10

Анонимен

преди 5 години

Япошките ще бъдат освободени възможно най-бързо, ако не се докаже, че са нарушили руското законодателство. Руснаците не са им криви, че те нагло нарушават и ловят метрови омари в тяхната изключителна икономическа зона, като се оправдават с написаното в учебниците им за "северни територии".

9

комунизъм=глад

преди 5 години

Европейския съюз и Япония подписаха историческо споразумение и създадоха безмитна зона и веднага жалките кремълски пияници взеха японски моряци за заложници. Русия е враг номер едно на цивилизацията.

8

Анонимен

преди 5 години

Абе що са толкова комплексирани русофилягите, само нещо да излезе за Русия и почват да цъкат американците колко били зле. Пийнете един лосион, успокойте се.

7

NATO

преди 5 години

Жужи ще яде голям бой ако не освободи кораба веднага. И без това го издирват в Хага за убийството на 300 души в малайзийския самолет над Украйна.

6

Анонимен

преди 5 години

Хахахха Япония вече е враг на българо-руските тролаци

5

Англосаксонец

преди 5 години

Японците хващат Гон руснаците моряци.Кой как се уреди.

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНСлучайно описа американския икономически модел...

3

ognyanz

преди 5 години

До АнонимеН: Това пък какво общо има с темата? Вече стигам до извода, че има някой дежурен ***, който само като се появи думата Русия в някоя от статиите, е длъжен да на публикува нещо негативно (копи/пейст), без значение има ли връзка - няма ли, нито пък дали е вярно или не.

2

ognyanz

преди 5 години

По бай Тошово време наш кораб (тогава имахме риболовен флот) беше заловен от американците че ловил раци в тяхната икономическа зона, и отнесохме доста сериозна глоба. Така че такива случаи не са изключение.

1

АнонимеН

преди 5 години

РЕЖИМА В БКП РУСИЯ Е ЖИВ САМО, ЗАЩОТО ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА НЕ Е ПАДНАЛА НА 30 ДОЛАРА И ОСТАНАЛА ТАМ ПОНЕ ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА!!ГАЗТА Е ВЪРЗАНА С ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА! ПАДНЕ ЛИ ПЕТРОЛА ПАДА И ЦЕНАТА НА ГАЗТА КОЯТО ПЛАЩАМЕ В ЕС!РЕЖИМА В БКП РУСИЯ Е ЖИВ ОЩЕ САМО, ЗАЩОТО ТРЪМП Е НА ВЛАСТ В САЩ ТОЙ ДЪРЖИ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ВИСОКА ЗАРАДИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ!