14

Анонимен

преди 5 години

Работил за бмв, Местожителство -София , буаааа,

13

АТАКИСТ

преди 5 години

до 12 Бе аз да ти кажа съм готов да давам от данъците си за издръжката на тоя за доживотен затвор, но ако е затворен в килия без прозорци 3 на 3 метра, само с мивка, тоалетна чиния и един нар и да не му се дава да излиза навън. Бих дал с кеф част от моите данъци тоя да лежи в тази дупка колкото издържи.Това е по-голямо наказание отколкото смъртна присъда!

12

в реалния бой

преди 5 години

Този ни е ясен...ами онзи млад здрав мъж как се е наврял смело срещу тези ножари направо не мога да го проумея, язък....трябва да се знае ,че времената на ,,чесния бой,, отдавна ги няма ,рицарите умряха още по мутренските години мутрафоните вървяха по 10--15 човек срещу 1..ножове бухалки колове,с каквото и да те тряснат в главата все си довиждане , а това е и масов бой могат да те ръгнат от всички посоки ,,,не е трябвало така да скача в караминьона..

11

до 10

преди 5 години

Баш ром си е. Има такива, светли, дори със светли очи, но са си баш ***.

10

бял индианец

преди 5 години

Ейй как се избелиха тия, вече човек наистина не може да ги разпозане. Ама много неграмотен и плиткоумен. Айде сега ще го храним и поим 20 г на топло! Не е нормално това, не е!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Българите се палят от бедност...да стре видяли *** да се пали?Хич не им пука от мизерията, напротив- те обичат мизерията иначе няма да могат да виреят в един чиста и подредена страна!

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя е толкова ром колкото аз съм Елвис.Не знаех че има бели роми.Утре и бели нeгpи ще ни покажете сигурно.

7

..

преди 5 години

Стероиден ..би..ък

6

Анонимен

преди 5 години

Такива от съд не ги е страх. Докато няма смъртно наказание, ще правят каквото си искат.

5

Анонимен

преди 5 години

В интерес на истината, не прилича съвсем на ром. Поне в нашия край са доста по-чернички :) Но със сигурност е полуграмотно *** с две мозъчни гънки.

4

Анонимен

преди 5 години

Ето момчето не е виновно. Веднага обвиняват ромите за всичко.

3

разтроен

преди 5 години

Тоя направо ме разплака. Отишъл с майка си в РПУ... има повече мускули отколкото акъл, бие се като касапин, а с мама в полицията. Сега ще го изкарат умствено изостанал и неосъзнаващ действията си...

2

баба мара

преди 5 години

ами предаите го на родителите на убитото момче те да го съдят по съвест

1

Извода...

преди 5 години

Ром убил случайно минаващ българин. Следващият може да е всеки от нас.