54

Анонимен

преди 5 години

Добре де защо прокуратурата не се самосезира за стотици хиляди случай в Б-я където пенсионерите трябва да живеят с до 300 лв пенсии и като остановят ,че това е геноцид и то очевиден дори за всички животни в зоопарка--- да обвинят всички който са приели закон пенсиите да са такива ? Всички ще им ръкопляскат и всеки ще е сигурен дори насън да го бутнеш ,че прокуратурата е независима ... а .ДЕ ?

53

Анонимен

преди 5 години

До МдаЕ то това не става без протекции от високо ниво, така че няма как да ги разобличат. Най-вероятно прокурора яде и пие с тия, дето позволяват това.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50Абсолютно си прав, че инвалидната пенсия е мизерна, за човека, който не е в състояние да работи. Обаче тук става въпрос за нещо друго - повечето получаващи такива пенсии изобщо не са инвалиди, няма какво да се правят на ощипани управляващите - любимия им електорат е на първо място и тоя вид измами. И това трябва да се пресече, а да се увеличат парите на наистина нуждаещите се. Защото в момента няма за болните, заради измамниците!

51

Анонимен

преди 5 години

До ГОСТ 48Понятие си нямаш нито от ТЕЛК, нито от НОИ, нито от АСП, обаче ти платили патриотите да дращиш против инвалидите и не спираш да пишеш простотии.И за ромите с години ни внушавахте, че ядели нашите пари, ама се оказа, че не били нашите пари, а им отпускали от ЕС.От 100 км се разпознавате платените ***.

50

Анонимен

преди 5 години

Самата постановка на инвалидните пенсии, предполага източване на системата. Няма как да имаш близо милион инвалиди в България, това го няма и след война, за кихане и запек, пенсия - балъците да работят, за да има за тарикатите.

49

Анонимен

преди 5 години

Зам. Прокурора Гешев печели наградата *** на месеца. Не се спря да ръси глупости.

48

Анонимен

преди 5 години

Не говоря за печките с фалшивите телкове, но знаете ли колко е инвалидната пенсия, не си мислете, че получаващите в с причина тънат в охолство, едвам им стига да свързват двата края.

47

Мда

преди 5 години

Познавам инвалид 1-ВА група, който освен че е пенсионер с доволна пенсия, получава инвалидна такава, ползва безплатна винетка ,както и всички други привилегии , които му се полагат. Също така абсолютно по своя воля работи на 3 места /естествено нелегално/ доста тежка работа и си докарва по няколко хиляди лева на месец. Ей такива са и за съд,присъда и връщане на всички получени пари от ползвани привилегии. Но едва ли ще успеят да разобличат всички, трябва колкото инвалиди толкова прокурори

46

ГОСТ

преди 5 години

До Анонимен 31 И къде у нас се правят всички тези проверки та цели села са инвалиди с инвалидна пенсия ? Идея си нямаш колко много " инвалиди " взимат пенсия без да са болни ,а аз и ти ще работим за да им я осигуряваме.

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45Недей да вадиш думи от контекста!Написах- Здрави ли очакваш да са?

44

един

преди 5 години

Ситуацията ми напомня много за прословутите безумни и показни акции на ЦвЦв, които след това се оказаха "Много шум за нищо" по Шекспир, но за това пък съсипаха живота и кариерите на една камара хора. Гнили ябълки винаги има, но чак 50% прилича повече на изхождане.Този зам.главен прокурор ни го навират в последно време в очите защото управляващите си го готвят за нов главен прокурор, за да си "купят" индулгенция при загуба на изборите.

43

Анонимен

преди 5 години

До 35Не бъркай инвалид със старост !Двете могат да се препокриват, но са съвсем различни по дефиниция !

42

Анонимен

преди 5 години

ФАЛШИВИТЕ ИНВАЛИДИ ВИНАГИ СЕ СДОБИВАТ СЛЕД ТОВА С ИНВАЛИДНОСТТА, КОЯТО САМИ СА СИ ПОЖЕЛАЛИ.

41

Анонимен

преди 5 години

Има ли доказателства???Вие идиOTИ ли сте??Тва да не е като да гепиш една Фафла от магазина и да избягаш??Тук има документи, "болните", докторите които са подписали ТЕЛК-а.Доказателства колкото искаш.Ако беше моя работа щях да набутам в затвора половината докторя в Бг и всички "облажили" от фалшивите ТЕЛКове.Но когато държавата е Монтерей и техните пророци Тиквата и Амет...........тва е положението.А народа *** та дрънка.

40

Анонимен

преди 5 години

НАП нюха за всякакъв Оборот.Едни продават гражданство, друг дипломи за вишУ, /за средно оборота е малък/.Нормално е да се продава и за инвалидност. След като се продават и болнични. Всичко е за продан.НАП обикновено гледа да ли се издават платежни докуМЕНТИ. Статистическия институт и ной нюха за оБороти, но при него е повече формално отношение. Не зависимо , че заплатите са еднакви.Но най добре знае НОИ Там са парите.

39

Анонимен

преди 5 години

До 38А ако си престъпник и се "разболееш", значи си невинен !!!

38

Мияч на чинии

преди 5 години

На Запад, ако видите някой да ходи пеша - най-вероятно е чужденец.Ако го видите, че пуши - най-вероятно е от Балканския полуостров.Ако го питате "Как е?" и започне отговора си с "Ох..х", бъдете сигурен, че е българин !

37

Анонимен

преди 5 години

Разболееш ли се, значи си престъпник и трябва да доказваш невинността си.

36

Анонимен

преди 5 години

Мамави журналистите, що за заглавие??Някакви *** ще КРАДЪТ от парите на най - уязвимата група хора. Не стига, че са лишени от равни права, ами и от към пари ги "удрят"?

35

писнало ми е

преди 5 години

До нас живее един престъпник, който майка му докато е била жива го е освидетелствала срещу 300 лева рушвет. Сега целия вход не може да се отървем от него ,щото полицията казва, че той е освидетелстван и нищо не може да направи. Това не е държава, това е КOЧИНА!!! И после защо хората емигрират. Аз тоя или трябва да го убия и лежа, или да емигрирам, защото системата защитава убийците, престъпниците, психопатите и корумпираните и мачка нормалните работещи, които внасят данъци на тая кoчина!!!!