52

Анонимен

преди 5 години

Само победените народи имат военнопрестъпници. Истинските военнопрестъпници в тази война са на свобода.

51

Анонимен

преди 5 години

Победителите никой не ги съди, колко убити жени и деца имаше в Сърбия от либерални бомбардировки?

50

Анонимен

преди 5 години

Единствения световен геноцид който е успял напълно да затрие един вид е дело на янките по време на Индианските войни където над 50 милиона индианци са затрити - сега вече тия хора ги няма и никога няма да ги има. Малкото останали са набутани в резервати като животни и се топят като пролетен сняг. Има ли някой осъден там? Повечето от вас дори нямат на представа какво точно е станало.

49

Един турчин

преди 5 години

Атентата е извършен от ДС.Имаш още много да учиш.По Канал 1 имаше филм по случая.Само в България учите за "Турско робство", другите народи учат за " Османска Империя".Запомни от мен:Нямало е робство-имало е Османско владичество с елементи на геноцид.

48

Doctor Zorge

преди 5 години

В ПОСЛЕДНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА 19 ВЕК, ПО ЗАРЪКА НА БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ ПРЕЗ АПРИЛ 1899 Г. ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА 20 ВЕК, Е НАПРАВЕНО СВЕТОВНО ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО .. ТОГАВА, ПРЕДИ 120 ГОДИНИ Е БИЛО -- 1 МИЛИАРД И 300 МЛН !!Като дела на бялата раса е бил 44 процента !Китай е бил 300 млн...А Британския Радж (включващ Индия, Пакистан Изт.Пакистан-от 1947 до 1971г. - после Бангладеш, ЦЯЛ КАШМИР + АКСАЙ ЧИН , Бутан, Цейлон=Шри Ланка, и МИАНМАР-до 1989 г. Бирма = 4.9 МЛН км2 ) = е бил само 240 млн

47

Анонимен

преди 5 години

Защо не осъдиха албанския мафиот Хашим Тачи с прякор "Змията"?Всички знаят с какво се занимаваше Хашим Тачи..............наркографик. трафик и търговия с оръжия и ЧОВЕШКИ ОРГАНИ!!Докога с тия двойни стандарти???

46

Анонимен

преди 5 години

До ТаневТова ще е хита на лятото. Ще я потърся. Мисля че я имах някъде на запис но е касета. Трябва да я прехвърля на MP3

45

Анонимен

преди 5 години

Съдят го наrлосаксите, а чaлmитe порят 3AДHИЦИТЕ на жените им!Хахахахахааааа!!!

44

Анонимен

преди 5 години

До 44 турчин Колко турци са избити по време на Възродителния процес?Николко,но затова пък вие с вашите атентати убихте мирни граждани !

43

Танев

преди 5 години

Пичoве, някой може ли да ми каже или да даде линк на сръбската песен за Караджич, дето Терант я пуща в колата? Много е яка. В едно ауди днес я чух на една бензиностанция в Сандански, но докато изляза и момчетата потеглиха. Ще съм благодарен ако някой прати линк!

42

До турчин

преди 5 години

Я, заминавай да се жалваш в някой турски форум! Изобщо никакви претенции не можете да имате турците точно към България! Заминавай си в турция, като не ти харесва, кой те е вързал!?

41

до 44

преди 5 години

Ти не мислиш турците направиха атента в влака Буново,искаха автономия в България,Живков никога не ги е закачал за нищо работеха в ТКЗС и викаха Ура.Когато надигнаха *** Живков им посочи вратата към Турция,който няма бъл.съзнание няма място в държавата.В Югославия същото искаха права и се въоръжиха от САЩ.Никой не ги карал да вземат оръжие.Живков без война спаси България.БРАВО

40

Анонимен

преди 5 години

Айде честито ви второ турско робство. Толкоз ви беше - към 150 години. Македония вече албанците я превзеха. Сега сме ние. Сърбите още се съпротивляват. И гърците. Но ние винаги сме си били дупедавци. Който може да бяга и да се спасява - да бяга.

39

Анонимен

преди 5 години

До 25 Радован няма шанс да е герой в очите на истинския православен християнин!

38

Един турчин

преди 5 години

Спомням си,четох книга за избиването на индианци от американци по времето,когато са ги гонели от териториите им.Имаше един-полковник Чивингстън,на който не му беше стигнало клането ами и беше отсякъл и 5 000-те им прасковени дръвчета.Беше ги отсякъл просто защото са индиански...Подобно на това,Караджич избиваше хора,просто защото са се родили мюсюлмани...По време на Възродителния процес се убиваха турци,просто защото са такива...

37

Анонимен

преди 5 години

До 42 Съдът в Хага осъди и хървати,един хърватин се самоуби там!

36

Анонимен

преди 5 години

Базирания в Хага съд беше създаден за разправа със сърбите. Мюсюлманските лидери в Босна и хървати също са вършели военни престъпления, но никой не ги преследва. Съдът не е средство за раздаване на правосъдие, а средство за разчистване на сметки.

35

Зозо

преди 5 години

Ай честито на всички путино-фашистчета :)))))))))))))))))))))

34

Анонимен

преди 5 години

Един ден, ако останат на Балканите християни - ще му издигнат паметник.Но май както върви жив християнин няма да остане.

33

Анонимен

преди 5 години

Горките сърби, през последните стотина години хвърлиха много сили, средства и ресурси да преборят българщината в западните балкани, и уж успяха, ама накрая албанците ги изненадаха в гръб.