29

Всъщност...

преди 5 години

... така и трябва да се направи. Цариградско шосе е абсолютен идиотизъм от градоустройствена гледна точка. Магистрала с по 4 ленти в посока набива трафика към центъра на града.

28

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Много са ,нека да са 18 километра .Като на каруците ,пълни с празни пастмасови шишета от среднощен запой. Добра идея и без това се движат само лъскави каруци , взети с пари от пирамидата "Имоти" Нищо ,Ердоган ще ви оправи .Учете турски

27

Софиянец

преди 5 години

Глупостта на тези хора няма граници. Акоискате и 20км/ч го направете ограничението, що не 15? София се задъхва от прах и мръсотия, тия се занимават с глупости. Честно, не се издържа вече тази простотия. Всяка трета кола дими отзад все едно е дизелов локомотив, по булевардите *** минават между колите все едно са колчета на ски писта, обаче нашите управници мислят как да направят ограничението на скоростта на един от най-големите и прави булеварди в София на 40км/ч!!!

26

Коце кмета

преди 5 години

Каква лъжа, герберастките малoyмници ще го претворят в реалност, от тази идея могат да се гeпят доста пари, тях в това ги бива. Ама след като шопитье си избират дeбuлнa селска даскалица да ги тормози, да и се радват на акъла и лакомия г..

25

Анонимен

преди 5 години

То някой може ли да вдигне повече в това задръстване ?

24

Пич

преди 5 години

"Аз живея в Ню Йорк и ползвам метро и автобуси. Защо е София не ползвате градския транспорт? трамваи, тролеи, автобуси, метро?"Щото приятел, в Софиа метрото има 2 лъча и голяма част от хората не могат да отидат с метро на работа. Градския транспорт участва в задръствяниата също както и колите, никой не спазва бус лентата, и трето не е редовен. Като вземеш предвид всички тия фактори, както и факта, че в София задръстванията все още не са като в Ню Йорк, и сам си отговаряш.

23

Спокойна

преди 5 години

Това е първиаприлска шега, а вие се хванахте като шарани

22

Анонимен

преди 5 години

Това Цариградско шосе стана златно! 40км/ч на основна артерия на града! Е това са "експерти". Там в момента някои карат с над 120 при ограниче 80!!!! И не ги пипат! Ще ми ограничават скоростта? Поредното малоумие!

21

Анонимен

преди 5 години

Само не мога да разбера какво му има на Цариградско шосе, като то си е идеално? Преди 2 години го ремонтираха.

20

Българин

преди 5 години

До Фандъкова!Имам по-добро предложение:Веднага щом шофьорите стъпят на цариградско шосе, гасят двигателя и почват да бутат! Хем въздуха ще стане по-чист, хем ще е по-безопасно за пешеходците, пък и ще има повече спортуване!Данче герберска, защо според тебе се нарича "пътна артерия"??!! Какво би станало, ако забавиш (запушиш) кръвта в артериите?!Мислете малко бе гербери, то не става само с глоби, такси, ограничения и крадене!! Трябва и акъл!!!

19

Анонимен

преди 5 години

do 6 Жо, не плагиатствай! Вицът се отнася за кмета на Варна- Портних, брато! )))

18

Анонимен

преди 5 години

Абе шега-шега, но от общината имат пълния капацитет, да го реализират.

17

Анонимен

преди 5 години

Сполучлива лъжа за 1 април. Като знам на какви безумия са способни и аз се вързах.

16

..

преди 5 години

Ремонтирайте пак и Брюксел, и затворете борис трети също, ще е още по забавно:-)

15

Гошку

преди 5 години

Откакто София се запълни със селяни, скоростта си е ниска и без това... Айде честит 1-ви април и марш към банките да платите месечната вноска за пробитата панелка :)))

14

Сата Н.

преди 5 години

Явно целта е да се откажат хората от лични автомобили.

13

Антон

преди 5 години

Бях възмутен докато не прочетох последния абзац. Напуши ме смях как ме излъгахте. Но това е показателно как ни управлява *** от която може да се очаква всичко. София се напълни със *** и си избраха такава раждана в имот с *** на двора да ни управлява.

12

*_*

преди 5 години

Тия са тотално изтрещяли..Светофари?? 40 км?? То и сега се пука по шевовете , и сега има недоразумения дето карат с 40 и не знаят що са се качили на него, ама за всички??

11

Цецо Мен

преди 5 години

Новината не звучи като шега. Да се надяваме, че ще спрат и бул. България, за да нямаме никакви притеснения.

10

Анонимен

преди 5 години

Компирджийкята вече се повреди тотално.Айде обърнете плочата!