22

Анонимен

преди 5 години

Ама тия са много интересни искат винетка па отгоре на това и три пъти искали. Ами много ясно че ше ви приберат мангизите тия какво са очаквали безплатно ли. А това че нямат винетка не е проблем ше карат на автопилот. Тя целата територия пере на автолилот та една винетка платена три пъти голем зор. По важното е че сте стсбиУни другото е ветър и мъгла.

21

анонимен

преди 5 години

ми нали трябва да избият от някъде парите да сте видяли ромеин с винетка гражданска данък и преглед

20

Анонимен

преди 5 години

Ей като някое племе сте още във България ,по зле от африканско племе .много *** народ кефи се на 2 кебапчета по време на избори ,после реве години наред от глад и мизерия,нека ви племе просто.

19

анонимен

преди 5 години

оня ден видях един възрастен ромеин с жена си с един москвич с ремарке с лопати пълнят дупки от пътното били трябваше да ги снимам и изпратя по тв

18

анонимен

преди 5 години

и аз си купих от А1 *** така и не съм проверил дали съм въведен наистина в системата и 90%от хората са така просто всичко беше направено некъдърно

17

Грамотен

преди 5 години

Научи се да пишеш грамотно преди да даваш оценки за хората.

16

180 милиона

преди 5 години

Естествено, че няма да публикувате имената на хората одобрили спечелването на обществената поръчка от чуждестранна фирма решила да обучи малко джуниър (начинаещи) "програмисти"...

15

Анонимен

преди 5 години

Искате електронно правителство и по-малко администрация. Всичко да ставало от смартфона. Сега ще се разправяте с ботове, чатове и електронни пощаджии. Заповядайте, уважаеми иновативни селфаджии и фейсбукари!

14

Анонимен

преди 5 години

Масата български ИТ специалисти и фирми са на много ниско ниво, без образование и елементарна култура, повечето са завършили някакви измислени школи по програмиране. Нямат основни понятия и знания от информатика, да не говорим за по високо ниво понятия като транзакция. Нямат собсвени проекти защото нямат фирмена култура да реализират собсвен проект както се вижда в случая, работят за клиетни на Запад довършване, тестване, доработка, поддръжка на чужни проекти, ниско квалифициран работа.

13

Анонимен

преди 5 години

НАБЛИЖАВА 9 ТИ СЕПТЕМВРИ , ТАКА НЕ МОЖЕ , ЛЯГАМЕ С УВЕЛИЧЕНИ , СТАВАМЕ СУТРИН ПАК СЪЩОТО, САМО С ГЛОБИ НИ ПЛАШАТ , ПАРИТИ НИ ВЗЕМАТ ОТ СМЕТКИТЕ ВРЪЩАНЕ НЯМА , РАБОТА ВЪОБЩЕ, АКО ТАКА СЕ ИЗДЪРЖА ,ЗДРАВЕ МУ КАЖИ

12

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей! Така де!

11

Американ

преди 5 години

До 11:В България пари се взимат преди да почне работата и в никой случай не се връщат доброволно. Тия вместо подписка трябва съдебно дело да почнат.. Ама то и съдът такъв в Бг..

10

Анонимен

преди 5 години

Винетки, касови апарати....Пълен провал!

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2--------------------------------Aми ние от по-старото поколение по-бавно схващаме новите апарати от вас младите.И затова мислим,че системата трябва да е направена така,че като направиш неуспешен опит да не ти взема парите.В чужбина като направиш неуспешен опит да си купиш билет за метрото,автоматът ти връща парите.

8

манолов

преди 5 години

гледай какво става с винетките ,а какъв цирк ще е с електронните избори

7

До 5 ай с...

преди 5 години

Ти не четеш ли? Нямат винетки, т.е. няма дублиране на номера. Само парите са им прибрали на няколко пъти без да имат винетки срещу тези пари.

6

Анонимен

преди 5 години

***,това е,една система не можаха да направят като хората,а колко милиони са взели?

5

...

преди 5 години

Споко значи сега с тия пари фирма ДЖИ ПИ ГРУП близка до тия дето ни оправят ше почне да прави "ремонти" Естествено голяма част от парите ще идат да се ремонтират я вили я самолети а коли на тия дето ни опрявят в момента а другата част ще идат за фирмата! Ще попитате: А ремонта!? Къв ремонт бре! Парите ви веча са усвоени и даже ИСКАМЕ ОЩЕ! А ВАШЕТО ЕДИНСТВЕНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е ДА РАБОТИТЕР ЗА НАС И ФАМИЛИИТЕ НА ТЕКУЩО ОПРАВЯЩИТЕ НИ!

4

Анонимен

преди 5 години

Така е при ГЕРБ, какво се оплакват?! Да бяха мислили, когато гласуваха за ГЕРБ!

3

ай сиктир

преди 5 години

Системата е порочно замислена само да прибира. Не съм специалист, но най-вероятно не е толкова трудно при дублиране на номера да излезе съобщение, че за този автомобил вече има платена винетка .