23

Анонимен

преди 5 години

"Тръмп настоява за увеличаване на военните разходи"Що бе, с кой водим война? Или с кого се планира да водим война? Или някой планира да нападне НАТО, че не знам? Оправдайте някак тия искания за увеличения, моля ви се!

22

Анонимен

преди 5 години

Няма страшно, сега Македония ще го спаси НАТО, толкова вpътки за името, тa гласувания, сега даже нобелова награда за мир ще дават заради НАТО на Ципрас и на Заев.

21

АнонимеН

преди 5 години

БЮЖДЕТА НА НАТО ТРЯБВА ДА Е НЕЩО ОГРОМНО!!!АЗ ПИТАМ КЪДЕ СА ПАРИТЕ :D ВСЯКА ГОДИНА СЕ ВНАСЯТ ОТ ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ В НАТО ДОСТА ПАРИ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ !!!ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ!!! БИ ТРЯБВАЛО НАТО ДА ИМА СОБСТВЕНА АРМИЯ КЪДЕ Е ТЯ?

20

НАТО бита карта

преди 5 години

Ние трябва да излезем от НАТО и да сключим военен съюз с Русия. Ако им предоставим територията си за военни бази срещу висок наем който да плащат с газ и нефт и други суровини бензина, отоплението и парното ще станат стотинки. А ако Русия има сухопътен коридор от Крим през България до Сърбия и американскта Бондстийл тогава националната ни сигурност се гарантира на 100%. Да не говорим ако отворят пазарите си и изнасяме в бившите на СССР безработицата ще падне пот 1% и заплатите ще станат по 4 хил

19

Анонимен

преди 5 години

Ми те за какво набутаха и Македония?Освен за терен за базите им и още една членка, която ще си плаща. За да има честта да е присъединена.

18

725млрд. $

преди 5 години

е военният бюджет на САЩ за тази година, почти равен на бюджетите на всички останали страни по света. ВПК на САЩ и Пентагона са най-корумпираните структури в света. След три десетилетия през които американците по бюджет за война превъзхаждат Русия 10-12 пъти, а заедно с НАТО, 20 пъти, се оказва, че са изостанали от същите руснаци в стратегическото оръжие и куп други сфери.Само за разработката на Ф35 Пентагона е платил 1.5 трилиона$, а преди две седмици военния министър го нарече пърен провал:)

17

Православен славянин

преди 5 години

До Офф ,да се омитат 16Право думате!!!Да се прегърнем и целунем и дружно да изритаме кравешките нашественици от НАТО!!!Да не ги оставяме да вклиняват неудобства в любовта ни с Русия и Путин!Слава на Русия!

16

aнонименН 9

преди 5 години

Не разбра ли,че този си прави бъзици с такива наивници като теб но човек трябва малко да му сече пипрто за да може да разбере кога сипрвят майтапи снаивници.

15

бай ганю

преди 5 години

не съм фен на тръмп но вслучая е много прав че всички членове на НАТО трябва да си носят отговорностите по равно,агресиятана русия е малко преувеличена типично по американски но наистина я има и не само русия е восновата на това да бъде такова военно надмощие като НАТО доминиращо,само че американците да не очакват че всяка започната война от тях трябва да бъде задължително подкрепена от съюзниците имреалността е такава че големите сили скоро няма да се предизвикат военно освен плямпане по медии

14

АнонимеН

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА Е БКП РУСИЯ!!!БКП РУСИЯ ОГРАБИ И ОКУПИРА СИРИЯ!БКП РУСИЯ ОГРАБИ И ОКУПИРА УКРАЙНА!!!САМО СЛУГИТЕ НА ДЯВОЛА БИХА ПУСНАЛИ ВОЙСКИ НА БКП РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ!

13

Патриот

преди 5 години

добрият натовец е само мъртвият !

12

Анонимен

преди 5 години

САЩ са номер едно във военно отношение!Всички трябва ,да се съобразяват с това!

11

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

НАТО ще се разформирова... - когато жужето се настани при чичко Ленин...

10

БГ,,Патриот"

преди 5 години

Нема ли кой да ме изрита отзад?!...

9

Анонимен

преди 5 години

До 9 Кой си ти та ще кажеш ,определиш и задължиш някой да вярва на твойте г.лу.пости!*** кажи и на западните учени ,че няма славяни!Цял свят знае за съществуването на славяни ,и че българите са част от южните славяни ,само ти не знаеш!!

8

Патриот

преди 5 години

защо изобщо съществува нато в 21 век?Тази бандитска организация трябва да се закрие и командването да бъде екзекутирано за престъпления срещу човечеството!

7

АнонимеН

преди 5 години

До Православен славянинНА ТЕБЕ КАЗА ЛИ ТИ СЕ , ЧЕ СЛАВЯНИ НЯМА ИМА ГОТИ!!!БКП РУСИЯ И ИНТЕРЕСИТЕ И В БЪЛГАРИЯ ПРИКЛЮЧИХА!!! БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Е НИТО ВТОРА СИРИЯ НИТО ВТОРА УКРАЙНА!ТИ СИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ И ТО ДОКАЗАН!

6

Бити карти

преди 5 години

Виждам седмак и осмица спатия,нищо повече...

5

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

Trump друго попълване на хазната не знае, само съкращаване на разходите! Жалко, че тази путняшка пионка ще изкара мандата си!

4

АнонимеН

преди 5 години

АЗ ПИТАМ КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ НА НАТО!!!ВСЯКА ГОДИНА ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ НА НАТО ВНАСЯТ В НЕГО ДОСТА ПАРИ !!ТОВА НАТО ТРЯБВА ДА Е ХИПЕР БОГАТО КЪДЕ СА ПАРИТЕ :DДА НЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ ПРИ ЕДИН ОДИТ ПАРИТЕ ГИ НЯМА :D