14

никого не омаскаряв

преди 5 години

ЧУВСТВО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ ИМА!!!

13

Наказван

преди 5 години

Не е само чувство, а категорична убеденост!Правосъдието е винагина страната на парите!

12

Анонимен

преди 5 години

Безнаказаност върви с използване на служебното си положение. Пример К. Нинова в каруцата на протеста в защита на козарката от Болярово. Фермата и беше без регистрация. Отглеждаше 70 кози. Без преглед, без условия и фицически възможности. Създаде огнище за епидемия. Отчет на продукцията няма. Това е наказуемо според правилата на ЕС Но на К. Нинова нищо не и направиха. За подстрекателство към престъпление.

11

Анонимен

преди 5 години

Хич не ми се вярва членовете на ОПГ Гроб да изпитват такива чувства. Това Тиквата, Пъпеша, Горанката, Пекинската патица, СанктПетербургски...Всички те изпитват голямо уважение към закона и работят за народа!Законите са за всички и езикът на който четете това е грузински!Ха ха ха ха ха ха ха...

10

Boko bo

преди 5 години

Неправилно зададен въпрос. И той е дали има друго чувство освен чувството за безнаказаност. Мисля, че отговорът е ясен

9

Жиб.

преди 5 години

Значи угрижената за нас Америка била подривала авторитета на България а не продажниците,които презрения комунизъм набута в нашето правораздаване!

8

Анонимен

преди 5 години

Не,няма такива работи като корупция и други подобни.Нито има хванати,нито пък осъдени.Положението е по добре от всякога.Ако някой твърди обратното,значи иска да омаскари отговорните за това състояние лица

7

Toto

преди 5 години

Брех, зам министъра чак изненадан, пак други му виновни. А за това че няма една адекватна присъда за корупция в държава дето тя е най-висока, хамериканците са виновни. Да не говорим за етноса, дето най-голямата присъда е 72 часа.

6

Анонимен

преди 5 години

Защо не са се спрели по-подробно на чувството за безнаказаност, типично за представителите на един определен етнос? Да направят анализ на какво се дължи това и защо властимащите си правят оглушки? Този анализ ще е много полезен след години, когато различни учени ще си блъскат главите по темата "Как така се възроди фашизмът, расизмът и националсоциализмът през 21-и век?"

5

Рали

преди 5 години

Кой ви плато за тази статия? Разбира се, и не само чувство

4

Анонимен

преди 5 години

Има и още как, и не е само чувство.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Да ти кажа, доста тарикатчета има, дето нищо не им се случва. То затова и горе са такива. От глупави селянета, станаха на "властимащи" и естесвено "мантауйтета" си остана.

2

Анонимен

преди 5 години

Чувството на безнаказаност е само за властимащите.За обикновените хора важи поговорката:"За кокошка няма прошка,за кон няма закон".

1

Анонимен

преди 5 години

И сега късо съединение за червените, или американците са прави или тука няма чувство за безнаказаност