24

Поговорка

преди 5 години

Каквото повикало такова се обадило. Хиляди ракети ще целят в Европа. Е то беше дразнене, дразнене, накрая мечката почва да хапе.

23

Проблем

преди 5 години

Единствениятсъществен проблем за Русия, са американските ракети в Румъния и Полша, които достигат Москва за 10 мин. Германците отново мамят и лъжат.

22

Анонимен

преди 5 години

Русия не е нападнала никой !!!!Амоу дрто мъcтио Крим да не би марсиянците да го превзеха?

21

Старото куче

преди 5 години

Русия не е нападнала никой !!!! Дончо и в момента говори ,че ще напада независимата и суверенна държава Венецуела .... Някой мечтае да бъде му бъде даден горчив урок ....

20

Mi6osp

преди 5 години

Започват да се усещат,че САЩ нямат противоракетна отбрана / справка Ким/ .ц

19

Путин

преди 5 години

До до когаВоплите на ЕС не са странни, те са ***, наподобяват идеята на *** да разговаря от позиция на силата с лъва и тигъра.Сега САЩ, излизайки от договора за РСМР, се грасят да разположат тактически ядрени ракети в Прибалтика, Полша и Румъния. До Москва и Петербург, те ще стигат за 3-7 мин. А това означава, че времето за ответна реакция = 0. Тоест, проверка за грешка няма да има, отговорът ще е автоматичен. Европа на ръба на ядрен Апокалипсис, без право на глас.

18

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

Набивам в манерката на фрау Меркел да спира изграждането на СП 2, тя блей като *** пред тучна поляна! - мечтата и Транссибирската железница?? Пyтлep като почне да бомби Европа тогава няма да я има да я питам къде и е мечтата! Той светът заминава на мaйнaтa си, тя мечта... Толкова неадекватен и наивен човек няма. Толкова ли не вижда, че вълкът е в кошарата. Ако така продължават нещата, всичко ще отиде на сметището.

17

Анонимен

преди 5 години

Сащ нямат нито една тяхна база в Бг но виж руската *** има една в Ниш за която нищо не плаща

16

Анонимен

преди 5 години

Значи е крайно време да издавим пияндирите в северно море

15

до кога

преди 5 години

Забравяте ли че Европа и ни я сме окупирани от САЩ ,само у нас те имат 4 бази в който не се знае какво правят и какво оръжие имат!?Така че тези вопли са странни....

14

Анонимен

преди 5 години

Идеята на вестника, ЕС да разположи армия в Прибалтика, да спре Северен поток и след това от тази си силна позиция да преговаря, е шедьовър на безмозъчността. При това вестникът, собствената си безмозъчност се опитва да представи като гениална идея достойна за държавник като Путин... Е за някой чудно ли е, че с такива журналисти и политици, Европа отива в канала на историята.Разположете армия, спррете руската газ и се топлете с дърва... а то и дърва нямате.

13

Анонимен

преди 5 години

Вечна дружба Урааааа

12

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Европейска перспектива: Ключови думи:санкции, Путин, Хага, международен съд

11

Анонимен

преди 5 години

Последният абзац сигурно е писан от някой първокласник, защото аз нещо не мога да схвана идеята!?За войски на ЕС - ок, друг е въпросът какво ще правят в Балтика. Но защо да спира на СП2 и да ограничава търговията? И за какво да преговаря?

10

Владо Вр

преди 5 години

С некадърни и продажни европейски политици - толкова. Цяло чудо е, че ЕС все още съществува. Нужна е подмяна на статуквото.

9

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

8

Кво стана?

преди 5 години

Европейски войски в Прибалтика:) И какво ще правят там?Европа тотално е изперкала вследснвие идиотското управление през последните 30 години. Елитите й досега следваха самоубийствения план на Бжежински за нов световен ред без държави, налаган от САЩ. Тръмп видя ясно колко сбъркан е този ред и даде заден, а европейските питеци не знаят какво да правят.Сега САЩ ще разделят Европа и ще ликвидират НАТО, или ще го превърнат в касичка. А отказа от руски газ само пълни щасичката на САЩ.

7

Анонимен

преди 5 години

Кой е най-клошарският град в Европа - ами Париж. Честити еврогейскиценности

6

Анонимен

преди 5 години

Ти не разбрали че северен поток няма да го бъде

5

сащ потриват ръчички

преди 5 години

МАЙ НЯКОЙ ЯКО ПЛАЩА НА ПОДОБНИ "СТРАТЕЗИ" И ЦЕЛТА ВЕЧЕ Е СЪВСЕМ ПРОЗРАЧНА - ДА СПРЕМ НА ВСЯКА ЦЕНА "СЕВЕРЕН ПОТОК", ДА ПРЕВЗЕМЕМ НЕФТА НА ВЕНЕЦУЕЛА С КОМПАНИИТЕ НА САЩ И ДА ГО ПРОДАВАМЕ НА ГЛУПАВАТА ЕВРОПА! Е ЗАТОВА ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ ИСЛЯМИСТИТЕ, А ТРЪМПЧО ДОВОЛНО ЩЕ ПОТРИВА РЪЧИЧКИ - С ТОЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЛУГИНАЖ, ТОЛКОВА...