49

Анонимен

преди 5 години

Kакъв жълт картон , кат го гледам Ердо едва ходи , зема -дава , до края на мандата му " я камилата ,я камиларина " .

48

Пускай Преслава

преди 5 години

Жълт картон за Ердоган,червен картон за Ботев Пловдив и дузпа за Левски

47

бай ганю

преди 5 години

възможно ли е ердоган тактически да остави така нещата с цел избирателите да се разочароват от новоизбраните и на следващите избори да се завърнат силно подкрепящи отново него който междувременно има шанса да ги съботира за да се провалят но всъщност това да е с цел временно да успокои инвеститорите в настоящия напрегнат момент

46

Avcılar

преди 5 години

Няма как Истанбул и Анкара да живеят и мислят като в 16 век!!! Как да го харесват Ердо???

45

Анонимен

преди 5 години

Вярно ли в Русия облъчвали хората ,че ЕС се разпада ?

44

Анонимен

преди 5 години

Дори Турция е по демократична от Русия,дори в Турция се спазват някакви човещки права за разлика от Русия.КГБ е по голямо зло от фашизма със когото си партнираше през войните

43

Анонимен

преди 5 години

ЕС се разпада, а България е най-бедната страна в Европа, българите са чистачи и чернорабоници, миячи в турските ресторанти и магазини в Германия.

42

Анонимен

преди 5 години

В Турция никой не се интересува от политиците в БългарияИнтересува ги българското гражданство, факт. За политиците им е все тая, ама ЕС си е ЕС :)

41

Анонимен

преди 5 години

Абе не знам за Истамбул - Мистанбул, ама една от нашите "интегрирани" съгражданки в Брук, днес прогони цялата опашка в магазина!!!! беше точно зад мен и такава воня не помня от казармата.... като си отвори портфейла, обаче, си личат 4 е-карти! Това означава, че смрадтта има поне 3 чавета на издръжка на австрийската държава! Курци, къде гледаш, братко?! Поне им дай помощи да си оправят баните!

40

Анонимен

преди 5 години

В лудницата всички твърдят, че са НОРМАЛНИ ХОРА.

39

Анонимен

преди 5 години

Знае ли някой как са минали кметските в Шанлъурфа, кой е спечелил?

38

Анонимен

преди 5 години

Броят на руските туристи в Турция за 2018 се е увеличил с 1/3 спрямо предишната година, а оборота в туризма е скочил 47%. За 2019 Турция очаква 9 милиарда евро оборот от руски туристи.

37

Ето

преди 5 години

В двата най големи градове на Турция си личи, че хората четат и чужда преса и са разбрали що за стока е Тайпи. В останалите малки градове , където са с по остарели разбирания и работят от сутрин до вечер, не разбират от нови технологии и само на пропагандата вярват.

36

Анонимен

преди 5 години

В Турция никой не се интересува от политиците в България, нито знаят кой е премиер, нито кой е президент, камо ли кой е кмет на София, медиите изобщо не се занимават с България защото никой не го интересува.

35

Ердоган

преди 5 години

Ердоган има 4 години до изборите, когато евентуално може да бъде сменен и очаквам, да направи всичко възможно, да задържи поста си. Нищо хубаво не чакайте от него, даже сам каза, че се насочва главно към външната политика. Само играта му с Русия, може да му отреже клона, ако купи С400 и САЩ да наложат тежки санкции на Турция.

34

Анонимен

преди 5 години

До 40... А за твоят Борисов що мълчиш бе? Той по различен ли е? М екотело!

33

Анонимен

преди 5 години

До 23... По твоята глупава логика.Борисов ще те управлява още 100 г бе че пик! Е аз не го искам вече! Демокрацията доказа.Че незаменими хора няма! И ще си ходи вече!

32

Сс

преди 5 години

Абе то нв се знае дали Ердоган ще е на власт още 4г. Колелото е задвижено, нищо не се знае

31

Анонимен

преди 5 години

Дори във Турция има раздвижване по върховете,направете си сметка във каква тираия и диктатура съществуват руснаците,там оня е вечен.,готов е да жертва всичко и всеки само за да се задържи на влсат

30

ШахинАналуКраличе

преди 5 години

Дано партията на Ердо да изгуби и парламентарните, и президентските избори!