26

Анонимен

преди 5 години

За магистрали има милиарди, милиони се хвърлят за разни НПОта, но за здравеопазване няма

25

Аллах

преди 5 години

До От БерлинСамо с робство може да се оцелява в нашата страна!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ето от какво ни спасиха турците а ние ги мразим!Никъде не се говори и пее за оцеляване! Жалко! но факт! а за Голодомор само в Русия!

24

Анонимен

преди 5 години

До неизвестнотоДа не мислиш, че тия пари стигат до сестрите? Главния лекар си ги прибира, а сестрите и другите доктори... колкото им пише във фишовете-толкова.

23

Анонимен

преди 5 години

Как ще се закрие държавата, като администрацията, слуШителите, журналистите, пенсионерите и др такива на щат не напускат България.

22

Един от вас

преди 5 години

До Мед. СестраГоспод здраве и щастие да ви дава... ! Благодаря Ви много!!!

21

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

20

До 2

преди 5 години

Колко часа работите в Испания, за 1200-1300?.?

19

правителството

преди 5 години

До УраганаНе е известно при какъв % население навън държавата се закрива!Засега само рмите и афганистанците спасяват положението....

18

От Берлин

преди 5 години

Точно вчера разказвах на една немска млада колежка, за истинският живот в България... Та, споменах и лекарите с техните корупционни практики и т.н. Мафията в правителството, ромският проблем, умиращите в нищета пенсионери, свободата на медиите... Абе, всичко, което можеше за това кратко време!След 45 минути разговор, тя ме погледна тъжно и каза: -Не бих останала и един ден! Това не може да бъде живот, това не може да е истина... Как оцелявт всикивсики тези хора? Аз я поправих-РОБИ!

17

Анонимен

преди 5 години

Да. Така ще бъде в Бг. Последният да изгаси лампата и да затвори вратата отвън

16

Galipoly1915

преди 5 години

...Az lejeyki, vzimam 1209lv! ..Kamo LI da rabotya za 609lv! ..Bulgarina.....Ne ISkam da sum dobre....A Vute da e zle

15

Galipoly1915

преди 5 години

...Vsichki zaedno na protest....Samo taka shte uspeete! ...Pod 1509lv NIKAKVI uslugi! ....SESTRITE SA DIPLOMIRANI...VISHISTI! ...

14

Ликвидация на ТД-РБ

преди 5 години

До УраганаКато факт си е факт, но не се говори за това!

13

Анонимен

преди 5 години

От 30 години с най- унизително заплаща на са средният медицински персонал-акушерки,рентгенови и клинични лаборанти мед сестри в болниците детските ясли,училища.Перспективно болните здра.работници не вярват на никого и в нищо за по добро заплащане.

12

Мед. Сестра

преди 5 години

Плюйте още по сестрите, обаче като влезнете в болница доктора го виждаде един път, сестрата е тая, която ви обикаля по цял ден, бърше ви лaйната, прави превръзки и се грижи за вас. Лекарите взимат парите. Не всички са дърти лелки.. На 27 съм, работя в хирургия и си обичам работата, пациентите са доволни, заплатата ми е 400 лв.

11

Анонимен

преди 5 години

До Жо"МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, рехабилитатори и др. среден медицински персонал със завършено полувисше образование ..."Само да уточня медицинските сестри, акушерките, рехабилитаторите са с ... ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ!

10

бедни ботаташи

преди 5 години

Горките сестрички!Още с постъпването в болница санитарките ти събират пари за тяхна кабелна телевизия.

9

ХИПОКРАТ

преди 5 години

До неизвестнотоГлавния лекар официално ти заявява, че не може да ти плати за операцията о плащаш през целия си трудов стаж! Каква е гаранцията? - 3000 лв на ръка!

8

неизвестното

преди 5 години

До НепознатаЗатова ли ти взимат на ръка без документ по 3000лв. за лазерна операция от 50 мин.При това цял живот са ти одържали и внасял за здравни осигуровки.ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА - за пари!

7

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо протестират и искат демокрация в Венецуела !?В България като посткомунистическа държава живота е нула 85 % Живеят много по лошо от времето когато му викаха СОЦ