26

Анонимен

преди 5 години

Тръмп към Ким каквото искате правете ама по пътя на САЩ не тръгвайте че води към един кравешки обор.

25

до 18

преди 5 години

Виж минималната заплата в България през 1989 г.https://kik-info/spravochnik/mrz.phpКурс на долара по това време(на черно,реален) около 8лв.Какво можеше да се купи с една минимална заплата от 140лв($ 17,5) по онова време:1.1/4 от нов телевизор2.1/4 от нова пералня3.По-малко от един чифт дънки4.4 стека вносни цигари5.1% от 5-6 годишна Лада6.140 кг захар7.30-40кг свинско месо8.40-50кг сиренеМоже да сравниш със сегашната минимална

24

Анонимен

преди 5 години

САЩ са най-големият производител на петрол в света, никой не им налага санкции, а в същото време 42 милиона американци гладуват а големите градове са пълни с бездомници.

23

Анонимен

преди 5 години

До ушанкаПо себе си ли съдиш, че са гладни ходих в Гърция пълно с българи келнери нямаше венецуелци, северно корейци и руснaци келнери.

22

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

Северна Корея - браво. Иначе ви чака демокрация като при нас- ще ви изнасят ресурсите (златото, например), а младите ви жени ще се продават на запад за жълти стотинки ! Факт !

21

ушанка

преди 5 години

Кравари,кравари, но не са гладни, като С. корея, Венецуела и Русия.

20

Анонимен

преди 5 години

А защо Тръмп кани Ким във Виeтнам и хвали комунизъма не трябва ли Тръмп да покаже хората живеещи в Харлем и задницата на Ким Кардашян за да впечатли Ким Ун !

19

Анонимен

преди 5 години

Южна Корея фалираха 4 пъти след 1998 г. и САЩ им инжектират по 100 милиарди както в Гърция.

18

Анонимен

преди 5 години

България щеше да изгуби суверенитета си а от там и милиарди от Южен поток.---Германия строи Северен поток 2. А България която спря Южен поток по нареждане на Вашингтон не само че загуби милиарди от загубата на проекта, но сега ще купува скъпо руска газ при това ще плаща транзитни такси на Турция и на Германия.

17

Анонимен

преди 5 години

Браво на Северна Корея! Това е народ! Президентът на САЩ им ходи на крака и то не къде и да е, а във Виетнам, където самите САЩ започнаха войната и я загубиха. А ако не бяха зверските санкции на които са подложени севернокорейците сега щяха да са много пред Южна Корея.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Сег остана само празен хъб без газ.

15

Анонимен

преди 5 години

България след 30 години социализъм по икономически показатели беше по-напред от Южна Корея която имаше 30 години американско парнтьорство. После дойде демокрацията и днес България е първа по смъртност в света, без икономика и 75% от населението живее в бедност.И това какво доказва? Искаш да кажеш, че сме по-глупави от корейците ли, какво? Защото друго не следва от сравнението ти.

14

Анонимен

преди 5 години

Доналд Кук по спещност е акостирал в Одеса поради остра нужда от психолои и тоалетна хартия.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5"САЩ поискаха България да спре Южен поток и България загуби милиарди."България щеше да изгуби суверенитета си а от там и милиарди от Южен поток.

12

Мда

преди 5 години

Определено в С.Корея ще има големи икономически промени,но едва ли САЩ биха били доволни само на това.На тях им трябват послушни слуги,а какво е вътрешното им устройство слабо ги вълнува.Достатъчно е да споменем С.Арабия.Тъй че ще търсят начин да прецакат Малкия Ким,да го признаят за независим не е опция.

11

Анонимен

преди 5 години

Средна заплата във Виетнам 80 долара, позле и от Африка и Хаити. Северна Корея са в пъти по-добре.

10

Анонимен

преди 5 години

А САЩ ако не си върнат скоро заемите да не стане някое краварско чудо ?

9

Анонимен

преди 5 години

До ДртПрчженжен за грип

8

Анонимен

преди 5 години

80те години на миналия век виентамците идваха да работят в България. Тогава България след 30 години социализъм по икономически показатели беше по-напред от Южна Корея която имаше 30 години американско парнтьорство. После дойде демокрацията и днес България е първа по смъртност в света, без икономика и 75% от населението живее в бедност.

7

Анонимен

преди 5 години

САЩ искат България да купи 8 стари самолета от виетнамската война за 2 милиарда.