18

Дисидент

преди 5 години

Бисоскомерните англичани станаха за смях. Подиграват им се, защото се имат за нещо голямо, но са кръгла нула. Не знаят какво искат - джендърска им работа. При това безочлививте им душички се опитват да дават акъл на другите как да живеят. Англичаните са жалки нещастници.

17

Песков

преди 5 години

Британския парламент отново разочарова моя началник и благодетел който освен милиони долари ми дава и по 5 грама аржентинско брашно всеки ден. Всичките ни усилия на Кремъл, ГРУ и ФСБ отидоха напразно. Путин ми съобщи трагичната новина че ще има втори референдум чиито резултати ще бъдат плачевни за нас.

16

ДИВАК

преди 5 години

До дедо поп - дедо попе , гледай си килимявката , че е кухо под нея

15

Анонимен

преди 5 години

Кремълските марули ще се попикат ли от яд?

14

Анонимен

преди 5 години

Лоша новина за ***

13

Анонимен

преди 5 години

Депутатите не искат да излизат от ЕС. Но ги е срам да кажат.

12

Анонимен

преди 5 години

Дъртата вещица Тереза Мей съвсем се е побъркала!!

11

дедо поп

преди 5 години

Мей: Без сделка Brexit се отлага за дълго!той Путин е пак виновен, ай ся да са гоним пак с дипломати. прости, по-прости, най-прости, Ингилилизи.

10

АнонимеН

преди 5 години

ВСИЧКИ КОИТО СЕ НАДЯВАХМЕ БРИТАНИЯ ДА СЕ МАХНЕ ОТ ЕС НА 29 МАРТ 2019-ТА ЩЕ ОСТАНЕМ РАЗОЧАРОВАНИ!БРИТАНИЯ ОТ СТОТИЦИ ГОДИНИ НЕ ЗАЧИТА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ТА СЕГА ЛИ!ПРЕДИ ОКОЛО 100 ГОДИНИ ВЪВ БРИТАНИЯ ЖЕНИТЕ СА БИЛИ НИКОЙ НИКАКВИ ПРАВА НЕ СА ИМАЛИ! И ТОГАВА ПАРЛАМЕНТА СЕ НАЛАГАШЕ КАКТО СИ ИСКА НАД ХОРАТА!

9

Анонимен

преди 5 години

Между другото същият този фарадж е онзи дето обясняваше как социалната система била зле защото я източвали българи и румънци но да приемат араби и сие *** нямало проблем защото бягали уж от война.После тия бягащи от война направиха куп атентати но по тая тема фарадж не е словоотхотлив както е за българите и румънците.Някой беле казал че Германия ще става халифат.Не знам за Германия но Англия управлявана от хора като фарадж със сигурност и найстина не трябва да е в ЕС, но да в Арабската лига.

8

Анонимен

преди 5 години

Ей сега една новина от последната минута.Онова жалко подобие на нацист Найджъл Фарадж пак успя да се изхо.ди с Европарламента.Цитирам ЕС имал нужда от британските пари и сега Англия нямало да излезе и щяла пак да си ги внесе.Това го каза в смисъл че едва ли не ЕС ги спира, а пропуска че брекзит го спират от две години само английски депутати и никой друг.Дърт *** мошеник и фашистки американски лакей, да тръгва да прави свир.ки на Тръмп че любовника му вече го чака.

7

aa1830

преди 5 години

Аре махайтееее се бе миризливциии!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Дано Брюксел да не клекне прав си.Писна ни в Европа американските отпадъ.ци и английските им сол.таша.ци да ни унижават и да ни третират като тяхна колония населена с някаква нисша раса.Американците и ангкичаните произлязоха от Европа не тя от тях.Сащ бяха една бивша колония за затворници.От тоя англо-еврейски *** и фюрера му повече заповеди не щем.Сащ да си взимат базите Мей да яхва метлата и да литва над Ла Манша и да ги няма.Нали всички в Европа все за нещо са им виновни, ето да излизат.

5

АнонимеН

преди 5 години

ЦЯЛОТО ИЗЛИЗАНЕ БЕШЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОГОВОРЕНО ТЕАТРО!!!МЕЙ Е ПИОНКА НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО !!!УЖ ТЯ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИЗЛЕЗНАТ И НАКРАЯ ОБЯВЯВА ТОЧНО ОБРАТНОТО , ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ОСТАНАТ!!!БРИТАНИЯ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНА ВЕЧЕ И СИ ГО ЗНАЯТ ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ БЕЗ ГРАМ МОРАЛ !!!

4

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми нали вие сами го искахте бе.Сега нещо взе да не еи харесва кой по-точно си зададохте въпроса ако сега като излезем нещата зазлеят а народа го е яд на кой ще си го изкара ЕС не става вън от него сме Тръмп далече Бог високо значи ще го отнесем ние политиците.Кофти я дай да пробваме да се върнем в ЕС добре си бяхме, като все ЕС ни беше виновен а за лошата социална система виновни бяха българите и румънците.Да ама не.*** дженд.ъри английски и вън и от утре с визи, като за араби.

3

шматка

преди 5 години

Какво отлагане.Нали от Брюксел казаха с или без сделка на 29 март-чао.Остава да видим брюкселските зелки дали ще клекнат

2

Слава богу

преди 5 години

Ще има втори референдум. Дъртите комунисти *** този път ще загубят със сигурност, на никой не му се живее в мизерия и младото поколение никога няма да забрави престъплението на дъртите към тях. Брекзит е мъртъв и винаги е бил.

1

АнонимеН

преди 5 години

МЕЙ ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ НАСРОЧАТ ДАТА ЗА НОВ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОСТАВАНЕ В ЕС!!!ТЕЗИ НЕ ДАВАТ ПЕТ ПАРИ ЗА ВОЛЯТА НА НАРОДА! С ДВЕ ДУМИ РЕФЕРЕНДУМИ ДОКАТО НЕ ИМ ХАРЕСАТ РЕЗУЛТАТИТЕ !ИНАЧЕ МЕЙ ТОТАЛНО ОТКАЗА НА ШОТЛАНДИЯ ДА НАПРАВИ НОВ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОТДЕЛЯНЕ ОТ АНГЛИЯ!!!С ДВЕ ДУМИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БРИТАНИЯ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА!