41

Анонимен

преди 5 години

До еха. И парламентът е избран пряко от народа. А конституцията казва, че сме парламентарна, а не президентска република. Освен това е избран само от 30% от народа.

40

анонимна

преди 5 години

Недялко Недялков - собственик на най-смрадливия сайт с най-фалшивите новини. ОТВРАТ

39

непоэнат

преди 5 години

БСП и Радев говорят и обвиняват мн.добре но эащо не кажат че точно те ни докараха до тук.хората сме информационно-енерциони същества.с къса памет.эабравихме как обраха държавата ни точно те.а сега обвиняват други

38

ЕХА

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ е избран пряко от народа и не е задължен да ходи в Парламента.

37

Анонимен

преди 5 години

Вярно ли е, че президентът мисли да сформира нова партия и в нея да участват хора от бившето НДСВ?

36

Анонимен

преди 5 години

Интересно какво свърши самият Радев досега-освен да обикаля света на почивки,жена му да погазва законите,баща му също.Ми то вицето свърши къде повече работа от него,ходи жената да раздава учебници на българите в чужбина,прави срещи,иска да се върнат и т.н.Пък нащо момче-нищо.

35

Анонимен

преди 5 години

Олеле, ако този Недялков или Ива Николова наричат журналисти, значи нещата са много зле...

34

непоэнат

преди 5 години

замисълт на Радев е по дълбок иска преэидентска република.да получи пълна власт както Ердоган.той трябва да е обединител на народа а не както прави сега

33

Валери

преди 5 години

До 29. Ще му видиш съвета и кабинета в сянка - изкуфели дъртаци от БАН и червени номенклатурчици.

32

Анонимен

преди 5 години

Кои са експерти - ПИК ли, които тиражират денонощно по десетки статии против БСП и Румен Радев, в които изкривяват фактите и се мъчат манипулират мнението на хората????Не симпатизирам на български политици, така с оплюване журналистика и политика обаче не се прави. Нужно е безпристрастно поднасяне на фактите!

31

Бсп са гадове

преди 5 години

До 23. Глу.пак, това че критикува и заплашва членове на собствената му партия заслужава адмирации, защото означава, че не се прикриват нередности. Коя друга партия го прави бе, цър.вул червен?

30

ехо

преди 5 години

- В Анкара не обичат пилотите!- И ние, и ние!

29

Анонимен

преди 5 години

Радев и Нинова приличат на дуета на комиците- две съседки дето се кълнат. Те непрекъснато плюят правителството и вече са олекнали политически до критични нива на подигравки.

28

Анонимен

преди 5 години

Само аз ли не чух нищо за ра отата на президента в отчета на првзидента!?

27

ами

преди 5 години

Кои са тези водещи да канят този па.ячо и да му дават ефирно време в новинарска телевизия? "Подкопава авторитета на прокуратурата. Той бламира властта. Той разпространява фалшиви новини" и всички тези думи са на този е доказан про.так с жълтите си издания. Лелееееее,точно този ми говори за фалшиви новини.....

26

До 13

преди 5 години

Начина е ясен --нали каза ,че ще състави експертен съвет с указ --това можеш да го наречеш и кабинет в сянка който ще заработи когато той реши и тази експертност ще е алтернатива на досегашните--мойто е малко преразказ ,ама чак да не разбираш какво бил казал ? Естествено ,че всичко което седи на масата с нож и вилица в ръка не ще Радев да му грабне пържолата ,но те пък да са мислили и за хората защото един наказателен вот може да ги превърне в нищо и да има и много разследване , че от Радев може

25

Решетников

преди 5 години

Истина е, че радеф изсрича един куп глу.пости и неверни неща и само зомбирани червени гал.оши като теб му се вързват. Нормалните хора вече са го забравили.

24

Анонимен

преди 5 години

Точно шефа на ПИК - най-подкупната и жълта агенция ли е мерило за истина. Че той е известен като клакъор и платен драскач на силните на деня.

23

Анонимен

преди 5 години

И Пиргова, и Недялков, и телевизията, че и зрителите, че и ние тук.....!

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Щом ги управлява 10 години значи е гений, а те кухи ***!