22

До 22

преди 5 години

Ами напротив. В момвнта се сложи край на американските апетити относно венецуелския нефт. Фащ са никой

21

Анонимен

преди 5 години

Русия не може да впечатли никой с пращането на няколко дестки военни и два-три самолета на другия край на света.Цивилизованите хора биха се впечатлили ,ако държавата притежаваща 25% от природните ресурси на света постигне жизнен стандарт поне колкото на ,,бедна"Гърция!

20

ЗАЛИВА НА ПРАСЕТАТА

преди 5 години

вече нищо не говори на солджърите. Трябва май да им припомнят историята...

19

Анонимен

преди 5 години

Ще ги върнат пак в дървени костюми на джуджака да ги награждава посмъртно..

18

Питам

преди 5 години

До КОНСТАНТИНОВ 7 Шегуваш се , нали ?

17

Анонимен

преди 5 години

Хайде...юруш на зелените човечета :)))))

16

ЧАКАМЕ ГИ РАЗБИРА СЕ

преди 5 години

То се видя, че ШАЙКАТА ГЕРБ не можеш ги изгони от властта по демократичен път. ЦАЦАТУРАТА мълчи като онемяла, чакат ЦЕЦО да донесе вести от НАЧАЛНИЦИТЕ, всички политолози, антрополози и прости л.изачи се надпреварват да викат по-силно, че това бил МОРАЛЕН проблем. НЕ ТЕЖЪК КРИМИНАЛЕН Е за всички замесени. И ЦЕЦКО пак ще го оставят да организира пак КОСТИНБРОДКАТА ПЕЧАТНИЦА

15

Ти да видиш..

преди 5 години

Дано такива "специалисти " не дойдат и у нас ,че ще си такова мамата.За сега се задоволяват с обещани за хакерски атаки да сложат БСП на власт.Ама като и знаеме акъла...

14

По добре за нас

преди 5 години

За държави като България е по-добре ако има баланс на силите в многополюсния свят - тогава имаме по-голям шанс за оцеляване. Ако руските ракети достигат САЩ за приблизително същото време, за което американските достигат Русия, и двете страни ще се въздържат от използването им. Така че да има руска военна база във Венецуела не е толкова лошо.

13

Анонимен

преди 5 години

Русия отказа да има воени база в Куба,както и да използва виетнамски летища за дислокация на бойната си авиация,и изведнъж и реши да има военни на другия край на света!Путин е некомпетентен и води уверено Русия към самоунищожение!Разрешава на китайците да навлизат в Русия,и да източват ресурсите на Сибир,но иначе ще превзема света!

12

Анонимен

преди 5 години

Хи-хи-хи.........добър ход на братушките.........краварите подпалиха укропията, ама сега това тъпкано ще им се върне!!! Айде товарищ Путин..... и тука немалко хора те чакат!!! Даже мисля че са повече от 80%!!

11

Анонимен

преди 5 години

Samo taka bravo na ruskite voiski i maduro fidel kastro vtori naroda go obi4a

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Ха-ха-ха.....че тоя няма да иска да се върне тука!!!! То и там може да попадне зад решетките, ама тука май му е по-страшно!!!

9

С 300

преди 5 години

вече за заели позиции, а на командните пунтове има добре подготвени руски специалисти. Така , че инвазията на КРАВАРИТЕ се отлага. Със самозванеца и самите венецуелци ще се справят

8

НАЙ-ДОБРЕ

преди 5 години

В мига когато САЩ докарат ракети в РУМЪНИЯ РУСИЯ да разположи такива под *** на САЩ

7

Анонимен

преди 5 години

Дори не подлежи на коментар. Краварите пълнят памперса, защото ще опитат от собственото си лекарство - чуждестранни войски и бази в задния им двор.

6

АМЕРИКАНЦИТЕ У НАС

преди 5 години

какво търсят на другия край на света. Уж нямаше да има тук техни бази,то били съвместни НАТО центрове, а сега не можеш ги изгони. Постоянно са тук, даже си докараха работници, материали, храни , всичко от САЩ, да не влиза местен в техните лагери. ПАСИТО ще го уредим с почивка БЕЛЕНЕ 2. Да не си мисли, че ще му се размине

5

Анонимен

преди 5 години

Цвъки пак е в САЩ, стана ясно от последните новини.

4

ЕСТЕСТВЕНО

преди 5 години

че са законни. Нали действащия Призидент Мадуро ги е поканил, а не Някой си дето сам се провъзгласил за нещо

3

Анонимен

преди 5 години

Това обяснява защо американосите не смеят да бомбардират там и са се ограничили само до дистанционни саботажи на електропреносната мрежа.