12

Анонимен

преди 5 години

Които е имал желание се е интегрирал. Българите сме дискриминирани в собствената си държава. Не сме длъжни на ромовете точка.

11

Анонимен

преди 5 години

Рашко, ти не четеш, Нинова предлага и отпадане на делегираните бюджети, т.е. принципа "парите следват ученика" вече да ги няма. Така няма да има и фиктивно присъствие в клас.

10

Анонимен

преди 5 години

само да попитам : през всичките години на власт, бсп_то що не я свърши тая работа?

9

Анонимен

преди 5 години

Спрете всякакви социални помощи.Какъв е смисълът да им давате социал след като на 12 години почват да раждат?Наивно е да се смята че като ходели на училище нямало да правят деца.Могат да правят деца в тоалетните..Нали им дават още пари ако имат деца ?Вместо да харчите милиарди за безмислени социални програма обречени на неуспех защото просто няма нито една държава на планетата Земя където тази тактика работи по-добре ги дайте за нови затвори.Вкарайте там мъжките роми.Момичетата ше се оправят.

8

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да предприемат, когато няма нормални съд и държава ще бъде без резултат вратички много в територията.

7

Рашко

преди 5 години

Насила хубост не става! И какво като ги вкарат в класните стаи, където ще стоят проформа и ще пречат на останалите да учат?!! Какъв ефект точно целим с това?!! Освен това, докато бюджета на училищата се определя само и единствено на база записаните ученици в него, нали се сещате колко "мъртви души" ще има във всяко училище и как директорите ще толерират и прикриват отсъствията на ромските ученици от класните стаи?! Не е като да не живеем в България цял живот и да не знаем как стават нещата!

6

Въпрос

преди 5 години

кам БСП - а като давате помощи на ромите само ако децата им ходят на училище, какво ще давате на БЪЛГАРИТЕ. Защо за едни ходенето на училище трябва да е доход и награда, а за тругите разход и наказание.

5

Анонимен

преди 5 години

До даКакви помощи получават бе мишок как ще интегрираш някой с 300 лв помощи ? Hие нямаме средствата необходими за интеграция и да искаме не можем по финансови причини, само богатите държави могат да успеят!

4

Анонимен

преди 5 години

Учителите ще бъдат инструктирани да не пишат отсъствия ходи доказвай, че не са били на училище. Прекратете помощите за малолетни майки, а бащите в затвора.

3

да

преди 5 години

Това е мярката !!!!или живее по правилата и получава социални помощи или не и не получава нищо !!!!като не разбират от дума и не става с добро....ще стане с "по-добро" !!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Точно така, не само спиране на детските, както е сега, ами и на абсолютно всякакви помощи. Браво на БСП, дано се приеме това.

1

Анонимен

преди 5 години

Няма такива филми, най-бедната държава в ЕС не е длъжна на никакви роми с нищо. Германия и Франция да ги вземат и да ги интегрират и да си ги учат кaкто могат вместо да мъкнат бежанци от Африка. Ромите са европейски граждани първо да интегрират европейските граждани после африканците.