22

Анонимен

преди 5 години

ох, каква статия. трите нелегални каравани:)..или трите нелегално поставени каравани? какво точно се е опитал да напише авторът?

21

Само питам

преди 5 години

Форумните природозащитници пак се изпокриха някъде . Що мълчите , бре ? Много ревахте когато ставаше въпрос за 5 минутно къпане в езеро и за ЕДНА жаба изядена от чужденец а сега когато хилядолетни дюни са унищожрни НИКОЙ НЕ НАДИГА ГЛАС СРЕЩУ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ ....ДА НЕ СА ВИ РАБОТОДАТЕЛИ ИЛИ РОДНИНИ тия дето вършеят с багерите или не ви е платено да лаете срещу тях. Да не са ви в графата "НАШИ ХОРА" СПУСНАТА ОТ ТРОЛСКАТА ВИ ПР агенция ?Хайде, започвайте да тракате по клавиатурите . Ако смеете ..

20

Анонимен

преди 5 години

Махнете дюните, бе.... Вие глейте оня дето ял жаби на рилското езеро и се къпал у него!

19

Нончев

преди 5 години

Къде е бил по време на унищожението на дюните Беър Грилс ? Той ще да е , никой друг . Нашите съвестни служители не могат да открият друг виновник . Даже има доказателства че е ял защитена животинка - жаба докато е унищожавал дюните .

18

анонимен

преди 5 години

Който не му харесва как се разбива държавата да си търси друга такава Прав му път Тук законите са такива Татко управлява и плажа е мой Айде чау Като разбием всички дюни си тръгаме

17

saki

преди 5 години

E Нончо ще продаде стария джип на леля си ,за десет бона ,да плат глобата и от утре започва да строи.

16

Чалгария

преди 5 години

Куче влачи рейс, диря няма еей

15

анонимен

преди 5 години

Човека знае -разрушавам дюните Глобяват ме 10 бона и терена е мой За 1 година ще си го изплатя Край на предаването Кой е прецакан -то се знае

14

анонимен

преди 5 години

България е унищожена безвъзвратно И по естествен и по изкуствен път няма как да се възстанови Точка И не ми пишете други глупости Който я разруши с какво ще го накажете ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Вие плачете за едни дюни Кораба го няма ние търсим знамето

13

Яко

преди 5 години

Щом дюните са национална ценност, наказанието за унищожаване трябва да бъде пандела 10-15 години ефективно и премахване на евентуалния строеж. Защото с глобичката прилича по-скоро на постфактум покупка на право да унищожиш пречкащата ти се дюна - яко!

12

До 4

преди 5 години

"Дюните се образуват в продължение на хиляди години,това е уникално природно явление"-----Затова е странно че, въобще се продава земя с дюни на частно лице? Кой е този Нончев и защо му е продадена тази земя? Защо не се сезира прокуратурата да направи разследване кой корумпиран чиновник е обявил подобен парцел за продан?А глобите трабва да са от 10 000 нагоре и през 3 месеца да се повтарят отново и отново.

11

АнонимеН

преди 5 години

ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА МЯСТОТО Е ХАРЕСАНО ОТ КОНЦЕСИОНЕРА ЗА ПЛАЖНО КАПАНЧЕ :D

10

Анонимен

преди 5 години

Някой купил ли си е Черно море? Защо не продават парцели от Черно море?

9

Анонимен

преди 5 години

Сега искат да продадат дюната за строителство. С багери и фадроми трябва да се натрупа и върне пясъкът.

8

Анонимен

преди 5 години

Като им сложите нормални глоби 50 000+ няма и да си помислят да стъпят върху дюните. Дори е малко наказание за пълното унищожаване на национално природно богатство с чувствителна еко система и дълъг период на формиране.

7

Анонимен

преди 5 години

Гербавите от години са на власт и от години се рушат дюни при тяхното управление. Вече със сигурност можем да си говорим за съучастие.

6

Анонимен

преди 5 години

Знае се кой е придобил мястото, ясно е че го е придобил неправомерно с рушвети, ясно е че той е разорал и на съда нищо не е достатъчно и не може да го заключи. Странно какво ли ще му се случи на този в нормална държава. Дали после ще се жалва в ЕС. Е колко е нужно за да се въведе ред тука - група отговорни хора, но без репресии няма да стане. Но започне ли въвеждане на ред, повече от половината в бг ще изреват. От това следва, че докато сме в ЕС , няма да се оправим. Дано оцелеем до булекзита

5

Узакис Шамаракис

преди 5 години

За глоби да погледнат малко към сиртакитата, а не 2-3 хиляди лева.

4

Анонимен

преди 5 години

Не само дюните,но и растенията,които растат върху дюните са уникални,унищожават непрекъснато природата в България и няма кой да ги спре.

3

Анонимен

преди 5 години

Дюните се образуват в продължение на хиляди години,това е уникално природно явление,тези унищожиха всичко в държавата,нямат респект към нищо!