10

Анонимен

преди 5 години

Американците за нищо не стават. Всяко нещо, произведено в САЩ, за нищо не става. Коли ли, ракети ли, самолети ли... Всичко пада и се руши. Самолетите им са летящи ковчези. С такива приятели и съюзници като американците, врагове не ти трябват...

9

Анонимен

преди 5 години

"Типичните англо-сакси са си *** парчета, ала реднеци, но емигрантите рязко вдигнаха IQ-то на щатите."Ами тогава просто кажи- ocpaли са се от Боинг, прикрили са проблема, умрели са хора заради алчността им и толкова. Какво ми се оправдаваш с "новия материал" в САЩ. Да не мислиш, че взимат аборигени да им сглобяват самолетите?

8

Анонимен

преди 5 години

Същият ден летях с такъв Боинг от Дубай. Дори в началото на полета го обявиха едва ли не за тестови и бяха поканили специслно пилоти и от други компании, да се учат заедно...

7

до 6

преди 5 години

До преди 200-300 години е било вярно това за утайките, но в последните 60-70 години почти всичко читаво от източна Европа и Азия се изнесе натам. Просто, който имаше малко акъл бе обявяван за дисидент и нямаше много избор. Типичните англо-сакси са си *** парчета, ала реднеци, но емигрантите рязко вдигнаха IQ-то на щатите.

6

Анонимен

преди 5 години

нищо му нема на самолета, пътниците не знаят да седят правилнопа и все пак се казва самолетсамо лети, не некъв пилот да го ръчка

5

Анонимен

преди 5 години

Всичко направерно от сащ е така - ненадеждно боклучиво и скъпо ! А най - трагични са поръчаните от българските управници ефове : стават единствено за декорация , никой разумен човек не би се качил на американските катафалки !

4

Анонимен

преди 5 години

"Американските стари машини си работят перфектно,ама новите...Явно лошият материал в САЩ е станал прекалено много и в инженерната част и нещата не вървят на добре."Е то новият материал в САЩ е същият като стария- мултинационална мешаница преплувала океана. Нали най-голямата гордост на САЩ е, че е сбор от утайката на целия свят, значи нищо не се е променило.

3

Факт

преди 5 години

До ПрофесорАмериканските стари машини си работят перфектно,ама новите...Явно лошият материал в САЩ е станал прекалено много и в инженерната част и нещата не вървят на добре.При военните е същото-техниката от Студената война е без забележки,докато всичко след 2000-та е проблемно.Що ли?

2

Анонимен

преди 5 години

до 1 Разбираш от самолети колкото *** от кладенчова вода .

1

Професор

преди 5 години

Със сигурност е по надежден от руските летящи ковчези. Все пак е американска машина.