22

анонимен

преди 5 години

За какво им е на Украйна да правят фолксваген те правят Автобуси в Лвов правят запорожец таврия които се продава и в САЩ защото е голяма проходимост правят краз който се продава навсякъде по света.Те са много напред в автомобило строенето техния двигател на краз е търсен от висичкиш те само тези двигатели да правят износ са много напред.

21

Анонимен

преди 5 години

Случайно да имаме предимство за това, че сме в ЕС, както германската WV или Сърбия и Турция са с по-голямо защото са приятелчета с Путин! Няма логика, не разбирам, няма ли ФАЩ да наложат санкции, как WV ще правят бизнес в Сърбия а те ще купуват оръжие от Путин!

20

Обединен патриот

преди 5 години

Като завземем Сърбия, завода ще се окаже в България.

19

аман

преди 5 години

Предпочетоха държава извън ЕС, която играе на въже с руснаци и китайци пред стария съюзник и послушен пес- България... Предпочитат завода да е в държава извън ЕС за да си правят каквото искат и да получават субсидии от сръбската държава без Брюксел да се меси... За нас остава за награда- да ни вземат тировете и да ни лъжат за шенегеня и еврото...

18

4 тона суджук

преди 5 години

В България имаме заводи за СУДЖУК и 3% икономически разтеж. Не ни трябват никакви заводи за автомобили.

17

Анонимен

преди 5 години

Е ясно че ще е в Сърбия, дори контролата по футбол Германия Сърбия се игра във Волфсбург, градът на VW, знаците са ясниСамо б....оковата прода...жна преса като в-к 24 ч излиза на първа страница със заглавие ''Завод на VW в България'', ами това явно е за д.ебилите които едва ли ще разберат нещо дори когато заработи заводът в Сърбия

16

Сата Н.

преди 5 години

затова и ще бъде в Сърбия - за да е по-лесен експорта за Русия-Ами така кажете.Не Украйна е виновна, а Просия е отказала да купува коли, сглобени в Украйна. И не, че България не става - Просията е искала заводът да е в Сърбия и VW са клекнали. И не, че ще строят нов завод, а просто ще местят стария от Украйна.

15

Бай Кольо

преди 5 години

Защо не го преместиха в България? Нали тук сме стабилни?

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЧе що българската министърка ходи на крака в Москва да се кланя и да моли за руски туристи, като България е "цъфнала"?

13

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че в Сърбия. Поне са си праволинейни, и винаги са били предпочитани.Те са - дай ляв, па завий надесно, а ние - дай десен ама ходи у лево.

12

Анонимен

преди 5 години

че то нищо ново, преди да бомбят сърбия, в заводите Застава сглоняваха голф 2 и то много сполучливо.

11

Анонимен

преди 5 години

Украина те кучетата бягат от там, че ФВ няма да избяга.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6В Русия VW Има повече задови отколкото в цяла Европа. Всъщност затова и ще бъде в Сърбия - за да е по-лесен експорта за Русия, отделно, че и Сърбия има по-добри микро и макроикономически показатели.

9

Анонимен

преди 5 години

Новият завод на Mercedes-Benz в индустриалния парк Есипово близо до Москва, ще започне работа през следващия месец. Първият автомобил за клиенти на компанията ще излезе от конвейера в края на първото тримесечие и ще бъде седанът E-Class на Mercedes-Benz, след което производствената линия ще бъде разширена с всъдеходите GLE, GLC и GLS.

8

Перничанецо

преди 5 години

Епа ялате тука. У Пеуник тия ги праим докато си почиваме

7

България в ЕС

преди 5 години

Българите - просяците и слугите на Европа!

6

До атлантик неграмот

преди 5 години

алИто ли ще луя?

5

Анонимен

преди 5 години

Че що не го преместят в Просия?Там по-зле ли е от Сърбия?

4

Атлантик

преди 5 години

Като дойдат осемте нови F-16V Block-70 с модернизираните радари ще освободим Крим и фауве ще отркие завот в Крим!Алилуя!

3

aa1830

преди 5 години

Ако наистина го преместят в Сърбия, това ще е доказателство че по-голяма дупка от БГ няма на Балканите!