98

Анонимен

преди 5 години

До 104На село не обичаме да плащаме данъци.--"данъка" е рекет върху индивида, начин за неговото потискане, което косвено води до едва ли не "плащане за правото на живот"!? Че кой е този, който си е вменил правото да бъде съдник и настойник на чуждият живот? кой е този, който си позволява чрез "данък" да лишава от живот другиго?! къде се намираш ти да посягаш на чужд живот , който е имал уникалният и неповторим шанс от природата да се появи , и ти "тартора" се явяваш негов палач? КОЙ си ти??

97

Анонимен

преди 5 години

На село не обичаме да плащаме данъци. Ние си падаме по пенсии, помощи и социално подпомагане само.

96

Ддд

преди 5 години

Търся си работа като мюфтия, къде да подам молба, в Турция, в Саудитска арабия или БХК?

95

Ей

преди 5 години

Обърнатата кофа хвърли на микрофонките два три измислени лафа и те превърнаха в уникални и сензационни постижения на минфин, а за къщата му от няколко млн нема въпроси.

94

Анонимен

преди 5 години

Да се разстрелят организаторите на танците в читалището!Такива съсипаха България, а не Ветковци, Дебеляновци и мутроченгетата от Гроб и от другите престъпни групи, маскирани като партии!

93

Анонимен

преди 5 години

"данъчни са се озовали случайно на нудистки круиз"1 круиз струва от 1000 usd до към 20к. Някакси случайно са си купили билети с наши пари? И успяха ли да наложат 1 глоба от 50 лв. поне? Смешници и палячовци само по министерства, агенции и безброй служби, после защо бягали българите?

92

родино моя...

преди 5 години

Ако отидеш в полицията и подадеш жалба, че са ти разбили мазето и са откраднали инструменти за 100лв. полицаите ще вдигнат рамене и ще кажат, че щетата е много малка, за да си заслужава следствие и т.н. дори няма да изпратят някой да огледа на място. Обаче а-ха си "откраднал" 1.50лв. от държавата - д**е да ти е яко! То стой та гледай акции с кодови имена, тайни операции, агенти под прикритие, събиране на доказателства....аз ли полудявам??!

91

Бате Гойко

преди 5 години

Тайната опрация "Хоро"...Заловили хора, които "събират дребни суми между един и два лева, за да покрият част от разходите."WTF???

90

цитат

преди 5 години

Българските нови политици са без идеали и герои, без проект за историческа перспектива, те са невменяеми

89

Аз

преди 5 години

Скоро и публичните домове

88

Анонимен

преди 5 години

До 91Във читалищата ходите под прикритие а в Нефтохима ,кога?--Никога! даже и да влязат, ще е проформа и това го знаят и децата!

87

Анонимен

преди 5 години

Вече съм окончателно убеден, че децата трябва да се спасяват - да научават криво-ляво език и да изчезват от тук, просто да заплюят това място и да заминават. нашата е обречена, ще го добутаме до края ... но децата трябва да бягат, яко дим!

86

Анонимен

преди 5 години

"в морето се оказа, че това е нудистки круиз и колегите бяха изключително притеснени", разказа Горанов.---Айде, бе! Да сте виждали притеснен данъчен инспектор? Горанче, дуупе, на кого ги разправяш тия, бе! :)

85

Анонимен

преди 5 години

Във читалищата ходите под прикритие а в Нефтохима ,кога?

84

Анонимен

преди 5 години

Смешна новина, то изнесеха държавата, 2 милиона души избягаха, те хванали хората за 1лв., е това някакво геройство ли е, браво ли да им кажем.

83

Ко?Не!

преди 5 години

То идват избори, всеки да си решава. п.п. А защо са ме блакирали тъпите днесаджии по IP , няма представа. IP да иска човек :)

82

Господ

преди 5 години

Горанов и ти птицо проклета, на чий гроб там тъй грозно грачиш?

81

Кратун

преди 5 години

Тези "данъчни" трябва да ги уволнят заради професионална непригодност. Те или не знаят за какво са там или се забавляват в работно време и понеже са ги изловили, се опитват да ни пробутат версията, че са били там по работа.

80

Анонимен

преди 5 години

Срам и позор! Мишки, защо не пипате истинските играчи, тръгнали да ми търсят бележки за по левче...

79

Кратун

преди 5 години

С осигуровките, командировката и прочие, тези са ни стрували 50 - 70 лева на час. Хванали някой, който няма да внесе данък върху 1,50! Те нямат ли мозък да преценят ситуацията предварително? Слабоумни държавни служители стоят на всякакви нива в държавата! Неспособни нито да планират, нито да преценят последствията от действията си! Бесен съм!