9

Анонимен

преди 5 години

"Е, че какво са ви виновни мюсюлманите? Експлоатирахте им държавите, взимахте им ресурсите, правихте ги роби, пращахте кръстоносни походи и в миналото и днес в наши дни, с цел грабеж. Лъгахте ги, разтурихте им държавите с войни."Даа, това е основното с което се занимава България от средновековието та чак до днешни дни. Странно, защото ние тука сме останали с други впечатления от мюсюлманите, базиращи се на 500 години наблюдения. Не си уцелил държавата, на която да пробутваш мантрите си, момко.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Ми що не си седят в държавите като ги експлоатирали що ходят в Европа и кесат на социал?Много ги експлоатират няма що-половината ЕС е минарета,пингвини във фереджета и брадати архитекти,поети и доктори.

7

Поза партер

преди 5 години

Пълно отказване от корана и ядене на свинско месо само така ислямът ще бъде изкоренен веднъж и завинаги!

6

Анонимен

преди 5 години

"Опитвал се е да набира хора и средства, за да помогне на американка, наричаща себе си "Джихади Джейн", чиято цел е била да убие шведски карикатурист."Аха, да и сега се бил "поправил". Ще ви кажа каква е разликата между нормалните хора и този психопат- нормалните хора също си мислят за убийство, но не пристъпват към действия, докато тоя дори е организирал терористична мрежа за да постигне целта си. Баламосвайте децата в градината с тези истории за "новия човек".

5

Анонимен

преди 5 години

Нещо от думите му не изглежда никъде,че съжалява за нищо.Бил привлечен,харесало му така работил светът. Много са жалки тия хора искат да живеят по законите на шериата ,нали така?Еми там обикновено наказанието е смъртна присъда или бой до смърт.Например за пропускане на молитва като ходжата вика от джамията май беше 50 удара с дебел камшик на голо.След 20-30 удара обикновено кожата започва да пада заедно с парчета плът.И като ги хванат почват "Аз бях малък,заблуден не знаех"-аре пуснете ме.

4

Анонимен

преди 5 години

"Вместо това той обяснява, че следва компютърни науки и се надява някой ден да работи в сферата на киберсигурността."Разбира се че иска. Я някое дронче да управлява, я да поеме контрол над някой самолет. Пък и бъдещето нали е в автономните коли, камиони...

3

Анонимен

преди 5 години

"Мохамед е бил само на 17 години, когато през 2011 г. е арестуван за участието си в международен заговор за убийство."Невинният той, още сучел мляко и е пълзял под масата. Сега 30 години по-късно е възмъжал и помъдрял. Вече не е онова непослушно 17 годишно бебе.

2

Бончо Тончев

преди 5 години

Пак съчинение по поръчка на някое мюсли НПО

1

Анонимен

преди 5 години

План Б когато те заловят е да се правиш на разкаял се и променил се човек. Такива ще те ударят когато най-малко го очакваш.