111

Име

преди 5 години

нима евреите се посират от цензура, като кажа хитлер? хахахахаааааа... та хитлер е бараток на евреите!

110

Забраден от евреИме

преди 5 години

евреите, все по- кофти карти имат за в бъдеще и това е в сила в законите на Универсума, който ние наричеме - вселена!

109

Име 22

преди 5 години

цензурата на диктатурата на шайката на боко комуниста няма никакви аргументи, както винаги и цецо гуменката не е имал, както и серж. да не говорим за гоцевата цензура на царя... хахахааа

108

Име 22

преди 5 години

геювете. какво можете да ни предложите още? гей боб с чесън? или обикновена, еврейска диктатура, на която сме свикнали с хиладолетия наред. и как иЗкате да ни изтребите? вашите гои? план??? както винаги при дикртатурата на еврейските пеерази- само цензура и никкви отговори. сеееррррж. ти да ми отговориш?

107

Име 22

преди 5 години

геювете. какво можете да ни предложите още? гей боб с чесън? или обикновена, еврейска диктатура, на която сме свикнали с хиладолетия наред. и как изкате да ни изтребите? вашите гои? план???

106

Име 44

преди 5 години

неграмотният гей на турската цензура на госćе ми удари един минис по заплата, която аз му изкарвам, като на ***! та кой е ***, а евреи?

105

Име 33

преди 5 години

неграмотният гей на турската цензура на госćе ми удари един минис по заплата, която аз му изкарвам, като на ***!

104

Анонимен

преди 5 години

Днешните либерали не са нищо повече от генно-модифицирани комунисти.

103

Анонимен

преди 5 години

И какво лошо има в антилиберализма другарю Ангелов!? Аз също съм антилиберал, но не съм фашист, нацист и т.н., а човек с консервативни убеждения. Неграмотността на журналистите, цензурата, липсата конструктивен диалог и либерастката пропаганда, насаждаща тежка простотия, днес са голям проблем и точно за това се поражда обществена ответна реакция, която избива в подобни маршове.

102

Анонимен

преди 5 години

TE SA ISTINSKI FASHISTI,NAZIONALSOZIALISTI.

101

ттт

преди 5 години

Имам един елементарен въпрос. Някои непрекъснато ни убеждават,че не трябва да посягаме на паметниците на Червената армия защото били част от нашата история..Искам да попитам-ами генерал Луков част от коя история е??? От монголската ли???

100

до Сърбин

преди 5 години

Да, прав си за Австро-Унгария, която е искала слаби балкански държави и Хабсбурска експанзия на Балканите, но не си прав за Русия. Точно тогава император Александър Трети /който неистово е мразил братовчед си - Александър Батемберг/ решава да започне превръщането на Сърбия във фор-пост на руската империя. В резултат - два близки славянски народа стават врагове и пионки в ръцете на различни империи. Сега пак опитват.

99

жалкост

преди 5 години

Българските националисти са "назначени" по чуждите посолства. Те не смеят нищо да кажат срещу Турция, ама юнашки им е наредено да плюят по Русия. В същото време не им пречи, че извън дипломатическия протокол на турското посолство се вее 10 метрово турско знаме. Ей това са българските со ро соидни националисти. И да прегазят човек като Расате, и да умре човекът, съдът ги оправдава и продължават гордо да """"милеят за България"""", като тачат Турция и обиждат Русия.

98

Анонимен

преди 5 години

Смешно е да се говори за фашизъм в България ,Комунизъм -Да,....Но другото е фарс..,,

97

Анонимен

преди 5 години

за рубли не знам, но евро и долари яко играят. Виктория Нюланд каза, че само в Украйна са 5 милиарда за един келяв Майдан. Тука милиард да са не е малко.

96

лукав слуга на немци

преди 5 години

Цар Борис е обявил война на Англия и САЩ. Луков е искал да се обяви и война на Русия. Ей това е Луков. Заради цар борис София, Дупница, Лом, Враца са бомбардирани, а ако на Лукова беше приета отка чената идея да сме дали и няколко дивизии трупове в Русия - да бяха загинали нашите деди и бащи там. М А Й НАТА МУ НА ТАЯ ТИК ВА ЛУКАВА НЕМСКА.Немците само с това се занимават да насъскват славяни срещу славяни, сега насъскаха украинците срещу Русия.

95

Анонимен

преди 5 години

поклон! е тва е генерал , не като днешните *** борисов и радев!

94

Анонимен

преди 5 години

такова отразяване и толкоз коментари... Явно новината е мнооого важна...))):Яко са играли рублите тука...

93

србин

преди 5 години

До до СърбинКраль Милан е био аустрийска креатура и под аустрийски диктат е напао над Б у га рску, а у край рата Кевенхилер, канцлер Аустрие е издао ултиматум да бугарска войска заустави наступ. Русия нема никакве везе са овим ратом. Срби су били мобилизирани да се бию заедно с бу га рску войско против турцима, а после напад на Бу гарску 5 иляди срби су дезертирали от армийе. Знате ли да у овая война ни е било почти и илядо жертве от две стране, повече воници су пуцали у небо.

92

до Сърбин

преди 5 години

За доста неща си прав, но има доста особени примери. При нашия хан Пресиан Византия Ви накарва да ни нападнете в гръб. 1885 Александър 3-ти /да не се бърка с Александър 2-ри ,,Освободител,,/ отново атака в гръб. И ние имаме много вини, но не сме почнали първи. Иначе си у праву - много близки народи сме и дано забравим лошото в историята.