38

Анонимен

преди 5 години

Щом не е благодарил от сцената лично на премиерчето, Оскарът е нелегитимен.

37

Анонимен

преди 5 години

Ей, няма толкова завистлив народ като нашия.

36

Анонимен

преди 5 години

Никой не се появява на сцената на тези събития ако не е поне 1/4 евреин.

35

Анонимен

преди 5 години

И на какво точно се радваш. На простащината, която видя цял свят ли ?Оскарът не е негов. Провото да го получи е на режисьора на филма.А не на някакъв от екипа, който дори не е сред главните герои.

34

Анонимен

преди 5 години

Това с Пепеляшка е много показателно за вътрешното му усещане за ***...

33

ТикваСъм

преди 5 години

Митьо Пищова спечелил Оскар WTF?

32

Селтака

преди 5 години

Хора, ние вместо да се радвате пак почнахме с хейта. Самозванец, статист какъв ли не комплексиран бил. Като сте толкова велики защо вие не сте там, а той?

31

Анонимен

преди 5 години

Българите са просто едни самохвалковци. Редно е било продуцентът или режисьорат да поемат статуетката на сцената, а не тоя самозванец.Ама вижте кой е Премиер де. Това обяснява много неща.Такъв си им е манталитета.

30

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига фейкове. ОСКАР-ът не е за Маринов, а за филма ЗЕЛЕНАТА КНИГА.Маринов просто е статист в него. Но явно човекът е много силно комплексиран.

29

Българска "скро

преди 5 години

Каква е тази селска скромност... излизат всички на сцената, но Джулия Робъртс му я подава на него...да откаже ли ? Аз на Джулето не бих отказал. Едва ли се е случвало за първи път, няма да е и за последен. Виж това със знаменцето е странно наистина..все пак не е спорно събитие...

28

емиграция

преди 5 години

И...още нещо...Гледайте филма...Хареса ни.Даже на...моменти усещахме ...Бай Алеко Константинов с нашия ***.....Т. Е. похапването, простотията на.....италианеца изпълнена с артистичност от Мортенсен...Сладурски и ...сериозен филм за ...расизма....в Щатите....Днес....всичко това ни изглежда абсурд...

27

Анонимен

преди 5 години

До 27 Ама и ти пишеш без въобще да мислиш. В биографията на Маринов ще стои че е участвал във филм печелил оскар а не че той лично го е печелил. Това с оскара в ръка и малко дете а не пък той знае че няма да му донесе нищо. Такова нещо редовно се случва на оскарите. От това че тези които връчват статуетките не познават тези които ги печелят до това че тези които са спечелили първо искат да изкажат благодарности. Да не говорим че времето за реч е 90 секунди и е даже по-малко от преди. Мисли де.

26

емигрант

преди 5 години

И до края на годината да го коментираме този ,,Оскар" ...., фактите са си факти. Българин,евреин, турчин,ром,арменец....Радвам се! Това е.Вари го печи го-все тая....Хубаво е , когато видиш някъде по Земята флагче-бяло, зелено , червено.Иначе....ние си се знаем...

25

GOGO

преди 5 години

Ето заради такъв завистлив *** като Италянеца с очилцата името му не ме интересува сме на това положение в България :( Занимавал се с актьори той ойййй милия ***!Георги Тошев мога да кажа само адмирации и дано повече хора мислят като Вас!

24

Анонимен

преди 5 години

В коментарите си личи, че много малко хора са разбрали изобщо какъв е бил проблема,останалите го обърнаха на "За" и "Против" без да мислят,включае и този измислен журналист. Наградаа не е била негова ,нито за него персонално като актьор, а за продуцентите.Промъкнал се чиляка да вземе статуетката все едно куче - кокал не е виждало. И грам не е изчакал тя да бъде подадена на проудуцентите.За никаква злоба не става въпрос, а за елементано възпитание и етика. Твърде жалък пиар и истиска излагация.

23

Анонимен

преди 5 години

Този красимир иванов може да си се завре в панелката в Люлин 5 и да си мисли как да си плати парното, вместо са злобее.

22

случаен минувач

преди 5 години

Участието в този филм е негов личен успех. Малко нахално беше да взема статуетка без да я е печелил, но не е първия човек с непремерена проява на сцената. Ако за нещо трябва да се радваме, това е, че е участвал във филма, а не, че е стъпил на сцената. При мен се прокрадва една горчива мисъл, че бедни духом не по-малко от материално и все се радваме, когато някой "прослави България". Защо е необходимо да я прославя?

21

Анонимен

преди 5 години

До GБългарските колеги да се възмущават на себе си че са дари пари на Натфиз, където са се сдобили с диплома въпреки липсата на талант.

20

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбрах, кой къде се качил, кой финтирал, фал имало, засада, накая имаше ли гол или не?

19

Гугълоползвач

преди 5 години

Този господин Красимир Иванов и с Гугъл не може да го намерите, ама нека хейта да върви :)