7

Анонимен

преди 5 години

най справедливо е да си заделяте какво сте изкарали / ако можете / , сумата със сигурност ще бъде 3 пъти в повече от това което ви обещават че ще вземете при пенсиониране /ако сте живи /

6

...относно формулата

преди 5 години

за изчисляване на пенсиите според трудовия стаж и получаваните възнаграждения - да се направят комисии, в които да участват пенсионери с нужната образователна подготовка. Тези комисии да изготвят предложения, които впоследствие да бъдат обсъдени в съответните институции, нов обсъждането да участват и пенсионери.Всичко това да не се протака. За 6 месеца може да стане, за да е възможно да се приложи следващата или последващата година.

5

Анонимен

преди 5 години

През 1997 г. и Иван Костов ОПРАВИ пенсиите на хората с 50-60%.

4

са

преди 5 години

Как може в други държави да се смята просто,а тук не??!!75% или 80% от дохода и сметката е готова!Ама трябва повече пари да дадат,нали?

3

Може да има

преди 5 години

възможно е да има справедливост. Нужно е само1. Да се спрат всякакви помощи за здрави пълнолетни хора под 65 г.2. Детски надбавки - на всички за по едно дете; на онези, които са се осигурявали - надбавки за до три деца.3. Останалите - на принудителен труд, за да изхранват децата си и да осигуряват и собствената си издръжка.Така бюджетът ще спести пари, достатъчни за да се увеличи с по 200 лв пенсията на всеки трудов пенсионер.Относно формулата за изчисляване на останалото - да се ......

2

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно тези които преди 2000 г.са взимали добри заплати а след това са се преместили на нова работа на по-малка заплата ще пият по една студена вода!Още едно легално и законно обиране!

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

КВА СПРАВЕДЛИВОСТ КВИ 5 ЛЕВА. ТЯ СПРАВИДЛИВОСТА ИЗБЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПРЕДИ 9 СЕПТЕМВРИ 1944 ГОДИНА.