57

baihui до Кочо

преди 5 години

-ПО ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ КТБ "ФАЛИРА", НАРКО-РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО ПРОЦЪФТЯ И НАСЕЛЕНИЕТО ОБЕДНЯ ТРИ ПЪТИ.....

56

антигерп

преди 5 години

С магистрали към София няма да стане, а трябват работни места с високи заплати в провинцията.

55

Василев

преди 5 години

В Тибет живеят много бедно, това означава ли, че дишат мръсен въздух!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

54

анонимен

преди 5 години

В Германия, Холандия, Белгия Няма "винетки" и в вс. селца Има живот. Жилищата не си губят стойността. всеки закон на който се мълчи, се реализира.

53

здравейтее

преди 5 години

А бе тука някой писа че събира евтини турски лири за да ги раздава за огрев през зимата, кво стана с тоя писател раздава ли ги ?

52

Василев

преди 5 години

А знаете ли къде дишат най-чист въздух , в Китай и САЩ!Толкова е чист, че няма нужда да подписват международния договор от Киото, за парниковите емисии!И когато си строите градове, гледайте да не са ниско в котловините и покрай реките, защото атмосферното налягане е ниско и може да ви сплеска черепната кутия!Агент Гаред Лоугън!ЦРУ!!!

51

Анонимен

преди 5 години

Не знам. Картата с измерванията в момента показва най-голямо замърсяване ок. Младост и Манастирски ливади - маршрут, който няма метро и такъв, който свързва корпоративна зона с жилищни квартали. Може и да са автомобилите. Съмнява ме в тези райони някой да се топли на въглища... Хората си купуват жилища в един район и пътуват по два часа до друг... условията са такива.

50

Край

преди 5 години

Българина е роден "конекрадец" - не ще правила, не ще ред - обича чуждото особено общото. Властта си го познава - угажда му и го презира и си го дере периодически.

49

Анонимен

преди 5 години

Па нали пенсонерите меткат пачки, българина по празниците кара западна кола и прави тапи по магистралите като излиза със западната кола в чужбина - що да са бедни българите, живеем добре, заплатите растат постоянно, заводите никнат като гъби, 100% изнасяме за ЕС, България се развива добре при демокрацията.

48

Анонимен

преди 5 години

Причината за мръсния въздух в София са 2- кмет и председател на КЕВР.

47

дамн

преди 5 години

КЪМ 31.12.2017г. в Софето има 609 899 жилищни сгради.На газ - 225Абе фандък, ко стаа????

46

Край

преди 5 години

Българите са прекалено богати за акъла си.От бедност ли София е затрупана с коли - по 2-3 в семейство. Няма катализатори няма филтри - всеки бракуван автомобил в Италия тука е добре дошъл.Не е бедност това братчета - по -лошо - глупост е. И е вечна.

45

Анонимен

преди 5 години

Българите са пpости и некадърни, затова са бедни, не им е виновна демокрацията, eдин работник на запад работи 10 пъти по ефективно затова живеят 10 пъти по-добре на Запад.

44

Край

преди 5 години

За акъла който имаме българите даже сме много богати. Въздуха в Княжево, Бояна Драгалевци Симеоново е замърсен колкото във Факултета. Да не би да е от бедност. Къща с двор в тия квартали струва мин 150 хил. евра. Има газ има ток има пелети. Ама не фъргат кюмюра и дървата - та да се зачерват кюнците.Дивотия българска и популизъм на кило.

43

Анонимен

преди 5 години

Факт: познат дойде на годти от Белгия ... въпрос му беше Как дишате в този меъсен въздух? ... това мисля беше 2017, повече не е дошъл но го каня хайвана иначе шопската салата му хареса.

42

Василев

преди 5 години

В Ню Йорк по чист ли е въздуха и по-бедни ли са от нас!Агент Айрин Боулз!ЦРУ!!!

41

Българин

преди 5 години

Най-накрая някой да каже истината, каквато е - никакви коли и други глупости не замърсяват въздуха така, както го замърсява отоплението на твърдо гориво. Докато масово се горят въглища, дърва, да не говорим за *** като гума и т.н. - няма да има оправия с въздуха, ако ще и всички коли да забранят.

40

Анонимен

преди 5 години

Бедни сме, но ще съберем стотинки за 8 самолета. За АЕЦ Белене ще чакаме китайците да дойдат да го построят и после да ни доят. Некадърни са сегашните постживковисти. Само на външен вид и на партийни събрания са го копирали.

39

Ев

преди 5 години

Еми в Европа сметките за ток и парно са им около 5 % от заплатата, а ние с тоя скъп ток и ниски доходи как да не сме на дърва и въглища.

38

Селянин

преди 5 години

Въздухът в БГ е мръсен единствено в богата София. Въздухът в София е мръсен, защото софиянците са алчни грандомани и си избират неграмотни сини кметове, тънат във отпадъци и живеят във бетонни кутийки като *** стРадат от криза със *** и демокрация и имат агитки и наркомани. Най-ми е кеф като седна под липата лятоска вадя студена гроздова изстУдена от гераня и гледам как жужат пчеличките наоколо такъв рай няма и във Куба и Хавана.