31

Анонимен

преди 5 години

Мъжка или женска, *** е непреходна мода заради оплюването й от невзрачни хора, които искат да изглеждат по-забележими. Така те насочват вниманието към хитреци, които се пишат ***, за да станат по-известни. Така мижитурки работят за шмекери. Мижитурките си остават с плювните, а шмкерите забогатяват благодарение на примитивността на мижитурките, без "възмущението" на които, гореспоменаваната световно неизвестна персона например, в момента придобива известност.

30

8 инча

преди 5 години

тази не мога да си представя мъж който би я поискал, така че май няма да може да реализира бисексуалността си, да си практикува жендерството във феминисткият клуб.

29

Анонимен

преди 5 години

Абе, Господ си го е казал как требе....Другото е извратеняшко вече!

28

Petar, NY

преди 5 години

Не, просто на хората не им пука

27

BatBulgar

преди 5 години

Не, просто бисексуалните са прекалено тесногръди за хората ><

26

Додо

преди 5 години

До 1ъ"Защо мнението на тази е толкова важно ?"=======Защо ли? Или за кой е важно? Ами важно им е, защото това "мнение" всъщност е добре оформена пропаганда на сатанински 'ценности' от рода на ***, лезбийство, джендеризъм и т.н. морален упадък, насочена към най-уязвимите и най-лесно манипулируемите в обществото - подрастващите! Вярвай ми, не е случайно!

25

дедо2

преди 5 години

Тая нещо е много напукана у сурата, за тия 21 гОдини...

24

Анонимен

преди 5 години

По въпросите на алтернативната сексуалност най-компетентни са комунистите. Техният върховен гуру Улянов-ленин е бездетен, сифилитичен хомосексуалист. Те и до днес падат на колене пред заразната му мумия в червенотухлена Масква.

23

Ра$$$ово Ломско

преди 5 години

То и аз съм бисексуален - харесвам и жени и лесбийки!!

22

Само питам

преди 5 години

Как пък не се намери един космат и потен алфамъжкар да и оправи сексуалността?

21

Анонимен

преди 5 години

Не сме тесногръди, а нормални! Джендърско мнение не сме искали.

20

Наблюдател

преди 5 години

От заглавието разбирам, че хората с тесни гърди са за транссексуалността.

19

Анонимен

преди 5 години

Психарка татуирана и с обица в носа .

18

Панама пейпърс

преди 5 години

Двайци и една годишна ,нацапотена кат за 35,харви дъл га и лумкал и нея

17

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Уважаема другарко Торн,Ти просто имаш психическо отклонение. Болна си! Не си наред с главата!Бъди така добра да се лекуваш и не занимавай нормалните хора с твоите психопатски истории.

16

Хе

преди 5 години

Това изказване въобще не трябва да се възприема буквално според мен.Не знам колко n-пъти дамата е сексуална и не ме интерува.Те тия като закъсат за хонорари/ангажименти и почват "да изплуват на бял свят" с подобни изцепки с цел PR, белким ги збележи някой продюсер.

15

аз

преди 5 години

ами те джендърите са все така объркани, а юдеите им бъркат главите докато са живи. няма юдеи няма объркване, ни близкия ни в далечния изток

14

Георги

преди 5 години

Тия евреи за да си прикрият изродщините (у тоя народ има най- много сексуално сбъркани) ги налагат сред другите народи!

13

Щерю

преди 5 години

Не сме тесногръди, но не желаем с извратеното да се парадира! Содом и Гомор знаем до къде са отишли с широкогръдата си сексуалната си ориентация...

12

Трисексуален

преди 5 години

Бела Торн, като одъртееш достатъчно, все ще ти е тая. И на трисекдуални би се навила тогава...ако ти обърнат внимание, де.