83

Мъже

преди 5 години

Какво ще кажете и мислите за мгтоу - мен гоинг деир оун уей ? И за тфл - тру форсед лонлинес и за инцелите като онзи който уби 10 души в Торонто 28 годишния и също като Елиът Роджър. Такива неща не трябва да има. Но то има защото феминизма съществува.

82

Анонимен

преди 5 години

До 92Дори да изневери с цялото село/град никой няма право да и посяга. Тялото си е нейно, живота също. Всички тези мъже- насилнуци и убиици трябва да бъдат обесени на площада. Нищо не извинява отнемането на живот.

81

Анонимен

преди 5 години

Ти пък откъде си ги съчиняваш, че все жените били изневерявали и оправдаваш убийците им? Да не би да си живял с всички тези двойки и да имаш неоспорими доказателства за проблемите им? Кой си ти, че да сипеш обиди за убитите жени и за всички останали?

80

Санди

преди 5 години

Дами, не разбрахте ли, че всичките тия убийства през 2 - 3 дни са все заради изневери? Много се разкрепостихте и развратихте, но ако така продължавате една по една всички ще се затриете. А за децата си помислехте ли, преди да сложите роги на половинките си, че ще ги оставите сираци?

79

Санди

преди 5 години

Само през 2018-та година има 25 убити жени заради изневери, защото *** вече са навсякъде, накъдето и да се обърнете, само развратени кифли виждаме. Чакайте от такива *** да станат грижовни майки и любящи съпруги.

78

Анонимен

преди 5 години

..ръжда и жена -тръгнат ли ?!!Няма спиране !Всичко друго е ..комплекси!Заблуда !карам BMW ,но няма пари за гориво !!!

77

Санди

преди 5 години

Жените напоследък пощуряха и за това си намират това, което са си търсили, а мъжете не им остават длъжни. Жена да се блещи на мъж, да го заплашва със съд, отнемане на деца, имущество и прочее, не трябва да се толерира от закона, а да се наказва от него. Мъжете ще ги бият като тъпани, за да разберат най-после тези жени, че феминизмът няма да им помогне, и че нямат право да имат права, такива каквито искат да имат, ако мъжът не им ги разреши. Природните закони са над гражданските!

76

Мъж

преди 5 години

Всичко става заради парите. Насилие незадоволеност и ъм и нещастие защото нямаш достатъчно пари. Животът е ограничен. И си викаш еми сега ще тормозя защото това ме кефи и единственото нещо което ме прави щастлив. Май някой хора насилват и бият жените защото се чувстват щастливи по начин в този нещастен свят. И като немогат да правят нищо друго защото са ограничени ще насилват.

75

Анонимен

преди 5 години

Доколкото помня господина убил приятелката си след есе мес ? След кой по ред есе мес? Проблемите при младите е бързото необмислено решение да си играят на мама и тати. И двете страни искат да водят връзката .Проблемите идват неканени след незрели решения. Нека кажем най честата причина - не плануваната случайна бременност! Деца гледат деца .. като се разчита на финансите на баба и дядо от двете страни на бащата и майката .

74

Анонимен

преди 5 години

До 82 СандиИди на психиатър. Лекувай се. Пишеш несвързани глупости. 2019 година сме, ти в коя живееш?Такива като теб показват какво голямо зло са религиите и как увреждат мозъка на иначе може би относително нормален човек.

73

Санди

преди 5 години

Една свястна жена не би предала половинката си. Ако все пак и е омръзнало, не го харесва, намразила го е, или нещо друго, то тогава първо да се раздели с него, тогава да оди да ляга на друг, но те жените искат по 2-е, та и по 3 дини да носят под мишницата си, затова все им са пукнати главите от бой, затова все реват като ярета, че ги пребивали, затова намират и смъртта си. Такава им е природата, да са лукави, лъжливи, измамни и ненапразно ги сравняват с лисиците и змиите.

72

Ами замислете се!

преди 5 години

Защо колкото повече права давате на жените - толкова повече ги бият!А може би провокират и изнудват мъжете с "недосегаемостта" си?

71

Анонимен

преди 5 години

50% от браковете се разпадат, от останалите 50%, 5% остават заедно заради децата, други защото са изгубили вече много време заедно и не искат да е напразно, защото не вярват че ще намерят по-добър, заради парите, заради религиозните норми или натиск от обществото и т.н. и едва 1% са заедно защото са щастливи и наистина се обичат.

70

Санди

преди 5 години

Жената винаги стои ЗАД всеки успял мъж, а не пред него. Защото ако жената застане пред мъжа, мъжът или ще я стъпче, или ще я пренесе в отвъдното. Да сложите каруцата пред коня и да чакате полезна работа...много ще има да чакате!

69

!!!

преди 5 години

Домашното насилие се превръща в норма на поведение, заяви майката на убитата Дарина Ваня Министерска**************************************************************************Не разбирам каква е тежестта на това изказване... За да се говори за норми тогава най-малкото би трябвало да има некакви изследвания или полицейски данни. Явно *** въпроса "стиска чепика" на управляващите... Че се приема Инстанбулската конвенция това е извода.

68

Санди

преди 5 години

И жената била човек? "Вървял един човек по пътя, заедно с жена си!" Отворете евангелието и вижте какво пише! Жената трябва да се подчинява на мъжа и прочее, защото е негова собственост! Ортодоксалните евреи дори и през 21 век не допускат жени да мърсят околното пространство. За жените друг тротоар в Израел покрай синагогите! Посочете религия и общество в света, освен Християнското, дето не е заклеймило женската гнус и не допуска по светите места жени във фертилна възраст, смятайки ги за нечисти.

67

Ако до 2030

преди 5 години

Измислят безсмъртието. Мъжете и жените се отделят. Няма да се раждат деца защото сме безсмъртни и сме 7 билиона. Всички жени се отделят от мъжете и се съберат на едно място и си направят клан. Същото и мъжете ще направят. За секса жените си имат вибратори , мъжете секс кукли. Женски клан , мъжки клан.

66

истината

преди 5 години

Като е намесен социалният пол как няма да не се пише за насилието! Вчера мили дами вашите дружки ге/йовете ,лез/би./йките, тран/совете ви забиха нож на вашият ден! Жената е вече непотребна и вредна ,както и мъжете ! Трябва да се пропагандира и пише за новите ценности- родител 1 и родител 2 . Трябва да се говори и рекламира пред 11 годишни деца "културата" на драг куйн-ството (обличането в женски дрехи от момчета/мъже),*** /де ./ра/ .сти/ята ! Насилието е страшно ,но защо се сетихте сега?

65

Анонимен

преди 5 години

Аз нали ви казах, че ще четете подобни новини всеки ден, докато неприемете истанбулската конвенция, че дори и след това! И на следващите избори пак за същите да си гласувате, ей! :)

64

Девствените

преди 5 години

И те страдат. Те искат гадже и като срещнат първото момиче и тя нацупена и му каже да се махне защото е преживяла толкова неща които девственика не може да си представи и изобщо да е преживял. Ужас. Уж мъж прави първата крачка. И накрая те отписват. Край. Демони управляват света. Цялото насилие и страдание на човека във всичките му форми се дължи на това да сме в това състояние да ни смукат енергията. Вярвате в бог.