57

Анонимен

преди 5 години

"Вземи им панелите, опела, но въздуха им остави." Да дишат въздуха на свободата и демокрацията край контейнера със смет.

56

До мяк мяк

преди 5 години

Да ама цяла година спестявате от закуски да съберете пари за почивка на слънчака . Тоест да си дадете парите на нас

55

Анонимен

преди 5 години

До52. Отговора е : Държавата е богата , но народа е беден. Мнозинството от обикновенните хора излезнаха от комунизма с празен джоб.В Държавата останаха активи за милярди , но можеш да си вземеш само с КРАДЕНЕ .

54

анонимен

преди 5 години

Това за Младост е вярно ама преди 20 години :) Сега с новите строежи кварталът се напълни с кой ли не, ама понеже ще се строят едни небостъргачи и едни кооперации требва да се подържа имиджа. Истината е че най добре се живее по селата около София по посока Стара планина (който може) - малък отоплителен сезон, близост до пътеки за разходка и разумно разстояние от центъра (без да са блъскаш по големите булеварди).

53

мяк мяк

преди 5 години

Мякащите, не забравяйте, че в източна България сте говорили основно на турски език и от там сте придобили турски акцент, от който все още не може да се отървете. Колкото повече общо имате с турците, толкова по-меко говорите.

52

Анонимен

преди 5 години

Картинката на всеки квартал е ясна. Аз съм човек, израстнал на пъпа на София. Около мен всички бяха интелектуалци. Десни, борбени хора. После поживях в Иван Вазов- подобна картинка. В момента намерих прекрасен имот в Манастирски ливади- чудесен квартал, но съсипан от алчността на собствениците на парцели там (аз съм в добре уредената част). Сега си реновирам вилата в Симеоново. Младост- интелектуалци, както и всички южни хубави квартали. Всичко останало- масово слугинаж от прованса. Лош материал

51

Анонимен

преди 5 години

Комунизма остави панелките инвалидите и си отиде. Повечето с фалшивия ТЕЛК са вишисти.

50

Анонимен

преди 5 години

Защо при демокрацията българите не си построят нови демократични жилища, ами живеят в жилищата панелки от соца?

49

Анонимен

преди 5 години

В България при демокрацията умните и кадърните работят на високо заплащане и живеят добре, само смотаняците и некадърниците са бедни и взимат ниски заплати и си мечтаят за социализма.

48

Анонимен

преди 5 години

Жилища евтини имаше преди 1989 г., а сега са реститутки и заеми до гроб.

47

Анонимен

преди 5 години

В България, можеш да работиш и живееш където решиш. Дали мякаш или говориш за себе си в мн.ч. няма никакво значение. Който не му изнася да се изнася. Комплексираните *** с нереалистични самооценки, да поестят психолог, а ако се налага и психиатър.

46

Анонимен

преди 5 години

ама обяснете, че чакате умерен ръст на цените на тези жилища от 2-3 процента и балон на цените на имотите няма, повтаряйте го, все още има хора дето не вярват и не искат да купуват или не могат, но балон няма, само празни жилища и високи цени.

45

Анонимен

преди 5 години

Гошо идвал съм много пъти в софия и ви знам центърските къщи кооперацийки с мазилка от 50-тес множество гениални инженерни подобрения като ония дето ги даваха оня ден една къща на алабин дето канала с изпражненията им се излива директно в двора

44

Анонимен

преди 5 години

В София останаха повечето с висше. Защото тия със средно останаха без работа и отидоха на Запад да работят. Сега навсякъде в община институции и на щат са повече с висшо. Не че е потръгнало всичко в обществото. Но друго си е пред чужденците от ЕС . ДА КАЖЕШ , ЧЕ ТОЯ - ТАЯ НА ТАЗИ СЛУЖБА Е С ВИСЩЕ. ТОГАВО ГО ШАШВАШ. После той , чужденеца разбира , че тукашното висше е повече формално и не е годно и на неговото средно

43

АНТИ

преди 5 години

После научи народа, да мълчи и да си трае, а последиците ги виждаме и сега.---------------------------------------------------------------------------------------------------------Ти за турското присъствие 5 вековно ли говориш ?!

42

софийско

преди 5 години

Ти си горд с къщата ти в провинцияата, а какво да кажем ние, чиито къщи са бутнати, за да се построят панели, къде са ни сега къщите, земите, историята, традициите.

41

Гoшу

преди 5 години

До 40Това дето го писваш е за тези, дето са без пари. Тарикатите като мен, живеят в центъра на София, в тиха уличка, къща с двор, нямат съседи и си паркират колата в собствен гараж :) А, да, и асма имам, ама много комари има лятото, затова навсякъде сложих комарници по прозорците :)))))

40

Анонимен

преди 5 години

Голяма реклама на Младост /не че е лош квартала/, ама.... да не би Ва.клин вече да продава построеното? Търсите му кандидат-новодомци?

39

цървул

преди 5 години

Ех, ако не беше комунизма думата "селянин" все още щеше да означава работлив земеделец, собственик на ниви, а не беден и прогресивен пришълец, мързелив тарикат, последовател на болшевишката секта.

38

Анонимен

преди 5 години

Че аз съм горд че съм провинцията къщата ми е на 2 етажа 280 квадрата е двора ми е 300 квадрата всичко поддържано . нНе живея в тея коптори по 60 квадрата с кофти комшии , миришещи на леш входове , и не паркирам по тротоарите щото няма къде другаде