454

Лошо впечатление

преди 5 години

И на мен ми направи впечатление, че РР говори на английски в собствения си офис. Срамота! Знаем, че владее английски и немски, но показва тотално неуважение към родния език. Дали и с руския патриарх миналата година говори на руски? Не помня.Толкова е нещастен този човек!

453

Анонимен

преди 5 години

Никой не харесва Радев. Рейтинг имал, пълни глупости недоказани. Направили проучвания по пенсионерските клубове, затворите и лудниците и ето - народа обича Радев и има голям рейтинг...

452

Анонимен

преди 5 години

Какъв парадокс! Всички нахъсани (уж)натовци знаят само развален руски и много се дразнят когато (уж)комунистите говорят западни езици!

451

Анонимен

преди 5 години

"Турците сме прос народ и за това сме на това дередже."Да, логично е. То българите затова сме най-бедната страна в Европа, по БВП сме по-изостанали даже и от някои африкански страни. И от повечето азиатски сме по-изостанали. Абе направо сме си спрели.Тая национална гордост, че българите били измислили това и това и това, е все едно на гoл тумбак чифтe пищови. То файда, че сме ги измислили, в България хората живеят като скотове от такива родолюбци...

450

НФСБойко

преди 5 години

Национален фронт за спасение на Бойко (НФСБ). Ще станати "Национален фронт за спасение на ДПС" след следващите избори.

449

Анонимен

преди 5 години

"Патриотите"трябва дасе извинятна българите, защото не са патриоти.Защо се правят наударени и не кажат , че участват н нещо, което няма нищо общо с патриотизма.Аз не искам американскивоенни бази в България, "патриотите"мълчат , защото устите и гушите им са пълни, стига им само да мяукат, за да останат поне още малко във властта.Инак, честит Национален празник!Има един лаф, че "патриотите умряха в последната световна война".Това са настолни патриоти.

448

Анонимен

преди 5 години

Е, да, Плевньо Банов знаеше и немски.

447

А

преди 5 години

как е по ПРОТОКОЛ при такива високопоставени срещи?Тогава трябва да се записват изказванията на Радев и да се превеждат на БЪЛГАРСКИ от президентството.За да не остава нищо скрито, както Общата декларация от Срещата на 9-те, неспомената от Радев.

446

Анонимен

преди 5 години

А БУДИ БУДЕВ ИМА ВИНАГИ ДВЕ ПРЕВОДАЧКИ.ПОСЛЕ ЕДНАТА ПИШЕ ДОКЛАДИ ЗА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, А ДРУГАТА ЗА РУСКОТО.

445

Мюмюн

преди 5 години

Турците сме прос народ и за това сме на това дередже.

444

Боко Тиквата

преди 5 години

Представям си ако Методиев беше разговарял на английски, ама не може, той една книга е прочел през живота си. Колко унизително е за много българии псевдомутра да им е министър- председател.

443

Анонимен

преди 5 години

"Не посочи , най голямото зло за България(Доган)"----Мдаааа... Човек каквото и да направи, миналото му на турчин го преследва, защото в България дори и две коли да се сблъскат, ако единия шофьор е турчин, значи той е виновен. Такова е мисленето на българина.А иначе, кой колко далавери е направил и кой е гледал да се облагодетелства, е съвсем отделен въпрос. Те пък патрЕотите все едно не се облагодетелстват. Ама хич!!!

442

Анонимен

преди 5 години

Радев е мъж! Под чехъл.

441

Анонимен

преди 5 години

До 483 Не говори глу пости, за военните пилоти няма никакви изисквания за английски. Дори да е учил нещо, на пилота му трябват само няколко специални термина и цифрите.

440

Анонимен

преди 5 години

По-е интересно как Будьони Будьенисов произнася безбандеролна цигаретница, нелегален петрол на Марокански, Турски и Южноарабски

439

до 482

преди 5 години

мноооого го знаеш и ти английския.ПИЛОТ БЕЗ ТЕХНИЧЕСКИ (Д2) и ГОВОРИМ ежечасово не се качва на самальот.дори и риснак или казахстанец да бъде.щом ви пречи имате мнозинство отстранете го,но не говорете лъжи.

438

Анонимен

преди 5 години

Много искам да чуя записа, за да се посмея от сърце! Сигурно е успял да каже само Конграчулейшенс! и Гуд бай!.

437

Derstreichholz

преди 5 години

Стига сте търсили причини да обиждате Радев! На Цецка сигурно и с българския щеше да й е трудно...

436

Димитър

преди 5 години

До До учете езици- Ами, защото руският език е черковно славянски БЪЛГАРСКИ! Нашата песен МНОГАЯ ЛЕТА на какъв език е ??? А!!! Благодарсвенное и мирное житиездравье же и спасениеПодажд Господи благочестивому и православному Болгарскому народуи сохрани его на многая лета

435

Анонимен

преди 5 години

един политик се намери да знае чужд език, както му е реда и го направихте на дупе.щото другият ни селски елит от парламента, на български като си отворят е срам, пък камо ли като почнат напъните им на чужди. има достатъчно показателни клипове в нета направени от "Господари на ефира" и други по темата.