134

Анонимен

преди 5 години

Възможно е Хан Крум да е бил мюсюлманин, все пак прабългарите са тюрки, говорили са тюрски език и са почитали тюркски богове като Тангра. Зарежете съветските и патриотарски лъжи, че българите били славяни. Няма нищо славянско в българите. Грешката на българите е че приемат християнството, от там нататък всичко тръгва надолу за тях.

133

Су 34

преди 5 години

Турците всъщност като нация са смесица от българи, гърци, арменци и кюрди. Езикът им е смесица от езиците на споменатите народи. Азбуката им слатинска, яденето арабско, територията , която обитават собственост на България, Гърция, Армения и Сирия.Какви турци може да има като държавата им е създадена едва през 1925 г. ?

132

Анонимен

преди 5 години

Дай ми доказателства, че Хан Крум е мюсюлманин. По негово време ислям въобще не е имало!

131

Анонимен

преди 5 години

България е малка псевдодържава. Балканските дребосъци мразят Турция защото ги е страх. Знаят че турците са строги, но справедливи. Това плаши мутрата Бойко Методиев и калинките му. Бойко знае, че ако живееше в 19в. досега да е пратен в тъмниците в Диарбекир за крадене и антидържавна дейност.

130

Анонимен

преди 5 години

Този ненормалния с червения флаг пак компетентен, абе аз не вземам на сериозно всеки с IQ на скарида. Над 70% от 80 милионна турция е с такова IQ. Народ който с нищо ама със нищо не допренесъл за човешкото развитие и прогрес. Ало червения флаг с полумесец, кажи ми в някое турско изобретение, откритие или някой турчин да се е развил в сферата на науката, като математика, физика, някой известен оперен певец, в сферата на културата. Не се мъчи не можеш да ми кажеш нито един.

129

Анонимен

преди 5 години

"Ами явно трябва. Борис как наложи християнството с огън и меч.."И удобно и некоректно пропускаш да се замислиш какво съм казал за богомилите. Около нас няма "богомилска държава", манихейство има чак в Персия. Но персийците са идвали последно по времето на траките, което е мнооооого по-отдавна. Християнството е наложено насила, да. Така е. Но и много хора го приемат фиктивно само за да се спасят. Или избягват и не го приемат. А други дори не са били достигнати от него дори и в държавата.

128

Анонимен

преди 5 години

Ето тук го твърдиш:"По мака е помохамеданчен християнин"---Това не съм аз, някой друг го твърди и си се заблудил защото не изписвам никнейм. А не изписвам, защото ми е през сещай се през кое.

127

Анонимен

преди 5 години

Трябва ли да дойде някой с армия и държава, за да има хора, които разпространяват идеи, философия, религия?.Ами явно трябва. Борис как наложи християнството с огън и меч..

126

Анонимен

преди 5 години

"Мюсюлмани по българските земи има след 15 век."Пълни глупости. И Хан Крум е мюсюлманин. Даже се готви да приеме исляма и да промени религията. Крумовите закони копират ислямските на 100%, епохата му е точно във възхода на исляма, изкоренява лозята, забранява алкохола.Имал си и един Хан Чака, също мюсюлманин. Обаче българите го убиват за да не ги закача Златната Орда.

125

Анонимен

преди 5 години

"Нали уж бяха християни? Когато стана сега?"Да съм го твърдял???.Ето тук го твърдиш:"По мака е помохамеданчен християнин"

124

Да му мисли БГ

преди 5 години

Чoджумите ще гласуват за Ердоган. Няма вече връщане назад за Турция. Народа избра исляма и национализма пред кемализма и светската държава. Това са фактите. Да му мислят Гърция и България. Турция има апетити към няколко гръцки острова, а гърци и турци се мразят. България притежава цели региони с мнозинство от турци. Турция тъгува по загубената си империя, Ердоган и турците мечтаят да я възстановят, макар и частично. Влошаващото се икономическо състояние е без значение за неоосманистите.

123

Анонимен

преди 5 години

Мюсюлмани по българските земи има след 15 век.

122

Анонимен

преди 5 години

"От какво и от кога тогава са помохамеданчени? От същото от което са похристиянчени братята ли им? Кой ги е помохамеданчили след като при идването на турците те вече заварват мюсулмани по тези земи?"Трябва ли да дойде някой с армия и държава, за да има хора, които разпространяват идеи, философия, религия? Все едно да питаш как така богомилите станаха богомили, след като е нямало богомилска държава съсед? Ами ей така! Старите джамии са от преди идването на "лошите турци".

121

Су 34

преди 5 години

До Васил Левски ( Я.стреб М.ансфлията)И на какво щеше да ни научиш нас българите - как се сменят долари в обезценени от инфлацията турски лири?Вие в момента сте най- бързо фалиралата държава в света, пред вас е само Венецуела.

120

Анонимен

преди 5 години

Левски, надявам се знаеш при кой османски владетел на по-късен етап даже и сърби са се сражавали в Мала Азия.

119

Васил Левски

преди 5 години

До 126Ами, направили сме ги били човеци ... Като гледам резултата, 500 години напразно се мъчили дедите ми да ги опитомят и очовечат, но ... виждаш крайния резултат ... няма нужда от коментар.

118

Анонимен

преди 5 години

Васил Левски, явно си мислиш, че турците отиват в Мала Азия и заварват там един пуст полуостров без хора. С табели на няколко места забучени, на които пише "за вас го изчистихме, чакаме ви да дойдете". Не смеем да живеем там ние другите. Та то само Караманите са заемали почти 1/3 (почти!) от Мала Азия, отделно тракийски народи (вкл. кюрди в тях), елини, келти, арабески, асирийци, перси, всичко омешано и претопено. Българи даже, печенеги, кумани... Ооо, да, сори, "земята на турците" в превод.

117

Анонимен

преди 5 години

Историята е , че за турци се пише само в литературата за пропаганда. В действителност. Турция е образувана като държава с писменост латиница и светски закони от Кемал Ататюрк 1923г. Свещенвата Римска Империя подписва договор за мир с Османската империя в СВИЩОВ през 1777г. За Турция и турци няма споменаване до тогава.

116

Васил Левски

преди 5 години

До 123Както вече казах, глухи магарета да бяхте, поне по 3 професорски титли щяхте да имате до сега! Наистина се чудя и мая, българите по естествен път ли се раждате толккова тъппи и прозсти, или ползвате някаква свърхсекретна извънземна технология за изкуствено затъпяване?! Питам сериозно, да знаеш.

115

Анонимен

преди 5 години

и като сте биле толку много, с какво сте допринесли за цивилизацията .Направили са те "човек"