10

Анонимен

преди 5 години

В България реактивите стопяват и асфалта, заедно със снега.

9

сигурно

преди 5 години

Затваряйте аптеки и болници за месец ,и ще се напълните хазната с пари , а и погребалните агенции ще стана милионери

8

Русия е вeлика

преди 5 години

В Германия снегът го оставят на улицата, защото нямат пари за реактиви и почистваща теnника в Берлин на всяка крачка срещаш африканци и камилари. Русия има много територия и я чисти от снега. Който е ходил в Коми знае там си или със руска кола или закъсваш, западните бракми там не могат дори да запалят.

7

F-16

преди 5 години

2 милиарда за осем 50 годишни реактивни самолета! А ефективни ли са, или напълно безполезни?

6

Анонимен

преди 5 години

Ние от тук не знаем точно как са нещата. Затова да дадем думата на известния руски певец Влад Топалов. "Половината свят е затрупан в сняг, но само Русия е затрупана в мърсотия". Казано на 15 Януари 2019 г.Тролчета проверявайте.

5

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали този реактив е вреден, но знам че онзи ден имаше някакво събиране на деца и хвърляха чист сняг върху мръсен за да скрият как кади завода наблизо.

4

Анонимен

преди 5 години

Бай *** колко дава за 15 годишни таратйки от ЕС и диша мръсен въздух, а отровен ли е той? Русия продава на ЕС реактиви газ и петрол и европееца ги купува от Русия идват само хубави работи. Oт ЕС идват само таратайки и мръсен въздух.

3

Анонимен

преди 5 години

Русия е спечелила своята свобода на 17-ти октомври 1917 годинаРусия елитна снежно Вита държава тя е родината на Ну погоди и неговата песничка Снегурочка ако може нещо добро да се направи това е да се почака малко да оздравее докторе за да може да се направи по-добра икономика с красиво едно дете не две деца само едно здраво дете генетично здраво дете

2

Анонимен

преди 5 години

АФП да провери колко са безопасни облаците от съзотворен газ в Париж. В Германия сигур с лъжички стържат леда от тротоарите, нали Гoвeдo Bacилева?

1

Creeping death

преди 5 години

Какво значение има, нали всички щели да ходят у Рая?