112

Анонимен

преди 5 години

До 127Каква връзка имат българските турци и ро.ми с гоненето на българи от Беломорието, Одринско или другаде? Турците, родени, живеещи и работещи в Бг ли изгониха хората? Стига сте си измисляли оправдания за омразата, която носите в душите си!Постоянно си измисляте причини, за да мразите другите етноси.

111

????

преди 5 години

Срещу етническите българи се води война.................от НПО-та, чужди държави и посланици и публикации в западните медии!!!Не го ли виждате?Слепи ли сте или сте глупави?

110

????

преди 5 години

Ей, не стига че европейците ни направиха най-бедни в целия ЕС (чужди фирми изкупиха България), сега ни внушават чувство за вина.......................колко сме нетолерантни!!Затова ли българите храним 1 милион ромски и регистрирахме турски партии - ДПС и ДОСТ????

109

Анонимен

преди 5 години

Дистанцията между етносите в страната ни СЕ ВИЖДА НАЙ-ДОБРЕ В ГРАДСКИЯТРАНСПОРТ НА СОФИЯ:Има няма 1 Метър

108

Анонимен

преди 5 години

Е,кои са тези средно 4500 души от всяка една от 100 страни,които познават нашата страна откъм страната на толерантноста,че още от университета в Невада пред който се изказали отрицателно за нас,че още знаят за другите щом са дали оценки за класацията на 100 страни само,а не по целостния списък страни-държави на ООН нали всички са негови кандидати с малки изключения,но и те са известни,а за толерантноста отдавна се следи още преди 100 години и не се споменава кои към кои етнически са толерантни.

107

Анонимен

преди 5 години

Не сме толкова Не-толерантни беСтига рива-хти

106

Maximus

преди 5 години

От опитът, който имам мога да кажа, че за ценностите на хората в една държава, може да се съди по ...тяхната полиция. Каквато полицията, таква и държавата.

105

Shark

преди 5 години

Лошото отношение на българина към ромите и емигрантите е функция на тяхното отношение и поведение спрямо българите. Не може да сме толерантни към етнос, който не работи, живее от нашите пари, не си гледа децата, не ги образова, не плаща данъци, ток, вода, на всичко отгоре краде и пребива българи, и убива също. Няма как да сме толерантни към тези, не очаквайте подобно нещо. Ако искате толерантност научете ги да спазват законите. Защо сме толерантни към арменци и евреи? А?

104

Анонимен

преди 5 години

в кипър за 50-60 хил евро нищо не чутаво не може да вземеш.Незнам за турция ,но ако руснака продължава да купува.Путин ще ни анексира.

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Ние сме много по - възпитани и толерантни от тях като средно ниво."Виж шефа си на старата ти работа, дто ти е взимал здравето и душата, дето е от твоя етнос, а после ми говори, какви толерантини сме ние, особено, един път, като си напълним гушката.

102

Анонимен

преди 5 години

Вменяват ви вина в нещо, за което не сте виновни. Такива изследвания са предназначени да ви направят по - отстъпчиви и лесни за манипулация и завладяване. Общо взето, антибългарска статия е това.

101

Анонимен

преди 5 години

Не търпят, защото няма хора, които да не са били ужилени от ... другите?

100

Анонимен

преди 5 години

Живея навън. Ако си мислите, че толерантността на местните не е мит, жестоко се лъжете. Налага се със строги правила и наказания и въпреки това ако е възможно ще се отнасят с вас по - зле отколкото биха се отнасяли с животни. За тях вие сте враг, който те трябва да използват, експлоатират и тормозят, за да поддържат егото си. Това е в сила особено за старите "демокрации". Ние сме много по - възпитани и толерантни от тях като средно ниво. Социалната дистанция е голяма в бедните страни...

99

Анонимен

преди 5 години

В България етническо напрежение няма, защото полицията се грижо допбре, за това. Помните ли раднев, преди 2-3 години? Имаше хора с ловни пушки. Ако не бяха изкочили полицаите, щеше да има десетки убит и от двете страни. А преди време, едни от братят бяха посегнали на един от местните феодали. Какво стана? Ами имаше доста набити, но тогава полицията, без официална зашовед, без нищо си вардеше махалата. Защо? Защото онея биеха мнгоо лошо и не се страхуваха, да отмъкват хора през нощта!

98

Анонимен

преди 5 години

Най-после една хубава новина!Мислех си, че САМО аз съм "на дъното", а то всички "нашенци". Ура! Как да съм толерантен към (роми), ислямисти, лгбт (каквото и да значи това), когато ТЕ НЕ СЕ отнасят адекватно към нас !?

97

анонимен

преди 5 години

нашите градове са смесени. Я *** да се заселиш в. махала... Стига психо промиване на мозъци и приспиване!

96

Анонимен

преди 5 години

Сега вече думата толерантност, е капан! Ако си съгласен да пребиват баба ти, да изнасилват дъщеря ти, да ти строят джамии, да нямаш никаква помощ от държавата, и да виждаш как те играят кючеци с твоите пари, си модерен и толерантен! Но обаче ако не си съгласен с всичко това, си расист, ислямофоб, нацист и просто едно безчувствено чудовище!! Може да бъдеш публично линчуван, уволнен че и съден за омраза!

95

преди 5 години

Джендърите пак наскачаха. Тези хора мразят всичко българско, мрасят и българите!Мразят и факта, че тук различни етноси живеят от векове !Умразата им край нямя !

94

Анонимен

преди 5 години

Хайде поредната антибългарска статия за деня. Българите са супер много тошерантни, иначе ромите нямаше да вилнеят така, а щеше да има запалени ромски къщи. А ромите толерантни ли са щом крадат и убиват българи? Ясна ни е целта на вестници като тоя, и целия механизъм на манипулация и гнусни фалшиви новини и пропаганда.

93

до 114

преди 5 години

На вас ви пречеха българите които меко казано прогонихте от беломорието от одринско , и си решихте проблема. Б-я бе млада великодушна страна и остави всичко без последствия дали тогавашните управници са оставили буре с барут или са били прави ще се види след години---сега ние нямаме наши малцинства във съседните държави без Сърбия визирам Турция и Гърция ,но Турция може да предяви всякакви претенции към нарастващия етнос който казва ,че вярва в Алах и е турчин--филма е ясен напълно ...