56

Анонимен

преди 5 години

LoraКамбаните бият в някаква хармония, стига да не е на умряло и за някакво бедствие. Но воят от минаретата е непоносим и продължителен.

55

Хан Тервел

преди 5 години

На бас, че тоя е бил фен на Хан Тервел!

54

Анонимен

преди 5 години

Оставили сме сериозна българска следа, в историята на човечеството, в битките с мюсюлманлъка. Чак в Нова Зеландия се появяват нашите следи.Горд съм, че съм българин.

53

До Lora

преди 5 години

Ако изобщо си Лора...Как можеш да сравняваш камбанен звън със молитва ( и то мюсюлманска молитва в християнска държава), излъчвана чрез електронна техника? Нормална или нормален ли си?? Камбаната не ти говори и не ти внушава! Ходжата да излезе на минарето и да пее а не да пуска запис през говорители.Но това е вашата религия-фалшива, подла и нагла като вас самите!

52

завалията

преди 5 години

Само си представете как му е дотегнало на този човек от дивашките крясъци от минарето всяка сутрин.Аз бях ходил в Одрин. Сутринта рано като се разкрещяха. Егати. Само като си представя да го слушам всеки ден. Разбирам старите българи какво им е било.

51

до Lora

преди 5 години

А бе, Лорче! Щом всеки има право да изповядва религията си където си иска, дай ми съвет. Искам да отида в СА, Йемен, Пакистан, Бангладеш или Иран примерно, да си построя параклис, да си бия камбаната и да се моля палейки свещички. Кажи ми как да стане?

50

аз-ът

преди 5 години

Ти да не мислиш, че като си по-бял от мене си по-цивилизован?----не, просто съм бял. И в Германия мен ще ме обслужат , а теб - не. Други въпроси?

49

ЗА РОДИНУ

преди 5 години

там ги стрелят пък другаде им отписват 8милиона дълг

48

Ф.С.В.

преди 5 години

--Да !! всички знаем че има на пълнителите надписи и с Шипка - но какво да се прави- това е първото публично християнско отмъщение -след стотиците клипове на ислямисти режещи глави на християни и убиващи жени и деца - Когато срещу тебе има зверове -накрая и ти се превръщаш в ЗВЯР- И Търпеливото християнство може да "роди" ДЕМОН )

47

Диабло

преди 5 години

Много поздрави на мюфтийството.!.

46

не може да бъде!

преди 5 години

Не мога да разчета надписите ,но се доверявам на тези ,които са ги разчели.Ключовата дума е Милош Кобилич-това е сърбинът,убил султан Мурад след битката на Косово поле 1389г.""Когато МК беше допуснат да целуне краката на светлия господар,той отправи неустрашимо в славното му тяло отровен нож,и като му нанесе тежка рана,го напои с мъченически шербет""-пише в турската хроника.Тези ,които казваха ,че създаването на Косоварска държава ще доведе до тежки последствия ,се оказват прави!

45

Lora

преди 5 години

До СократисA църковните камбани дето бият с всичка сила. Те не се ли чуват навсякъде. Всеки има право да изповядва религията си, стига да не пречи на дръгите и да име респект към останалите религии.

44

Анонимен

преди 5 години

Някой попадал ли е на снимки на оръжията на този психопат. Целите са изписани с имена и исторически факти, за които той отмъщава. Има един пълнител посветен на България и битките на Шипка и Булайр с дати и изписани на български!Снимки на пълнителите на автоматите в Туитър (акаунта е изтрит). Има ги в мрежата имидж сърча на гугъл. На един пълнител пише на арменски, на друг има сръбски герои. Има и български. Пише Константин II Асен на български, Shipka pass 1877 и Битката при Булайр 1913

43

бай Тъпчо

преди 5 години

Дааа, право пишат тука хората и казват, че не трябва мюсюлмани като се молят и християните да им слушат молитвите.Туй е обидно и грешно според нашите канони.Всеки поп ще ви каже, че молитвата е свято нещо и кога човек се моли, не крещи, не вика, ами шепти смирено.Туй дето ходжата пее високо си е техна работа ама да си пее и да се чува само вътре в джамията а не и чак у нас, та да затварям прозорците и пак да го чувам.Тия политици, дето туй нарочно го правят, горчиви плодове ще берат-Гаранция!

42

Анонимен

преди 5 години

Лошото е, че сигурно ще има много последователи и от двете страни... И оттам е ясно какво следва - нищо хубаво.

41

Ф.С.В.

преди 5 години

Много добре планирана атака - човека се е подготвил с всички исторически дати и имената на всички битки и герои борили се срещу исляма - Понеже този човек е педант -си е писал на втомата дори датата за атака )- Явно той или негов близък е пострадал от разни брадати муха меди нападащи жени деца и всичко цивилизовано хм .....

40

.

преди 5 години

И кво ся, един път на половин век да има ответна реакция на репресираното християнско малцинство по света срещу човекомразещите камилар-джихадисти и веднага вой до небесата.

39

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО ИСЛЯМА Е ПОЛИТИЧЕСКА ДОКТРИНА А НЕ РЕЛИГИЯ,ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧВА

38

BBC

преди 5 години

Kaкъв тероризъм? Психично "болен" на живо.

37

А бе

преди 5 години

До АнонименКой докара ислямските нашественици в Европа и другите бели страни!?Кой пречи да ги върнем обратно!?Кой ги въоръжава и зомбира!?Кой измисли джихада!? На всичките въпроси отговорът е един-богоизбраните,за да смачкат белите хора,които са им единствения интелектуален конкурент!Останалите са лесни за подчиняване.