150

Анонимен

преди 5 години

тея цветни революции все в петролни държави стават,взех да ставам подозрителен,дали петрола няма нещо общо.Щатите го признали тоя нов президент,начи тва е техния човек,първата му работа ще е да им отпусне концесии

149

До 166

преди 5 години

Не ми казвай какво да чета 80 те години на 20 век Китай има около 5% от световното производство, Индия около 4%, 2018 година Китай има над 22% а Индия пак е там, отговорите Защо, явно не са в твоите възможности.

148

Анонимен

преди 5 години

Най-големите кочини и диктатури са приятели на Русия (Венецуела, Северна Корея, Сирия), а най-развитите държави са в западния лагер - САЩ, Франция, Германия, Англия, Япония, Корея (южна), Канада, Австралия, Холандия, Италия, Испания. Достатъчно е само да видите разликата между Северна Корея и Южна Корея и между Източна Германия и Западна Германия за да се ориентирате в кой лагер трябва да бъде България. Освен ако не сте трoл, текезесар или жертва на смесен брак.

147

Анонимен

преди 5 години

Последно ..България и Италия не признават М,,адуро

146

Анонимен

преди 5 години

Социализмът другари се оказа недоносче.

145

Анонимен

преди 5 години

164, а ти прочети за реформите на Дън Сяопин защото и една гънка нямаш. Китай скъса със сАвецкия комунизъм още през 80-те, а руснаците си останаха ***.

144

Анонимен

преди 5 години

Ако Путин даде обежище на ***,дуро Дори не искам да знам къде точно е това нещо .(((((

143

До162

преди 5 години

Я опитай пак, обаче първо седни защото трудно се мисли с една Гънка, за мислене и равновесие!

142

+

преди 5 години

Преврат органзиран от САЩ !Какво повече да се каже ,а да ,за американските филчета ,да те правят демокрация и мисля за свобода на народа,да зная,а Вие знаете ли ,че с тази своя сестенция завладяваха почти света?

141

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКитай стана първа икономика не заради комунизма, а защото се отвори за запада и възприе пазарна икономика. Иначе преди товя по времето на Мао имаха икономика колкото тази на някоя африканска държава. Кой е очаквал друго от Русия, освен да подкрепя всеки мръсен диктатор и комунист по света? Затова нормалните хора я наричаме Империя на Злото.

140

Анонимен

преди 5 години

Кой не скача е "червен" Някой нещо не разбрал?

139

бай х

преди 5 години

ами то всеки който се провъзгласи за президент трябва да бъде признат ли ???

138

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да е богата на петрол Венецуека качеството му е такова, че иска обработка преди да стигне до пазара, а за това са нужни инвестиции. Венецуела е доста назад по износ на петрол, към 10 място, САЩ изнасят много повече нефт от Венецуеал. Ако развие нефтената промишленост може да стане една от най-богатите страни в Света а това е трън в очите на САЩ в Южна Америка богата и независима страна, ще се стремят да ги държат бедни колкото се може по-дълго.

137

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Канада са признали самопровъзгласилия се президент, ние защо мълчим още, Борисов няма ли да се изкаже?

136

това е

преди 5 години

Поредния преврат който САЩ прави в суверенна страна с законно избрана власт,за да я разрушат и ограбят,дано народа спаси страната си от заразното зло САЩ.

135

Анонимен

преди 5 години

САЩ са най-големият производител на петрол в Света и в същото време 42 милиона американци - 1.5 пъти повече от цялото население на Венесуела - гладуват и живеят само благодарение на купоните за храна които им отпуска федералното правителство а навсякъде в големите градове е пълно с бездомници.

134

Халал

преди 5 години

А така, крайно време беше да провокират Русия. Даже се забавиха.

133

Поручик Ржевски

преди 5 години

Във венецуела били живеели бедно.А в богатия на петрол Ирак как живеят, станаха ли милионери?Или западните петролни компании приватизираха залежите?Защо се правите, че не разбирате какво се случва и защо се случва?Венецуела е стисната за гушата от всички развити държави с цел да и контролират петрола? Толкова ли не ви е ясно, дори кучето ми вече го разбра това.

132

Анонимен

преди 5 години

Краварите и тук ще ядат "мотиката"

131

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 146 Ч***футино иска ти се в Кремъл да има хазарчета и те да се разпореждат в Русия както беше по времето на пиянката Елцин,само,че тая вашата в Русия приключи и съвсем скоро Магучая Православная Русь ще ви приключи и вас като един път за винаги разреши еврейския въпрос като изтрие от лицето на земята еврейските язви САЩ и Израел.