25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14 "Типичен двоен стандарт. Косово "демократично" го отделихме от Сърбия и го признахме. Израел "демократично" си взе Голанските възвишения и ги признахме,"...ИСТИНАТА!

24

Victimized

преди 5 години

"До Сата Н.....Само гледай как Путин и иранците ще изтрият Израел.предречено е и ще стане!"За жалост, Русия има добри / каквото и да се разбира под това / отношения с Израел. Има много евреи в Русия и също толкова руски евреи в Израел. Дори този министър на отбраната който подаде оставка скоро и разруши на практика коалицията на Натаняху, е руско-говорещ евреин, той и цялата му партия, която беше част от коалицията са руски-евреи.Там нещата са много сложни, и се смята, че съсипват САЩ нарочно

23

VELIK IZRAEL

преди 5 години

IZRAEL FOREVUR!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Хубаво или лошо, това е положението. След повече от 50 години владеене на територията е време да се признае фактическото положение на нещата . Не може вечно да се правим на ударени. Айде скоро и за Крим.

21

Сата Н.

преди 5 години

Путин никога няма да посегне на Израел, защото от Просия ще остане само остъклена радиоактивна пустиня. Колкото до Иран, редно е да бъдат размазани и превърнати в послушен протекторат на НАТО.

20

На снимката:

преди 5 години

Евреин-ционист- сатанист , масон-ционист-сатанист, рептил

19

Румен

преди 5 години

Е чак сега се у.ра Тръмпи.Наглос Наглост и пак наглос.Аре баце Бойко обаждай се на Нутаняху .Егаси *** те.

18

СВЕТЪТ...

преди 5 години

ще плаче с огромни сълзи за един Човек, който ни показа истинското изкривено от лицемерие и жадно за кръв лице на Юдея, САЩ, Великата Британия, Франция и Русия!!! Тези няма да се спрат пред нищо и никой да започнат война с Иран, но този път и тяхната черга ще се запали и изгори! Няма спасение в една такава война за никой! Нека Светът да прославя Юдея и " Холокоста " и нека да го прави по-бързо, защото краят му идва!!!

17

Анонимен

преди 5 години

До Сата Н.....Само гледай как Путин и иранците ще изтрият Израел.предречено е и ще стане!

16

Сата Н.

преди 5 години

Само гледайте как и *** кин ще ги признае за израелски след няколко месеца.

15

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще признаят и властта им върху Крим?

14

Анонимен

преди 5 години

Типичен двоен стандарт. Косово "демократично" го отделихме от Сърбия и го признахме. Израел "демократично" си взе Голанските възвишения и ги признахме, но Русия по най-недемократичен начин с референдум и без нито една жертва си взе Крим, порлади което не го признаваме.

13

Adolf Eichmann

преди 5 години

По скоро от колкото си мислят, янките ще се налага да признават суверенитета на Калифорния, Тексас, Ню Мексико, Аризона и Невада и испано-говорящия контрол върху тях.... колелото се върти, ко да прайш..... живот :))

12

Анонимен

преди 5 години

Значи САЩ Крим не го признават за Руски след референдум и гласът на Кримският народ .А Голанските възвишения които са превзети и анексирани от Израел признават.Е кажете ми че мислят за Мир в света.И в двата случая мислят за Война и далавера да пада че, края наближава.САЩ +Римската Католическа църква =Сатана

11

Анонимен

преди 5 години

Нещо много се бавят наште марионетки с поздравленията към евреина. Аре бе спите ли. Пратете поздравления и честитки. С какво са ви заети ръцете с броене на пачки и апартаменти ли че неможе да му звъннете на евреина. Чакате опорни точки ли да ви спуснат краварите.

10

хаааа

преди 5 години

Не знам света до кога ще търпи това поведение на САЩ,но рано или късно те ще си платят жестоко.

9

aa1830

преди 5 години

Тази новина е от типа на "Тръмп е президент на САЩ" или "Тръмп е ид%от". Но явно и журналиста е на същото ниво (като Тръмп)

8

факт

преди 5 години

САЩ може да признават каквото си искат,но това е Сирииска територия.....

7

Сата Н.

преди 5 години

Ура,Русия вече има основание да завземе Полша и Румъния на чиято територия са разположени ракетни установкиДа.Със затаен дъх ги чакаме да тръгнат. Кукупили сме си пуканки и кола.В очакване сме на новите безсмърни полкове.

6

Анонимен

преди 5 години

Голанските възвишения са слабо населена и хълмиста област в Близкия изток. По силата на международното право принадлежат на Сирия, но от 1967 г. са окупирани от Израел, вследствие от т.нар. "Шестдневна война", известна също и като "Третата арабско-израелска война". От 1981 г. в областта са в сила и израелските закони.