172

Учителя

преди 5 години

По принцип в България още през комунизма и след това качеството на плочките и тротоарите навсякъде е ужасно. По света тия неща траят с векове. У нас през две три години всички тротоари и плочки се разпадат. Явно няма училища където да се изучава тази дейност като хората.

171

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАлох, доволния, в София от повече от 10 години са герб.Сега като те отпусне шизофренията ми отговори - доволен си, че 10 години твоите нищо не са правили или си доволен, че последните две години само се правят некачествени ремонти?

170

extremist

преди 5 години

През времето в което Фандъкова е кмет има ли ремонт в София, който да е качествен? НЕ; НЯМА. ВСИЧКОТО ПОЧВА ДА СЕ "ЗАВЪРШВА" СЛЕД МАХАНЕ НА СТРОИТЕЛНИТЕ ОГРАДИ И ВЗЕМАНЕ НА АКТ-А(ВЪПРОСА КАК ТОВА СТАВА Е КЪМ ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА).ЩО Е РЕШИЛА ФАНДАКОВА ЧЕ БЕТОНА СТЯГА КАКТО ТЯ МУ КАЖЕ СИ Е НЕИН ПРОБЛЕМ....

169

1

преди 5 години

Да хванеш учебника по сградостроителство от 70-те години . и бой по главите на кметове, инспектори, РДНСК, строители... (с твърди корици е :) )!

168

Анонимен

преди 5 години

През времето в което Фандъкова е кмет има ли ремонт в София, който да е качествен?

167

1

преди 5 години

Строителен техник съм с 8 години стаж. Положението е трагично. Не желая повече да работя като такъв. Никакви технологии не се спазват, фирмите нямат елементарна организация, всичко се прави от днес за утре. Не се спазват елементарни условия по ЗБУТ. Работниците са с ниска квалификация - такова е и заплащането. Проекти, общ. поръчки всичко е мазало. Днешните строители (шефовете) не са строители - те са усвоители!

166

СМЕХ

преди 5 години

ГРОБ - Видимите им резултати....... а вчера спуках гума в красна поляна..... егати к.е.не.фа е всичко !!!!

165

Анонимен

преди 5 години

Давай Фандъкова,с теб сме!

164

Анонимен

преди 5 години

София пак ще е синя! Това е новината и това ви боли!

163

Анонимен

преди 5 години

Ремонтите са добри,проектите също! Сънувате бели мишки заради алкохола и цигарите!

162

extremist

преди 5 години

До Ванката 195: ДАЖЕ И ТЕРМИН СИ ИМАМЕ ЗА ТОВА ЯВЛЕНИЕ А...ХАХАХАХАХАХА

161

Анонимен

преди 5 години

Целия народ се е осрал и се държи като в евтин хотел,а тука -плочките мръднали. А бе я се погледнете в огледалото! На гол *** чифте пищофи! Социалисти,анархисти и зелени! Хубава комбинация!

160

Инженер

преди 5 години

Искам да попитам следното? Ако обикновен човек ходи на работа и я върши както тези от Столична община и подставените им фирмички, дали ще го уволнят веднага чАстниците? Отговорът е ДА! Даже и бой ще яде. Ако бяхме нормална държава географката с пришката на бузката щеше да търка Сливенския отдавна! СРАМОТА И ПОЗОР! НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА!

159

Ванката

преди 5 години

До extremistТакива плочки се наричат "пльочки" - пльок-пльос :) Пльочка до пльочка са ни всичките ремонти. Ама софийските обекти са и по-грозни отпреди ремонта.

158

extremist

преди 5 години

Обектът не е завършен - АБЕ ДРУГАРКО ФАНДАКОВА, ТОВА НЕ ГО ЛИ КАЗА АКУШЕРКАТА НА МАЙКА ВИ КОГАТО СЕ РАЖДАХТЕ.....

157

extremist

преди 5 години

До Анонимен 191: ДА; АЗ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ МАЙСТОРА В КЪЩИ. И НЕДЕЙ ОБЯСНЯВА КАК Е С ОБЩЕСВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ ЧЕ НЕ ОПИРА ДО "МАЙСТОРИ"

156

????

преди 5 години

В наредбите никъде и нищо не се "обезопасява" с плочки! И щом не е завършен обекта - къде са оградите... Не е сериозно държавни служители да се "оправдават" с опорни точки. Строителният обект ТРЯБВА ДА Е ОГРАДЕН С ПЛЪТНА ОГРАДА по наредба!

155

Анонимен

преди 5 години

Има ли хора,които са доволни от майстори в къщи? Малко! Така е и с обществените поръчки! Има ли човек на който автомобила не се разваля,дори нов? Някой вижда ли фасадите на жилища и блокове, а графитите,а изтърбушените кошчета за ***,а спирките,а *** по пътищата? Фандъкова ли е виновна?

154

Благоев

преди 5 години

За съжаление пак са ПРЕПИСАЛИ чужд опит и технологии несъвместими с нашите климатични условия и начин на поддръжка !Поставянето на маломерни плочки и павета върху само върху пясъчна основа без фугиране и адекватно отводняване не търпи натрупването на големи бавно топящи се купчини сняг и буйни потоци вода по наклони!

153

extremist

преди 5 години

Обектът не е завършен - И МОЖЕ ДА ПАДНЕ ПОКРИВА ИЗБЯГВАЙТЕ ГО ЕЙ ХАХАХАХАХАХАХА. ПРЕДИ ВРЕМЕ НА ПОРЕДНИЯ НЕЗАВЪРШЕН ОБЕКТ СТЪПВАХ ПО ЕДНИ ПЛОЧКИ, ДЕЙСТВАХА КАТО "ВОДНИ КАТАПУЛТИ" - СТЪПВАШ , ПЛОЧКАТА ПОДСКАЧА В ДРУГИЯ КРАЙ И СИ ДОВОЛНО ОЛЯТ С КАЛ И ВОДА; НАУЧИХ СЕ ДА ХОДЯ ПО ФУГИТЕ...ИСКАТЕ ЛИ ДА ХОДИМ ПО ФУГИТЕ БЕ ФАНДАКОВА ХАХАХАХАха