19

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

важното е, че със сделка или не на 29.03.2019 Великобритания става Независима и Суверена Република. Изнудването, манипулациите на Мафията в Брюксел не сработиха - вече не знам за кой пореден път Брюксел гризна дървото!!

18

ционист

преди 5 години

Обичам Израел!

17

до 19

преди 5 години

искаш да кажеш поне 1 трилион, милиарди е малко!

16

ад0лф

преди 5 години

не, единствената базирана на истински документи и истинска история на ВСВ, а не фалшива, са книгите на Дейвид Ървинг, бях шокиран като прочетох "Войната на Чърчил" - как лятото на 1940 Хитрел предлага мирно споразумение на Чърчил, но понеже това не е в интерес на еврейте финансиращи войната, затварят британският пилот носещ в джоба си бележката написана от Хитлер до Чърчил и го държат в пълна изолация в затвора да 92 годишната му възраст за да не може да говори.Това води до 30 000 000 убите бели

15

Тъпанар

преди 5 години

Така се прави история! От победителите! Хитлер ако знаеше в исторически план какво ще му се случи, нямаше да иска да се роди. След 500 г. ще присъства в учебниците като поб.ърка.няка изтребил евреите. Всъщност евреите, непосредствено след ВСВ, при живи очевидци, се погрижиха света да повярва в Холокоста и 6-те млн еврейски жертви (от тази година са 10) , та си представям какво ще е след 500 г. А Сталин какво е искал? Да бъде спасител на Европа? Надали!

14

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Не само е искал, но и е можел да го направи. Грешката му е била, че е тръгнал да се бие с руснаците.

13

Съмнение

преди 5 години

А защо ще напада създателите и спонсорите си!? Все едно ИДИЛ да ги нападне.

12

V

преди 5 години

Три Германски бомбардировача са можели да бомбардират Америка .Хе 277 ,ю 290 и ю 390 (последния е по рядък но с мерцедесови двигатели ) 9700 км. обхват ;) Хитлер отказва на Гьоринг да бомбардира САЩ ;) Имали са и химическо оръжие .Поне циклон ;)

11

шматка

преди 5 години

До 7Евреин продава тази толкова важна книга за.....4500$ :))))))

10

шматка

преди 5 години

Последните няколко дни божия народ много ***.Нещо не е наред

9

Гошо

преди 5 години

Абсолютни глупости. Стига претопляхте тази толкова стара манджа. Хитлер и генералите му никога не са гледали реалистично на разширяване отвъд Съветският съюз и Северна Африка. Колкото до "мъките" на еврейте, повече от добре са били компенсирани и вече почти 80 години го играят вечните жертви. Едва ли скоро ще има трета световна, но все пак времето наближава. Този път не е за национално достойнство или територия, а за ресурси. 16408

8

Анонимен

преди 5 години

Жалко,че не успя...

7

Анонимен

преди 5 години

Зад мераците на Хитлер ,да завладее САЩ и Канада,се подава евреиската пропаганда за Холокост на американска земя!Преди година Канада купила тази книга с тайните планове на Хитлер!!!70год.минаха от ВСВ ,и продалжават да се намират книги за евреиските мъки по време на войната!Крайно време е печатането на нови произведения ,да спре!

6

Психодиспансер

преди 5 години

Кравария страда от комплекси - работата ясна.Само кати им видите филмовите бози с персонажи супермени и скандинавси и гръцки богове ви става ясно че много им се иска да са велики и да са герои ама са само въздух под налягане.

5

адолф хитлер

преди 5 години

Последният самурай.

4

V

преди 5 години

Хитлер е имал бомбардировач който е можел да стига до Америка ,но не го е използвал ;) Освен това нацистки и съветски учени са разработвали ,,токсични газове,, (биологично оръжие ) съвместно преди войната .След първата световна Германия няма право на такива разработки ,затова сключват договор със СССР за съвместни разработки ;) Хитлер е имал химическо оръжие но не го е използвал .А щатите използват ядрено ;) Кой колко е хуманен всеки да прецени ;)

3

ДртПрч

преди 5 години

74 г минаха и още го предъвкват тоя Хитлер. Тая манджа отдавна изстина, дрОгаре.

2

Анонимен

преди 5 години

жалко че не е успял, главата на змията е там

1

Анонимен

преди 5 години

За Аржентина знаем.