23

Иван Вазов

преди 5 години

На руските воини О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем?

22

1 рубла = 1 йена

преди 5 години

До 100 рубли = 1 ДОЛАРЯпония е добре защото скодо.умните ***.ьовци като теб не виреят там.

21

Гепи

преди 5 години

Значи демокрацията лъсна отзад.Нужене нов дразнител.Ако успеем ,ние да излъжем танте и сие -добре.Междудругото ги лъже Нашето,без да го съз-нава,макар да е с тежки последици занас.Немогат да разберат ,че като имамеикономика ще внасяме техни стоки.Искат равна поляна.Мразят ни.

20

Сорос

преди 5 години

Споко мекета няма да сте първи нито последни сменили името на държавата си.Сега идва редът да получите новата си съседка Северна Индия.

19

Петров

преди 5 години

Западните Балкани били богати? Албания, Северна Македония и Босна? Дето нямат ток още. Герберщината тотално увреди мозъка на българите.

18

Анонимен

преди 5 години

Този журналист /не мога да намеря името му/ много жали за `патриоти-професионалисти`Как да намериш в цяла Македония патриот-професионалист като само преди 90 години неговите деди бяха патриоти-българи. Сега там е много срамно и политически некоректно да се пишеш такъв. И даже - ужас.Има една пиказка - когато веднъж станеш предател - такъв си оставаш до края.Та и патриотите, които търси ще са ялови.

17

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Каква голяма статия...пуснали,за нещо,което не ни касае.Как щели да се казват западните ни...комшии.Какво ни интересува,както искат да се именуват.Между впрочем,кой ли ги пита,както и нас не ни питаха за НАТО и ЕС,ама найсее,карай да върви.

16

българин

преди 5 години

Запада.Си разиграва коня на балканите веднага след 1989 г Та до днес! През комунизма .Нямаша как да стане това!

15

Анонимен

преди 5 години

Позволява си , тук в Германия всичко на изток се счита за изпаднало и не им дреме , понеже знаят що за стока сте ! Балканци , Рашки , булгарашки за смях сте пред света !

14

Анонимен

преди 5 години

Добре че е Западът, иначе да са загинали балканците !

13

Демек

преди 5 години

запада или по точно юдо-масонския нео-либерален елит открито и нагло подменя народната воля и се меси в управлянието на независими държави и според този жалък пропаганден пасквил ние трябва не само да го приемем ами и да се радваме че е така !?такава мерзост и наглост даже комунистите не си позволяваха !!!

12

Анонимен

преди 5 години

Тая държава няма да има име защото винаги е била част от Бългрия.

11

Помнете ми думите

преди 5 години

Гръцките политици приемат сегашната Македония, само за да ги направят гърци един ден и да има Велика Гърция. Не ги интересува, че по кръв са българи, те искат територията им и ще им промият мозъците чрез пропаганда. От българи ги направиха македонци, а сега гърци.

10

Един от Северозапада

преди 5 години

Статията е изключително точна! С малки пропуски-не се споменава успешното ни Европредседателство, и значителния принос на обединителя на Западните Балкани, без който нищо в тая част на картата не става.Трима папи са го галиле по главата, арабски принцове идват, да му честитят Коледа, а тоя македонец мълчи....

9

Анонимен

преди 5 години

Западът бил виновен!!!, винаги.

8

Анонимен

преди 5 години

Идва редът на Вучич !

7

Анонимен

преди 5 години

Защото на Балканите е пълно с продажници и ***.Начело с Гербавите.

6

Маке

преди 5 години

Ако не скачаш според тоягата на кpаварите си аутсайдер и лузър, валутата ти удря дъното, идва Aрабска пролет и епидемия и санкции и ембарго, това е демократично. После идва Червената армия и носи свобода и радост за всички пролетарски народи по света.

5

саше

преди 5 години

Няма да има таква държава, ни северна ни никаква. За наша радост гърците ще ни свършат работата.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Така е ... докато дойдат руснаците.После Западът подвива опашка, а поддръжниците му бързат да избягат зад граница.Този филм сме го гледали поне няколко пъти досега.Усещам, че не е далеч времето, когато пак ще го гледаме ....