72

не може да бъде!

преди 5 години

Вижте сега,отговорът на въпроса е много лесен!Путин избра Тръмп за президент на САЩ,Путин бутна Каталуня да се отцепи,Путин организира Брекзита,Путин насъска жълтите жилетки във Франция,Путин докара в Италия възможно най-странното правителство,в Сирия Путин направи смешна една гръмка коалиция от 68 държави!?Освен това всички казват,че Путин може да отрови по света когото си иска,да убие когото си иска,зомбирал е всички руски избиратели!?Та една Венецуела да му се опре...фасулска работа!

71

Анонимен

преди 5 години

До САЩ нацистиТи не разбираш ли че Тръмп призна анексията на Голан по заръка на Путин. Това е прецедент за да може Путин да претендира че Крим е руски и евентуално да иска отмяна на всякакви санкции. Щом може за Израел, защо да не може и за Русия? Разбойничеството трябва да се поощрява.

70

Анонимен

преди 5 години

Фидел Кастро "смени" 10 американски президенти.Някой помни ли имената им? А Кастро е останал в историята.

69

Анонимен

преди 5 години

- Мамо, мамо, кой е Тръмп? - Четвъртият американски президент на Путин.

68

да

преди 5 години

просто е - защото Путин иска Студена война, а Америка иска мир, също и защото Америка означава свобода, а Путин е символ на мракобесието. Мадуро сам се е свалил в очите на народа и света, които подкрепят Гуайдо. И да, тази битка и борба за свобода може да отнеме 45 години и повече, но диктаторите са обречени на забрава и провал.

67

Яков Кедми

преди 5 години

тия ще си заминат на груз 200 за нула време .и русия гък няма да каже...Навремето на сталин цяла авиобаза( суха я речка) му изгориха Подви опашка и се скри. Пък дето това Педя човече *** ще се мери с мустакатия Грузинец пълен смях

66

шок и ужас

преди 5 години

Сори коментара ми е за 63....неграмотния.

65

шок и ужас

преди 5 години

До Анонимен 65Неграмотността на някой е ужасяваща.......пич ти учил ли си история.

64

Анонимен

преди 5 години

Днес Куба, утре САЩ... Вовата си знае работата.

63

САЩ нацисти

преди 5 години

Някой защитници на САЩ забравят че преди дни САЩ едностранно де факто откъсна Голанските хълмове от Сирия и ги призна за Израелски!!!сега пак говорете за Крим....и анексии и прочие глупости.

62

Анонимен

преди 5 години

До 1 я да ни кажеш къде пък русия победи Наполеон. в коя битка ...Май само шутове ядахте ...

61

костовата цензура пи

преди 5 години

костовата цензура пичели...

60

смях в залата

преди 5 години

До до 33На фона на новите агресиите и войните водени от САЩ примерите който си дал са смешни,признат агресор от кой?от държавата терорист САЩ и техните марионетки ли?смешно е....

59

Анонимен

преди 5 години

Путин държи за топките Тръмп така че не очаквайте нещо съществено да се случи във Венецуела. Докато Тръмп е в Белия Дом Путин ще си разиграва кончето както намери за добре. Ще трябва венецуелците да се оправят сами с наркобарона Мадуро.

58

факт

преди 5 години

Снимката горе показва всичко,Спокойния и уверен лидер не свободния свят-Путин и нервния и фалшив президент на заразното зло САЩ.

57

до 33

преди 5 години

До АнонименЛъжеш! Затова ли Русия влезе с танкове през 1956 в Унгария,през 1952 в ГДР , през 1968 в Чехословакия , в Авганистан преди това , в Грузия , сега в Украйна -Донбас , окупира Крим и тн.Русия е ВСЕПРИЗНАТ АГРЕСОР

56

Анонимен

преди 5 години

Путин може и да си фантазира че е Ссср с 300 милиона население и 150 милиона васали но истината е че русия е само 145 милиона и е сама и никой не я ще .... раша Най добре да приеме факта си подвива опашката. Иначе ще и го изпишем със щик на задния вход без вазелин

55

шаш

преди 5 години

До Привет от ГерманияПоздравявам те с новата песен на Rammstein-Doutschiand....нова Европа!

54

1

преди 5 години

До Пенсионерха и защо никой да не може да се *** със САЩ,,,,,Русия победи Наполеон и фюрера

53

Анонимен

преди 5 години

САЩ са смотани футки.