104

Вяра

преди 5 години

Всичко у нас цъфти и връзва, тръгнахме Венецуела да оправяме.Утре може и аз да се провъзглася за председател на НС ще ме подкрепят ли?

103

Анонимен

преди 5 години

А БЕ КОЯ Е *** ДА ДАВА МНЕНИЕ ЗА ВЕНЕЦУЕЛАДА СИ ГЛЕДА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КОКОШКАРНИК

102

ООН

преди 5 години

Секретариатът на ООН няма да се присъедини към която и да е група държави във връзка с положението във Венецуела, заяви генералният секретар на ООН Антониу Гутериш (Португалия), цитиран на сайта на организацията тази нощ.Имаше цяла поредица инициативи от няколко групи страни. Секретариатът на ООН реши да не участва в нито една от тези групи, за да запази доверие към нашето предложение за посредничество, за да имаме възможност по тяхна молба да помогнем да се намери решение на кризата,

101

Кой е Гу А

преди 5 години

Не САЩ, а Венецуела.На изборите в 23 щата във Венецуела за губернатор, само 4 са спечелени от опозицията.

100

Койе Гуа Идо

преди 5 години

Гуа Идо е никой, продукт на ЦРУ!.Да не говорим, че за 81% от народа на Венецуела е никой, анкета!В този смисъл утре ти идва бат Сали, завършил специализация в САЩ и с помощ на НПО-та групи, обявава, че изборите са незаконни, т.е., ГЕРБ, ВМРО, ДПС и БСП са незаконни?! Сали цитира лоша икономика в БГ и т.А в същото време на избори за губернатори на САЩ от 23 щата, само в 4 печели опозицията.В превод означава Гражданска война във Венецуела.Да не забравяме атентатът с дронове с/у президент.

99

Анонимен

преди 5 години

Искаме уволнението на българския външен министър .Тя вече не работи за България , а за пиндостан .Да си я вземат и да й плащат заплата ли , издръжка ли но на нас тя вече не е нужна .

98

До 89

преди 5 години

А, Стандарт ойл и САЩ фирмите и "бизнес" ...?Засрами се, и това е само ПСВ, не говоря за ВСВ и фирмите на САЩ, които са разследвани за незаконно забогатяване.За фирмите в съвременни САЩ,, книга няма да ми стигне да опиша "машинациите" на САЩ олигарси, разследвани от Конгреса на САЩ.Засрами се, последно кой притежава ресурсите в Украйна?Американският бизнес бил честен?Няма да ти пиша за едни данъци в противоречие на Кон. САЩ!Къде ви избират такива неграмотници по история на САЩ?

97

ognyanz

преди 5 години

До До ognyanz: Да, много точно си го написал "И тъй като опозиционните сили не приемат миналогодишните избори..." И Гуайдо се е самообявил, защото не е избран, и защото има избран президент Не може във Венецуела (а и в която и да е държава) само опозицията да решава кой е избран легитимно, и кой - не). И точно това ще се случи след време: опозицията няма да приеме изборите (не са в нейна полза) и XXX ще се самообяви за президент.А ако това не е в интерес на САЩ, вярваш ли, че ще го признае?

96

До: 89

преди 5 години

С коя американска компания да почна или английска, с участието в Опиумните войни и Ийст Коуст, а? Продижба на оръжия, самолети, петрол за ПСВ и ВСВ, и Циклон Б - газ - камери?"Юнайтед еъркрафт", "Прат и Уитни", Феликс, Иреней, Ламо и Пиер Дюпон,четирима Додж, трима Рокфелер,трима Харкнес, двама Морган, двама Вандербилд, двама Уитни и един Мелън - САЩ. Юджийн Грейс -стоманодобив и корабостроене, Уилям Хърст - медиен магнатоказване на влияние за ПСВ,Томас Уотсън, Форд, К. Бош - това е само ПСВ!

95

До 90 и други такива

преди 5 години

Пак казвам, не бързайте да говорите за неща, с които не сте наясно ! Гуайдо се провъзгласява само за ВРЕМЕНЕН президент, чиято единствена задача ще бъде организирането на нови избори !

94

Анонимен

преди 5 години

До До ognyanzognyanz няма да те разбере, той е путинар т.е. човек лишен от мислене.

93

Анонимен

преди 5 години

Пиндостан е робовладелска държава .Дори да изпратят някакви войскинякъде то те са сформирани отпиндостански роби -- какво могатда постигнат срещу свободни хора ?

92

Анонимен

преди 5 години

До До: 78И тебе те знаем. Основният ти критерий за законност на едно правителство е да поддържа сервилност и подчиненост към руския бнадит Путин. В този ред на мисли най-законни за теб са правителствата на Мадуро, Ким Чен Ун, Башар Асад, Ердоган и т.н. приятели на Русия.

91

До ognyanz

преди 5 години

Ще обясня - Гуайдо не е просто някакъв самозванец, а президент на Националната Асамблея, което по конституция му дава право при неналичие на легитимен държавен глава да поеме ВРЕМЕННО тази длъжност, за да насрочи и организира нови избори ! И тъй като опозиционните сили не приемат миналогодишните избори за коректно проведени, поради куп нередности, като например забраната на някои партии и лидери да участват, и др., той се възползва от това свое конституционно право !

90

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 91: Точно това е едно от съображенията на Италия да не признае Гуайдо - че се създава прецедент в международната политика (а това може да има много опасни последици). За Косово може, за Крим - не. За Гуайдо може, а за ХХХ - не. Рано или късно, ще се появи втори подобен случай, но ако САЩ губят, ще кажат "А, не !!!". Но ще звучи ли убедително. "А за Гуайдо как можеше?"

89

Анонимен

преди 5 години

Мадуро е пътник. Точка!Путин не може да направи нищо. Точка!Копейки ръждясвайте от злоба! Многоточие.

88

Анонимен

преди 5 години

Има една приказка - волът рие, по гърба му пада! В този ред на мисли, след като се създава подобен прецедент, утре да не квичим ако това се случи и в друга държава.За Косово може, за Крим ... не? За Гуайдо може, за ... друг ...Вдигаме вой до небесата, че някой предполагаемо се е месил в изборите, а сега признаваме някой си самопровъзгласил се? Та утре ако друг някъде се обяви за президент, но не е п

87

Който наеме Цв .Цв.-

преди 5 години

-- за изборите във Венецуела той печели !

86

До 79

преди 5 години

До АнонименАхам...казваш, руските бизнесмени...най-честните бизнесмени на света.Стига ти само да сравниш тримата най-богати американци със същите в Русия.Едните образовани, нормални хора...другите тогални престъпници и криминални типове, приближени до властта в Кремъл, придобили богатството си, благодарение, отново на Кремъл.Та...не ми говори и реви какво показвали американските филми.99% от руските "бизнесмени" са всъщност мафиоти и криминални типове.

85

Анонимен

преди 5 години

друго си е да си лакей на америка като наще подметки ,, и майки те си са готови да продаддът в за слуги