33

Анонимен

преди 5 години

Украйна.................такава държава вече няма................има само една буферна територия, която западните държави (Англия, Франция, САЩ и др.) използват в хибридната война с/у Русия!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Клоун ,ама с яйца ! ,а на нашия слави не му стиска , много шум вдигна ,и какво ? Едно Нищо !

31

бай ганю

преди 5 години

прекалено неопитен за тежките времена в украйна,нужно е повече време и усилия на сегашния за стабилизиране на държавата във възможните си правомощия

30

Анонимен

преди 5 години

До 26 В грешка си !По-вероятно е до 5-6г. Русия да се разпадне или да бъде превзет Сибир от китайците от колкото Украйна да се разпадне или руската армия да влезе в Киев!Иначе си прав ,че руския елит няма нищо против Порошенко или Тимошенко да спечелят!Единият имаше бизнес империя там и би искъл да я възстанови,другият пък беше уличен в руски подкупи!Зеленски за руснаците е пълна мъгла!

29

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, украинският Бареков.

28

Решетников

преди 5 години

Ох, колко са смешни. И ние минахме по тоя път в търсене на "новото", "неопетненото" в лицето на нашия клоун радефф и сега му сърбаме попарата. И те ще разберат какво е да избереш случайник в политиката за президент.

27

Dedo

преди 5 години

Ядосвало запата, че нямало осъдени за корупция. А те (западните енергийни и финансови компании) щото не се възползват от корупцията и не подкупват...... Тва американската демокрация е като съветския социализъм, всички са равни (при едните според закона при другите според партията), но някои сме по равни.....

26

невероятно,но факт!

преди 5 години

Политиката в Украйна от доста време е една комедия и затова украинците решиха да се изберат професионалист-комедиант от жанра за президент!?А ако търсим клоун в тази политика ,това несъмнено е Порошенко!Имам подозрение ,че в Кремъл даже желаят той да бъде избран,защото ще докара Украйна до фалит по-бързо от всеки друг!Но също така остава подозрението ,че който и да стане президент ,Украйна вече е обречена и най-вероятният изход е разпадане на държавата до 5-6-10 години!

25

8

преди 5 години

Така ви се иска клоун прасенко млодо момче умно и ще стане президент

24

Анонимен

преди 5 години

"Един от най-богатите хора в Украйна преди избирането си на поста, Порошенко от 2015 г. вече не е милиардер в долари, сочат данни на американското сп. "Форбс"."Естествено- всичко вече е в офшорки и потулено от Централната банка и прокуратурата. По документи е само милионер. Едно от предимствата да си на власт.

23

Анонимен

преди 5 години

Сега Вашингтон ще си има истински придворен шут.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Но този клоун е доста удобен за Русия, нали?За разлика от Порошенко.

21

Анонимен

преди 5 години

Този клоун е много неудобен на САЩ.Така че наистина е сериозна работата там.

20

Анонимен

преди 5 години

Заглавието трябва да е " Клоун срещу марионетка "

19

ШибиРиби

преди 5 години

Единия официално президент играещ клоун, другият официално клоун играещ президент.ЕбахтиИзбора пак избраха глупавите Окраинци. Тоя път ще им вземат и западна Окрайна

18

Анонимен

преди 5 години

Много е спорен въпроса , кой от дваматае по-голям клоун.

17

Анонимен

преди 5 години

Не бързайте с изводите! Предрешавате нещата в " пресата" предварително!-:)Ще се види след вота! Ако е писано Порошенко да е омръзнало вече на гражданите си.То вашето " виждане" Няма да предреши нещата в полза на Порошенко! Много хора си отидоха преждевременно от народ на Украйна.А това не се забравя! Ще видим след вота!

16

Тука

преди 5 години

Няма драма, защото Зеленски води с много - 30% и резултата е ясен.

15

Гост+

преди 5 години

Май скоро ще свърши царството на украинската фашизирана олигархия. Ако иска да продължи да води страната към "светлото" й демократично бъдеще, ще трябва да спретне нов Майдан........

14

баба мара

преди 5 години

ще видим какво е измислил мозъчния тръст от сащ