36

Одата на корyмпетата

преди 5 години

До SkkПич, не съм против ЕС-то. Просто не толерирам корупцията и не разбирам хората, които са ок с нея. Проваля ни всички възможности да стигнем стандартите на нормалните развити държави.

35

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

До Одата на корyмпетата Не е ли по-лесно да напишеш -Аз съм кремълски храненик... Защо се мъчиш с тия дълги изречения???

34

Анонимен

преди 5 години

Germancite primamvat bg, polski, romanski, cheshki i drugi emigranti ot uk s dvoini eu zaplati... angletata se tresat ot shube...iztochnite pchelichki ste im izbiagat ot kosherite.....niama med i stomana za uk...napravo se izbivat za shofiori, boiadjii, eltehnici i doktori....goliam seir...

33

Skk

преди 5 години

До 40Да бе пич прав си, ама утре може да си вдигнеш шапката дс хванеш са олета и да отидеш където си искаш. Да се обадиш от телефона си на който искаш без роминг. Да работиш където си искаш. Да си купиш от където каквото си искаш без да популваш митническа декларация да ходиш до банката да си платиш мито и ддс. Така че не е само негативи. Като не те кефи EU ходи живей където искаш може и в UK да видиш дали ще те пуснат на границата. И да не забравиш, купи си англиска карт че следБЗ мин. 3лв

32

Одата на корyмпетата

преди 5 години

ЕС-то е прогнилa от корупция бюрократична дyпка. Старите страни-членки провеждат открита колониална политика като включват все повече колонии, на чиито пазари да продават свръхпроизводството си. В замяна на послушанието на марионетните правителства в колониите, тези псевдоправителства получават рyшвети под формата на т.нар. евро фондове, които се усвояват основно от партийната маса и техните роднини и близки.

31

Брекзит

преди 5 години

Брекзит е когато имаш неканен гост, който е изял и изпил всичко, пръд нал е на масата, ориг нал се е, напсувал е домакина, взел си е довиждане, но седи още и не си тръгва. С извинение ама тия прош ляци трябва да си ходят колкото се е възможно по скоро. Аз лично ще вдигна банкет като се махнат от ЕС.

30

Skk

преди 5 години

До 23Подкрепям казаното от теб. Не случайно цялата китайска стока влиза през Англиските пристанища. Англия внася и крие митата, а стоката влиза на територията на целия ЕС. Не случайно всички китайски *** са най-евтини там. Ама излязат ли всичко ще умтре, милярден внос загина. Да не говорим за всичкия онлайн бизнес. ЕС е твърде голям пазар за да усети излизането на UK. Кажете има ли нещо дето се произвежда само и единствено в UK и ЕU не може без него?

29

Фашистки-внук....

преди 5 години

Отново- питам,...Къде- пише, че- някой- е, стъпил,...Във- дупка,....Българйя, няма- да- получи, горйва,...

28

До К6

преди 5 години

Пич, май яко си го закъсал. Британия е добре заради Лондон, който е перачница за пари, също така заради десетките острови-офшорки, където също се перат милиарди. Икономиката извън лондонското сити зависи изцяло от евтината работна ръка. След брекзита богатите ще станат по-богати а бедните ще ае удвоят.

27

K6

преди 5 години

Сега коментираме злобно, но англичаните отдавна са разработили и ще внедрят Сингапурският модел, нека не забравяме че науката икономика е най развита в кралствотослед време ще ги гледаме с пръст в устата , света има нужда от нова икономика и те ще ни го покажат, иначе ще се превърнем в атворитарно общество командвано от един център

26

Анонимен

преди 5 години

Аз съм от коментар 19 и имам три минуса ,а тия с минусите живеят в София защото там е мръното котило на Сорос ,там има доста промити и деградирали личности ! Лека вечер.

25

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Брекзит беше замислен като реклама на свободния избор в ЕС, а се превърна в досадна и банална история, с която ни занимават вече трета година.Байгън от тоя Брекзит вече !

24

Анонимен

преди 5 години

To biva naglost biva,ama tova veche nqma ekvivalent.Jiveq tuk ot 2016 i naistina dosta golqma chast ot Anlichanite sa bezdarno nagli suzdaniq.Moje bi e vreme nqkoi da im kaje istinata v ochite.

23

Край

преди 5 години

Англия не греши. Англичаните се ползват от грешките на другите. Не обичам англичаните и те не ни обичат.

22

Брависимо

преди 5 години

Чудесно, скоро ще видим няколко промени на картата на Британския и Ирландския остров. Ще видим няколко нови Държави - Уелс, Шотландия, Обединена Ирландия, Независим Остров Ман, независими Нормандски острови. Дано и Корнуел се отдели, поне всеки да си знае мястото. Така искат бабите и дядовците в Англия, така да бъде, щом пакистанците и индийците са им по-ценни.

21

нострадамус

преди 5 години

тея нещо се объркаха,и си поверваха,ша има яшамак

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19 Бре, много си важен, тръгнал някой да се занимава с тебе. И какво като си споменал Сорос? Голяма работа. Някои хора наистина се вземат много на сериозно а защо - един господ знае.

19

АнонимеН

преди 5 години

ЕС Е СВРЪХ ДОВОЛЕН ОТ ИЗЛИЗАНЕТО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩОТО КАТО СЕ РАЗПАДНЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ВСИЧКИ ЧЛЕНКИ НА ЕС ЩЕ СА В СТРАХ И НЯМА И ДА СИ ПОМИСЛЯТ ЗА НАПУСКАНЕ!НА 30 МАРТ 2019-ТА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НАПУСКА ЕС ПОВЕЧЕ ОТСРОЧКИ НЯМА ДА ИМА!

18

Анонимен

преди 5 години

Тойота като хлопнат кепенци на завода си и картофи ли ще садите? То не е като едно време затворниците да ходят с кораби да превземат други държави. На кого какво ще продадете в повече? ЕС е 500 милионен що годе платежоспособен пазар. Досега вкарвахте без мита стоки от бившите колонии и майната си. Сега ЕС ще си внася от азия сам и ще си прибира таксите. Зарзавата от южна Европа ще ви поскъпне, но вие ще си произвеждате по-евтин, защото нига и паки са добри в земеделието.

17

Анонимен

преди 5 години

До Интересни временаАМА ЧЕ ТЪПО ИЗКАЗВАНЕ! Дори не може да му се разбере смисъла. Просто плюнки. Абсолютно губене на време и интернет пространство.