма. Всичко взимат русия и Китай.Също като байтошовия режим на тока - българите стояхме на тъмно, токът се изнасяше, та уж да можем да си покрием дълговете, взети за строителството на Кремиковци.Е, не успяхме. фалирахме.

28

Анонимен

преди 5 години

Че ще направи нещо е сигурно. Дали ще ги притисне финансово, или ще се разправя със всеки поотделно ще видим. Я ще ги обвинява, че са гюленисти, я че са изменница.Ердоган не е от прощаващите.Той не се спря да инсценира цял преврат, за да е на власт,при който загинаха и много невинни войничета, които даже не знаеха какво се случва.Но добре е, че турците се борят, не си клатят краката като нас.

27

Анонимен

преди 5 години

Eрдоган ще е диктатор, ако обърне вота в Истанбул с уж независима проверка. Дето ще я правят такива като тоя със сините очи и сауната на покрива. Ако не открадне избора, ще е демократ. Но мисля, че ще го открадне. Такъв му е табиетът.

26

Анонимен

преди 5 години

англичаните на такава (бъдеща, възможна) постъпка й викат самопрострелване в крака. да прецакаш най-големите си градове означава бунтове и да загубиш всякакви избори оттук нататък. надали е толкова глупав ердоган.

25

Анонимен

преди 5 години

Айди стига глупости!!! До сега особено Тракийската област и Измир все се водеха от опозицията, нима ги обречеха на глад!!! Точно същата опозиция в Измир на общинските си работници по едно време не можеше да им плати заплатите, та хората стачкуваха ама от една страна общината правеше откриване на паметник за незнамсиколко хиляди...за това нямаше никва новина ама нали!? То бива параноя бива ама баш пък толкова!

24

Един от Северозапада

преди 5 години

"Тази партия много прилича на Граждани за Африканско Развитие на България - ГАРБ или ГРАБ."---Както казват, по нашия край-"Тия двамата/Ердоган и Баце/ , все едно един ги е правил!".Същото беше и у нас, с кметовете на БСП по места.Цели региони се наказваха, с презумпциятаче са "червени региони" .

23

Анонимен

преди 5 години

И как точно ще обрече столицата Анкара на глад?! Изобщо ако Ердоган беше такъв диктатор нямаше да допусне опозицията да спечели столицата никога. Ако беше легнал като нашите на западните злодеи, щеше да е най-добрия президент. В ноща на изборите във Франция беше изкарана полицията въоражена в Париж когато се броиха резултатите,явно победата на Марон не е била толкова категорична колкото ни обявиха. Вижда се и по подкретата за него днес. И нито ред по медиите за това.

22

Един от Северозапада

преди 5 години

"В скоро време и ток няма да имат"---Ток нямада имат,ако решат да купят С400.И не защото Ердогат е диктатор, а защото ЦРУ не спи. Нали не вярватевъв басните, че най-богатата на петрол страна в Ю Америка, в която целия процентпечалба от продажбата на петрол, се инвестира вътре, в народа, под различни форми, сам си прави провокациите, срещу себе си? Или че Майдена в Украйна е чисто украинска работа, или че Виденов ей така, от нищото , направи 3000 лева долара?

21

Анонимен

преди 5 години

Тази партия много прилича на Граждани за Африканско Развитие на България - ГАРБ или ГРАБ.

20

Край

преди 5 години

Турция е функционираща демокрация. Да му мислим ние

19

Чичо Сам

преди 5 години

***, искам да го видя тоя аллах, дето ще победи чичко Доларес! Тръмпи пуска два туйта и лирата отива на дъното на океана, а тоя *** ще увисне на площада.

18

Kadaif Efendi

преди 5 години

Глупостите на Ердо писнаха на всички ни!

17

Анонимен

преди 5 години

И в България ГЕРБ прави същото.

16

Анонимен

преди 5 години

бабо, не очаквах да си толкоз сербез.

15

...

преди 5 години

Типичен диктарот! Ким чен ир, ким ир сен, ким чен ун, Сталин, Хитлер, Наполеон, Пол пот Нуриега и още и още са били също като тоз! Само, че след тях и трева трудно е никнела! А по тяхно време смърта е била за предпочитане! Та така! Сега важното тука е нашите задни части да са на сухо, *** като гледам тия дето ни оправят секи ден, то те и техните деца първи ше зибягат ако нещо почне да се случва на южната ни граница! А то няма да е нищо добро!

14

баба мара

преди 5 години

да си подава оставката и да се маха

13

Зозо

преди 5 години

Турския Кадафи освен от Алах не виждам от къде другаде ще дочака малко долари. Нали с Путин разбраха да се разплащат с дупе :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))