90

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев към Медведев: Русия е агресор !

89

Анонимен

преди 5 години

Обикновените българи обичат русия, но си пращат децата в германия и сащ. Кой би си пратил децата в руската мизерия.

88

Casablanca

преди 5 години

Медведев вероятно е дошъл да попита Румен Радев дали ще може да си купи едно имотче в България. Просто за всеки случай, тъй като положението в Русия е като затишие пред буря. А знайно е че Българите са гостоприемни хора.Гледайте Казабланка. Черно-бял филм с хубава музика и непреходна стойност.

87

Анонимен

преди 5 години

Представяш ли си? В България просякинята на Европа минималната заплата е два пъти по-голяма отколкото във великата русия. Хахаха

86

,,,

преди 5 години

Руската мечка е добре дошла в България, защото обикновените българи обичаме Русия,това е истината,,,тези тук драскачи явно са платени,,,,,

85

Анонимен

преди 5 години

1 долар се равнява на 65.86 рубли......А пък при мен доларът е едно към едно.

84

Анонимен

преди 5 години

Президента Радев е избран с гласовете на над два милиона човека, щом Герберските и американски кучета лаят значи всичко е наред.

83

Анонимен

преди 5 години

И сега България е както въздуха и слънцето за всяко живо същество.През револююцията приютихме офицерите на Врангел. След 9 Май 1945 г целокупния български народ работеше и даряваше изгладнелите руски братя.И сега откликваме при нужда.Колко руснаци намериха топъл и уютен дом в България през последните години?Няма да могат да ни се отблагодарят поколения наред за топлото гостоприемство на благородния български народ.

82

сиренето с пари

преди 5 години

За съжаление руските туристи са много бедни и не могат да си позволят екскурзия до България. Може би, накой ден като излязат от задънената улица в кото са влезли ще могат да си позволят.

81

България е велика

преди 5 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.

80

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за АБВ,Атака,БСП,комунисти и други леви партии!Герберите не могат да управляват,Бойко е наивен и доверчив,съжалявам го,но той не донесе някакви ползи за България,а само нанесоха щети!

79

разбира се

преди 5 години

Както през средновековието когато българската библия е донесла кирилицата и е научила на четмо и писмо руските мужици, така и сега руските младежи могат да получат европейско образование в България. Така отново България може да стане прозорец към света за Русия.

78

224

преди 5 години

Незнайко, лъжливо русофилче просто. Македонците и сърби се редят на опашка за бг паспорт. За обратното не съм чул.Кажи колко е минималната пенсия във велуката русия ако не те е срам.А българските пенсионери да се сърдят на бсп и жан. Те им занулиха пенсиите.

77

Анонимен

преди 5 години

Медведев гледа с пренебрежение пинката си Радев,което е нормално всъщност.

76

Анонимен

преди 5 години

Този изобщо не го слушаме,това не е българският президент.Русия е заплаха за България,за света,има го в официален наш документ,другарю льотчик".

75

Анонимен

преди 5 години

1 лев се равнява на 38.17 рубли.....

74

Анонимен

преди 5 години

До 83Резонен въпрос. И аз това се чудя. Защо си губи времето да кани туристи нямащи 30лв за виза и пиещи лосион от мизерия.

73

Анонимен

преди 5 години

Доверието между ЕС и Русия ще се възстанови когато Русия се махне от Крим, Донбас и Луганск.Дотогава доверие няма, санкции има, и обедняването на руския народ ще бъде стремително.

72

Анонимен

преди 5 години

Всеки руски колхозник имащ денги само за лосион - добре дошъл турист в България. Ще цъфне българския туризъм.А министъркта на ГЕРБ защо ходи в Москва на крака да се моли за руски туристи колхозници които имат денги само за лосион?

71

Анонимен

преди 5 години

А каква е смъртността на българите днес когато сме членове не ЕС и НАТО?