120

Бистра

преди 5 години

До АзАко обаче беше каквато и да било друга брошура - рекламна, образователна и т.н. с двойка нормални мъж и жена, задължително мъжа щеше да бъде или кафяв, или черен! за да ни покажат колко хубава работа е междурасовия мултикултурализъм! Нещо като на брошурите, които раздаваха на "бежанците" в Щвеция и Германия - беше изобразен полов акт в мисионерска поза, като жената беше Бяла, а мъжът върху нея кафяв! Ум да ти зайде! Евроатлантически, юдеоционистки ценности!

119

Додо

преди 5 години

Браво Бойко! Сигурен съм, че СерГей Станишевич и ЕвЖенята Вигенин одобряват брошурата! Само требе да чуваш унучето надалече от тия работи...да ти е живо и здраво! Оти като нищо че го придърпат и него след некоя година...

118

Анонимен

преди 5 години

На снимката Ленин и Троцки.

117

Анонимен

преди 5 години

другарите с топ не може ги мръдна от България, докато децата им се изнесоха на запад.ще ги погребват в ковчези без кръстове, дано тогава се кротнат бесовете им.

116

George S.

преди 5 години

Дядо Ви Джордж инвестира 100 млн. $ за *** идеолоджи в България! С такива продажни управляващи Ви обещава, че до 2030 г. ще сте първата ***-нация в света!

115

Кико

преди 5 години

ГЕРБ доказа, че е мръснишка мафиозка корпорация, за която ценностната система не означава нищо. Безсрамници! Само и само да се харешат на оная ялова *** в Берлин и на педелобито в Брюксел! Вън!

114

Анонимен

преди 5 години

Азер Меликов и червените прашки.

113

Отвратена

преди 5 години

Ново двайсе! Ще учат децата ни на педeрасtия! Крайно време е ГЕРБ да си ходят! От толерастия и послушничество към "началниците в Брюксел" съсипаха България!

112

Анонимен

преди 5 години

това не са гейовеа комунистически другари по оръжие!

111

Анонимен

преди 5 години

Само расия направи Мавзолей на гей .Там е истината и истинската демокрация .

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 104Дурогой, ако имаш предвид големия глад, работата е по-сложна - САЩ изсипвали своето жито в Океана, а карали русоненавистна Европа да изкупува житото на Русия и така успели да предизвикат пословичния глад. А репресиите са резултат от предателство между гражданите и от подготвяни предателства към режима. То и в САЩ имаше едни многобройни Розенберг по подобни причини. Четете, бре. Иначе ще си останете само с едно полукълбо.

109

Анонимен

преди 5 години

До Нищо ново - А русофилията не е ли 4уждопоклонни4ество ?

108

Анонимен

преди 5 години

Суджука му пръснаха халката в Симитли и поръча тая *** за да развращава децата.

107

Анонимен

преди 5 години

Нашите са всеядни, щом падат пари! Но яденето не им стигна и започнаха с по-тънки консумации!

106

Анонимен

преди 5 години

На мен ми е любопитно какво се стреми правителството да скрие приковавайки вниманието на хората върху това ?

105

Анонимен

преди 5 години

Саботажниците на общество много ниско паднаха, изобщо.... По добре да видя брошура с прегърнато куче и да пише любов без граници ....А това е поредната провокация за да оправдае тезата още повече да ни го налагат.

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 109Със звездичките е скрит медицинският термин "xepмaфpoдит" като нецензурна дума, но не е закрита "прогресивната" дума от новото, свободно общество -"тpaвecтит".

103

Хахахах

преди 5 години

За да сме точни - един хетеро чиновник е видял поредното проектче, за което на никой не му дреме дали какъв ще е резултатът, светнал е свой хетеро приятел с печатница, че ще изкарат едни кинтаци от някаква глупост, после са ги разпратили до хетеро здравните инспектори и те като са видели, че прашасват и може някой хетеро началник да им се кара са ги раздали на училищата, където и без брошури се шири мъжка любов...

102

Анонимен

преди 5 години

Ленин също е хомосексуалист-сифилитик и бездетен.

101

Фимипрогресия

преди 5 години

До хора, бдетеШо беее... кат има кондоми ко ти пука. Ила като са от един пол ...