44

Тим

преди 5 години

До 42Ушанките намаляват по черноморието, защото Турция също предлага евтин алкохол и по-добри условияПречката за семеен туризъм у нас не са ушанките, а пияните тинейджъри от западна Европа. В дискотеките се вихрят грозни изстъпления , дори секс от младежи мислейки си, че българите сме второ качество хора

43

Анонимен

преди 5 години

такива туристи дето не могат да си платят визите не ни трябват.Ей го тоя АБС - 80000 евро имал в джоба, ама нямал пари за самолетен билет и искал с влак.*** за бройка не ни трябват.По-добре да останат празни легла, отколкото да се стремим да докараме всякакви бедняци на килограм.

42

ПЕНКО

преди 5 години

ПРАВОСЛАВНИТЕ -МЮСЮЛМАНИ ОТВРЪЩАТ НА "КАМИКО" НА" ДАВИД " !!!!!! АМЕРИКАНСКИТЕ ЦИОНИСТИ /НА ВЛАСТ ЧРЕЗ ВЛАДЕЕНЕ НА МАНГИЗА/ ТЪРСЯТ КАСКА-ШЛЕМ ЗА ДАВИД ...ТА ДАНО СЕ СПАСИ ОТ РЕКУШИРАЛИЯ "КАМИК ",КАМЪК -РАКЕТКА,НОВА ВАЛУТКА - ЗАПЛАХИЧКА ОТ БАНКОВА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ ; ЛАГЕРЧЕНЦА И Т.Н. !?!?!!?

41

Анонимен

преди 5 години

ЗА съжаление пакета цена-качество предлагани услуги в Турция е много по-добър от този в България. Особено пък сега без визи за руснаците ще спечелят много. България и Гърция ако искат поне донякъде да са конкурент на Гърция трябва също да договорят сваляне на визите и то двустранно .

40

До 41

преди 5 години

Идват тук, защото е евтин алкохола!А иначе, колко прекрасно е информиран и колко е културен.... влез в you tube и ще разбереш!

39

scbg

преди 5 години

До АнонименНе само, руснаците са така, а и българите. Важи не само за летните почивки а за зимните.

38

Анонимен

преди 5 години

До като по нашите хотели се разхождат спиртосани ушaНКИ, свестен турист не очаквайте!Да ходят в Турция,да кодят на майнатa си, само тук да не идват!!!

37

Анонимен

преди 5 години

В България руснаците имали традиция в предпочитанията си?!Много е удобно да се заблуждаваме. Днешният руснак е практичен и отдавна вече е забравил пословицата "Курица не птица - Болгария не заграница".Днешният руски гражданин е прекрасно информиран и избира най-оптималния вариант "цена-качество" без ни най-малка сянка на сантименти.

36

Анонимен

преди 5 години

а къде са американските туристи ???

35

Анонимен

преди 5 години

Аз като нямам кинти за една хубава почивка си седя на *** и като събера тогава.Не да обикалям кат шматка с 5 лева в джоба някой курорт , и да гледам хората как си правят кефа по заведения и тей нататък.

34

Анонимен

преди 5 години

Руснаците в Турция, Европейските пияници на социални помощи и българските Батки в България, а Българите в Гърция! Рай!

33

шаш

преди 5 години

Докато тука си играем на политика другите страни си развиват туризма,друг въпрос че 1990г.у нас няма туризъм а пране на пари маскирано като такъв.

32

до АБЦ

преди 5 години

не се засягай толкова , явно си се взел за руснак вече . Има и качествени руски туристи с добри обноски но са рядкост тук.Иначе да си жив и здрав и с кеф да си пръскаш паричките .

31

Не!

преди 5 години

До авсА да нема нужда!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Руснаците като цяло са кофти туристи.

29

тато

преди 5 години

Колко са богати руските туристи те си знаят , но аз съм виждал много пъти германски туристи по черноморието, да седят двама на една бира и салата.

28

авс

преди 5 години

СВАЛЕТЕ ВИЗИТЕ СВАЛЕТЕ ЦЕНИТЕ НА САМОЛЕТИТЕ ПУСНЕТЕ ВЛАКА МОСКВА СОФИЯ ЩЕ ИМАТЕ НАЙ МАЛКО 1 МИЛ.ТУРИСТИ ОТ РУСИЯ МНОГО ХОРА НЕ МОГАТ НА САМОЛЕТ

27

авс

преди 5 години

До Анонимен.СЛУШАЙ МЕ ДОБРЕ ДА ГО РАЗБЕРЕШ ВЕДНЪЖ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ АЗ СЪМ БЪЛГАРИН ЖЕНА МИ Е РУСКИНИЯ ЖИВЕЙМ И РАБОТМ В МОСКВА ИМАМ ЕДИН СИН ОТИВАМ ВСЯКА ГОД.НА ВЕЛИНГРАД 3 СЕДМИЦИ .3 СЕДМИЦИ В СОЗОПОЛ В ДЖОБА СИ ИМАМ 8 ХИЛ ЕВРО ПРИБИРАМ СЕ СЪС 200 ЕВРО ВИЖ КОЛКО СА БЕДНИ РАШКИТЕ НЕ СТИГА ЧЕ ВИ ВДИГАМЕ ИКОНОМИКАТА ОТГОРЕ НА ТОВА ПЛЮВАТЕ .НЕ БЛАГОДАРНИЦИ

26

това е

преди 5 години

Турските хотелиери знаеха че ще има такова решение и още от нова година повишиха цените за всички,наистина жалко защото в Турция на почивка човек се чувства прекрасно.

25

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е всички руски танкисти да заминават за Турция...в България не ни трябват !