22

Убредебре

преди 5 години

1600 чистачки отиват на борсата.А пък шуробаджонеобизнес ще чисти . С ъ с същите хигиенисти.Гр

21

До odpo

преди 5 години

Идеята на държавната администрация не е да осигурява препитание на максимален брой хора а да обслужва с минимален. Минимален, понеже им се плаща от парите на останалото работещо население. Затова, съкращенията в държавен сектор са винаги плюс за всяка страна, особено такава като България с пустеещи села!

20

Истината

преди 5 години

Истината е, че малка част от държавната администрация, особено в София, е назначена на шуробаджанашски признак, както и че хората в държавната администрация, гласуват както всички останали, а не за управляващите. Разбира се за онези 80% е много по-лесно да си мислят, че бедите им идват по разни въображаеми причини. Истината е, че малко са желаещите за работа в държавната администрация в София, заради доста ниските заплати и непрекъснато има свободни места и конкурси за тях, понякога с години.

19

С Поибрене

преди 5 години

А ние заставаме твърдо отзад на този от Ешексики

18

с.Ешексики

преди 5 години

Ние от село Ешeшксики заставаме твърдо от зад!

17

Непозната

преди 5 години

Естествено, че знам механизма, в държавната администрация работя. От въпроса ти обаче стигам до извода, че ти него знаеш.

16

Тончо

преди 5 години

До непозната:Уважаема, ти знаеш ли механизма на назначаване с конкурс, особенно в София? . Ако не знаеш, ще попитам някое дете.

15

сигурно

преди 5 години

Ама тиквите ще загубят изборите , и за това трябва да назначават много чантаджии

14

Анонимен

преди 5 години

Чиновници стават тези от които нищо друго не става .

13

Непозната

преди 5 години

До ТончоНе са всички шуро-баджанаци в администрацията, едно много малка част са там с действителен конкурс. Именно тях ще съкратят. Шуро-баджанаците ще си останат. Ами се чудя кой ще им върши работата. По правило в държавната администрация работата я вършат тези, дошли с действителен конкурс.

12

Тончо

преди 5 години

Да, да ама кой ви вярва. А какво ще правите с всички са тези шуро-баджанаци, които ще уволните, или вие вече сте им намерили нови местенца.

11

odpo

преди 5 години

Това се нарича Танто за Кукуриго!! Обявяваш че двигаш заплатите на чиновниците в държавния сектор с 10% и в същия момент съкращаваш щата за за покриеш тези 10%. Или на *** Български език взимаш хляба на 10% и ги разпределяш между останалите 90% хахахахаха Обожавам когато политиците повече от видно водят СТАДОТО за носа хахаахахахахахаха Овчици мили :D

10

Анонимен

преди 5 години

ДО 8 Прав си компютъра не може да чопли семки и обсъжда клюки в работно време

9

Анонимен

преди 5 години

2600 хрантутници и *** по-малко

8

Анонимен

преди 5 години

България е на първо място в галактиката по брой шуробадженакорушветчийски лапачи на държавна хранилка, на глава от населението. Седемдесет хиляди щатни рушветчии с униформа, нещатните един господ ги знае. И над седемстотин хиляди мърляча, навряни по одаи и катакомби.

7

Реалист

преди 5 години

Реалността е, че броя на чиновниците трябва да се увеличи, а не да се съкрати, както си мислят повечето хора, особено тези, които си мислят, че дейността на чиновника може да бъде заменена от компютър.

6

гербер

преди 5 години

Може ,ама иска чакане! Как ще се лишим от избирателите си?

5

Анонимен

преди 5 години

И на тяхно място.........други верни на партийната линия на ГЕРБ...може и 2 000 !!

4

Анонимен

преди 5 години

Проблемът ще се реши когато "съкратим" управляващите и роднините им. Без право на обезщетение от фонд "безработица".

3

Адм

преди 5 години

Администрацията трябва да се намали на 60% при толкова пари в ИТ за 20 години всичко трябваше да е автоматизирано а заплатите на администрацията да са тройни за да има само професионалисти