143

ПроСоТо

преди 5 години

До Квазимодоама точно това е плашещото!

142

Анонимен

преди 5 години

Перверзията-*** на ФАЩ,наречена "ЕС",изпълнява безпрекословно заповедите на свтовния агресор ,намесва се безцеремонно във вътрешните работи на държавите,навира си нацвъканата муцуна къде ли не,а после всики евроовце,каквито сме ние,ревем,когато *** ни се пълни с добре тренирани джихадисти!!!Всичко това си правим сами,затъпелите еврооФФци,ама сме толкова затъпели,че не можем да го проумеем!Да проумеем,че ние еврооФФФците,не само от нашия евроке..ф,но и от другите такива си го правим!

141

не може да бъде!

преди 5 години

Подобно признание от ЕП може да се приеме само в състояние на умопомрачение! Друго обяснение може да бъде това ,че евродепутатите са решили ,че сегашното международно право,както и законите на венецуела нямат никакво значение за ЕП!Последиците от това безумно действие ще се видят съвсем скоро!...Това ,което съм написал не означава ,че съм почитател на Мадуро и действията му,той може би е правил безумия,но сътворено от ЕП надминава всички негови...

140

Йово

преди 5 години

Демокрация в действие. Опа утре ако бай Асан които е просел 2-3 г. в САЩ се прибере и се обяви за президент а Аишето която е проституирала в някъде в ЕС за Министър Председател и САЩ И ЕС ги признаят без да е имало избори на местна почва, това дали е демократично?

139

Анонимен

преди 5 години

Американците имат най-голям интерес, най-големи залози във Венецуела. Венецуелският нефт е тежък, с високо качество (както прочетох в небългарски сайтове) и точно за неговите параметри са изградените рафинерии в САЩ. Мадуро каза, че няма да изнася нефт за САЩ. Но Индия иска и ще продължава да внася нефт от Венецуела. Китайските инвестиции са втори в страната. Венецуела има и много златни залежи и мини.

138

Квазимодо

преди 5 години

Не се плашете. ЕП е деветнайста дупка. Половината са агенти на служби, половината джендърите.

137

ПроСоТо

преди 5 години

КНДР,Иран,Сирия,Украйна.....Сега Венецуела...."Нито час спокойствие за света!".../девиз на "Ония,които живеят"../колко от вас са наясно какво всъщност става?

136

Анонимен

преди 5 години

Мъдуро беше дотука!

135

Анонимен

преди 5 години

Любопитно ми е кой как е гласувал, конкретно също нашите представители. Считам, че ЕС показва дълбок недемократизъм, като взема страна. В цяла Латинска Америка ври и кипи. Наскоро поредната марионетка - новият президент на Бразилия е разрешил притежаването до 4 огнестрелни оръжия на човек. Дилма Русев диктатор ли е била, че я опозориха пред света и я свалиха преждевременно? А блокирането на Аржентина, не им позволиха да си изплатят дълговете!!!!

134

АнонимеН

преди 5 години

РЕЖИМА НА МАДУРО И КРУПНИТЕ МУ ИЗБОРНИ ИЗМАМИ ПРИКЛЮЧИХА :D

133

Анонимен

преди 5 години

До 119България през 1945 има население от 7100млн. и е сположителен прираст с над 60хил.!През 1947г ,ако сме били 6 900млн. значи ,,заслугата" е на комунистите ,като са избили над 200хил..

132

Анонимен

преди 5 години

От началото на 2019г. всеки ден САЩ внасят около 500000 барела от Венецуела, този петрол е нужен за производство на американски дизел, също и за рафинериите в Мексиканския залив. 95% в бюджета на Венецуела идват от износа на петрол за САЩ и други държави. И при това богатство пак издъхват!!!

131

Анонимен

преди 5 години

Абе, к'во стана с Альошата НАВАЛНИ, бе?ЕП още ли не са го признали за заместник на Президента на Русия? :)

130

дедо Ви

преди 5 години

Брюкселски зелки! Що за демокрация? Избори имаше ли ? Изобщо какъв е този парламентарен акт? Легитимен или не?

129

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Абе Боби, по съветско време тези които работеха в Коми, Либия, Ирак,...за българи ли ги бореха твойте комунисти или за безследно изчезнали ?"Ех експертииВ задълженията ми всеки ден се включва да броя Мъртви и за всеки мъртвец аз имам документЗащо ви казвам че това са ИЗМИСЛИЦИ - ПРОПАГАНДА за Сталин и СССРВ момента в който ви сервират една кръгла цифричка независимо от какъв да е източник трябва ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ И СЕРИОЗНО ДА ПРОВЕРИТЕКръгла цифричка = печалба от ТОТО

128

Боби

преди 5 години

До Solar Power"Имаме ВЕЦ, соларни паркове не ни трябва нищо друго. Възможно е да си изцяло off-grid аз съм така !"Тук съм 1000% съгласен но енергийната мафия иска да строи АЕЦ, нови ТЕЦ за да контролира и смуче от населението.

127

Боби

преди 5 години

До Solar Power"Милиони са избити от Сталин. Дали са 10 милиона или 30 милиона какво значение има ? Много са ! Включително и хиляди БЪЛГАРИ."Пра дядо ми не знам(земеделци)Дядо ми са били 11 деца оцелели са 5(Земеделци)Баща ми е едно дете(Математик и Програмист) Майка ми е Осиновена едно дете(реално са 3 но по документи са друго семейство)Аз и Брат миАз за съжаление нямам децаSolar Power от ВСВ всеки в СССР познава Загинал/Ветеран през 2 "колена" максСталински репресирани са повече ???

126

Анонимен

преди 5 години

до 119 Абе Боби, по съветско време тези които работеха в Коми, Либия, Ирак,...за българи ли ги бореха твойте комунисти или за безследно изчезнали ?Абе, до кога такива като тебе русофили (Радев, Иво Христов, Иво Христов-професора) ще погребвате приживе Българите - където и да са те - тяхната Държава и Родина !

125

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Алоо, господа псевдодемократи, как така президент без избори бе ?! :)

124

Solar Power

преди 5 години

За трето дете не се гледаше добре по време на соца. Нямаше пари хора за папо !Добре,че имаше жито да вземем някой друг долар друго не ни даваха руснаците :(Но какво да правиш държавно планиране..... така е когато друг се разпорежда със съдбата ти. България трябва да води война за енергийна независимост от Русия и други държави.Имаме ВЕЦ, соларни паркове не ни трябва нищо друго. Възможно е да си изцяло off-grid аз съм така !