154

Lan

преди 5 години

163Ами и аз щях да си тръгна от тебе, що смяташ, че можеш "да се скараш" на жена ти, все едно ти е дете или кучето...така ще да е. Ако тръгваш от позицията, че ти си непременно правият в един спор, никога няма да има хармония между двамата. Големите хора си излагат аргументите и преценяват как да продължат ЗАЕДНО по-нататък. Ако ще се карате, се карате взамино...

153

Анонимен

преди 5 години

Ако бях жена за един ден сигурно щях да се праскам с доста мъже и да се изкефя или да накарам някой да ме заведен на екскурзия

152

Анонимен

преди 5 години

Ей жена да си в тая държава ще имаш пари и мутри колкото си искаш отвратителни мазохистични ***

151

Анонимен

преди 5 години

До Lan"ако смяташ, че е възможна връзка БЕЗ търкания, без разногласия и без никакви проблеми, то ти си мечтаеш за...куче."Кажи го на жените, които не искат да се спори с тях и да им се обяснява, че не е хубаво да мрънкат за щяло и нещяло. Те си въобразяват, че защото носят 1 шепа мoкра вълнa и едва ли не заради това трябва да им седиш диван чапраз и да им вървиш подир зaдника, че да не би едва ли не да вземат да те напуснат ако им се скараш!

150

Lan

преди 5 години

159:) Жените правят фасони основно защото те са "двигателят", който тика мъжа напред. :) Ей го онзи сам искал да е, щото искал да си смърди и да не се къпе! Ами за хората в градския транспорт помисли ли - НЕ! Ако имаше жена, тя щеше да бучи, ама на- всички щяхме да сме печеливши от това. Жената изкарва от мъжа най-добрата му версия.

149

Присмехулник

преди 5 години

те, жените са готови на доста повече, отколкото могат те самите да си представят: да се отдават на други мъже, за да изхранват "голямата си любов". и не само това, те вярват, че, след като Бог им е дал правата да бъдат предизвикващият пол, те са решили, че могат да изменят програмата в днк-то на всеки, което вече е Предопределено... Ха! и ето ти причина за убийство над незменимото днк! колко жалко, за половинката на "цивилизацията!", наистина..

148

Анонимен

преди 5 години

Жената е най-неприятното същество води се от парите дава си онова между краката на най-отвратителната мутра заради парите.

147

Анонимен

преди 5 години

"Когато някой си мисли,че парите и изобщо богатството са всичко на този свят е загубен и за самия себе си."Масово жените си го мислят. И затова правят фасони на мъжете.

146

Анонимен

преди 5 години

Жените са зверове егоистични гледат само пари и дебели ,мутри .А не свестните, слаби момчета.

145

Анонимен

преди 5 години

Коментаторите чакат следващото убийство за да коментират и да заработят надницата

144

Lan

преди 5 години

153,ако смяташ, че е възможна връзка БЕЗ търкания, без разногласия и без никакви проблеми, то ти си мечтаеш за...куче. (дори и кучето може да ти изяде дивана!) С жив човек това не е възможно, важното е да има взаимноуважение и да не се стига до крайности. Никой не е точно като теб, че да сте в абсолютна хармония и дори и така да е, животът винаги може да ви изненада. Важното е проблемите да се обсъждат и решават навреме...

143

Коментатори

преди 5 години

Айде убийте следващата жена или следващия мъж за да може да коментираме

142

Анонимен

преди 5 години

До LanПредпочитам да съм сам, отколкото да търпя фасони и скандали. Трябва да си някой с психични отклонения, ако предпочиташ обратното.

141

Анонимен до 151

преди 5 години

Жената дето всеки ден или всяка седмица месец прави секс с различен за какви деца мисли

140

Lan

преди 5 години

148Да бе, дори и жената може изобщо да не мисли за деца, но това е заложено в природата ѝ дори и без да го осъзнава, дори и без да го признава, дори и при феминистките, които диво го отричат. Жената избира мъж, който може да отгледа децата им, това е. 149Що бе, на твоята улица и в твоя блок все двойки мутра-силиконка ли живеят? Я се огледай малко - семейства всякакви!

139

Анонимен

преди 5 години

За бг жената ако взимаш няколко хиляди лв на месец си пълен *** дори и милионер да си пак не те оценяват.

138

Анонимен

преди 5 години

До LanАхахах, не искам да те обидя, но май много "любовни романи" четеш или просто не си си пила хапчетата.Много са малко вече нормалните жени, колкото и да спориш, няма смисъл.

137

Анонимен до 144

преди 5 години

Кой говори за деца говоря за връзка .Ако има деца винаги може да се търси и допълнителен доход.Но жените гледате милионера да намерите .

136

Lan

преди 5 години

140:) не, не греша :), но ти не разбираш. Едно е да получаваш плът, друго е да получиш човек от плът и кръв. Само тялото се пазарува, но то не определя връзките...може да си заобграден от плът и да умираш от самота.

135

Анонимен

преди 5 години

"85 ПРОЦЕНТА РАБОТИ ЗА ПОД 900 ЧИСТО И 95 ЗА ПОД 2000 ЧИСТО НЕ ЛЪЖИ ПОГЛЕДНИ СТАТИСТИКАТА НА НОЙ."Спорът от такова естество в момента е несъществен. :) Още повече ако видиш и какво е казал някой 1-2-3 коментара под моя.