22

Nightborn

преди 5 години

Аааа, тия се усетиха ! Ми, вие сте окупирани от 45-та годнина, бе ! Сега ли ви дойде акъла ? Или, понеже хамериканците нямат вече пари да ви наливат в икономиката и на вас ви светна ?! Ама, сега няма тако-вако, на руснаците наложихте хиляди санкции, придобихте милиони джагали, дето ви цуцат осигурителната каса, вече и на немски не ви дават да говорите, понеже Танте МерГел го намира за не-полит-коректно. Ми, ще си ядете отпадъците! Две, световни войни запалихте от тъпотия и към трета се стремите

21

Анонимен

преди 5 години

Реват от Америка, ама се зъбят на руснаците. "Мощна" Германия във военно отношение е едно джудже. Който не ги е хванал, той не ги е набил. Две световни войни загубиха тия скаапаняци. Затуй ще коленичат пред Чичо Сам, та ушите им ще пукат.

20

Василев

преди 5 години

Немските стоки, машини, и автомобили се харчат , като топъл хляб на американския пазар!Ако си в окупация, ще търпиш финансови санкции и ще береш ядове, а не да си мотора на ЕС!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Арчи Бенинг!ЦРУ!!!

19

защитавал Берлин

преди 5 години

До Ходил в Берлинсамо дето ''руския ботуш'' беше австралийски, както и шубите им и ушанките, месните консерви и въобще храната.

18

Цецо Ухото

преди 5 години

Глупости, те в България не смеят да се месят, че в Германия ли ще го правят?!?

17

dasd

преди 5 години

Да ви пратим Рубина искате ли ?

16

Анонимен

преди 5 години

"Германските политици твърдят, че се държи като "комисар на окупационна сила"."Така сте ги научили американците, така са свикнали да се държат с вас. У нас Уорлик се държеше по същия начин и внезапно се озова в Афганистан преди да е приключил мандата му в България.

15

Анонимен

преди 5 години

Представете си ако в Германия американските посланици се държат по този начин, как се държат в България...

14

Анонимен

преди 5 години

Освобождението ще бъде дълго и мъчително.

13

Анонимен

преди 5 години

Само мога да гадая. какво си позволяват американците тук, с българските си партньори... пардон, ***.

12

Ходил в Берлин

преди 5 години

Германистанците да си правят БМВ-тата и да не се обаждат много, че ако не беше Америка и плана Маршал, щяха и до днес да бъдат под руски ботуш и руснаци да натискат жените им.

11

българин

преди 5 години

Ами..Те и от теб се жалват госпожо! Че Се "наду" ЕС .И прегърна Америка.А оплюва Русия сякаш е смъртен враг! Връща ли се вече бумеранга и върху Германия? -:) Изгонете НАТО от ЕВРОПА! Създайте ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ! Срам и позор е.Един континент да "пази" друг! Нато никого не пази! НАТО ни контролира Европа като цяло! Ще узреят ли най после "политиците " на Европа? ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИТЕ ВСИЧКИ В ТОЗИ ЕВРОПЕЙСКИ КОШЕР!

10

Анонимен

преди 5 години

"длъжна ли е една страна да ни пази всичките щото ние си правим тънки сметки да не хвърляме пари без възвращаемост във военни разходи?"България никога не е разчитала на САЩ за отбраната си и никога е получавала подкрепа от САЩ в която и да е война.

9

бай ганю

преди 5 години

всички ревете и се репчите на лошата америка ама когато стане напечено първо от там чакате помощдлъжна ли е една страна да ни пази всичките щото ние си правим тънки сметки да не хвърляме пари без възвращаемост във военни разходи? със сигурност всички които са партниори в каквото и да било трябва да се стараят да допринасят по равно а не да минат метър.с право американците критикуват всеки не повишил разход за военна отбрана

8

Анонимен

преди 5 години

червенощитовите баст.уни , фенове на умрялото злато/ короната, уса, ра-сс-ия и чайна/ винаги са завиждали на техническата и велика нация - германия!

7

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха ама тия сега ли се събудиха и видеха че краката са им отвити и са се изпотиле под мишниците. А на фрау Меркел и миришат краката на пръ.ч. Още ли не са разбрали краварските номера не разбраха ли че работят за унищожението на европа. Те децата в детската градина го разбраха само тия още се потат под мишниците и им смър.дят краката. Само се чудя наистина ли не разбират какви ги дробят краварите да не би да са завършили училище за бавноразвиващи се като нашия с асансьорчето.

6

Еми

преди 5 години

Най логичното е да го изгонят, както направиха с руснаците.

5

ДИВАК

преди 5 години

Федералната Република е ПОБЕДЕНА от Англия , САЩи СССР , всеки от тези държави са в правото си да правят каквото си искат с германските федеративни държави . КРАЙ ПО ВЪПРОСА райха е *** !!!

4

Анонимен

преди 5 години

Той е точно такъв, Германия приключи 1945-та.

3

Анонимен

преди 5 години

Германия и Европа трябва да се отърси от американската "прегредка".